Statystyki

Awatar użytkownika
Fen.

Re: Statystyki forum

Post 01 mar 2010 21:20

A jednak coś ze mną nie tak. Dużo innej pracy na kompie, a w przerwach dla relaksu Devotki :8
Dewiacja jak się patrzy...

Mogliście mnie nie uświadamiać :|
Here's where the fun begins.
em.

Post 01 mar 2010 21:22

Ja zaglądam na forum, a w przerwie jest praca.
gwiazdy...
Awatar użytkownika
Rajca

Post 01 mar 2010 21:30

Robię egzakli to samo co i .em
Awatar użytkownika
Czez
Ulubiony utwór: Cala masa

Post 01 mar 2010 23:04

Gratulacje DMwolf za najwieksza liczbe postow. Nie nabilas jednak tyle ile ja w poprzednim miesiacu :D
Enjoy The Silence
Awatar użytkownika
Fen.

Post 02 mar 2010 08:27

Naprawdę pocieszające ;)
Erwartungen pisze: No ja nie mogę................
z punktu widzenia forumowego zboczeńca liczbowego DMWolf powinna mi się jawić jako ta najpiękniejsza ;( skoro ktoś miesiąc po debiucie rozwala konkurencję, to co będzie później? i z tego co się zdążyłem zorientować posty są konkretne, bo nabijać bezmyślnie to nie sztuka, a przeróżnych nabijaczy jedno-dwumiesięcznych (maksymalnie bowiem tyle społeczność forumowa z nimi wytrzymywała ;() było w naszej historii trochę..
Równie dobrze może być na odwrót :P
Awatar użytkownika
Hien

Post 05 mar 2010 11:23

W statystykach za styczeń mam 2401 postów a teraz widać ile mam, ktoś tu jakiś sabotazyk czyni :>
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 05 mar 2010 12:59

Na życzenie Jariego, temat o Cabarecie (liczący ponad 10 stron / 200 postów) został wczoraj usunięty.
Awatar użytkownika
Hien

Post 05 mar 2010 16:08

Na życzenie Jariego?
To Jari był "właścicielem" tematu?
Teamtu, w którym udzielało się pół forum?
Jakby Depeche Mode napisali Ci, że masz usunąć całe forum, zrobiłbyś to?
Sorry, ale to głupie.
To ja poprosze o usunięcie tematu o białych spodniach, wszak jestem "autorem".
Jeżeli to nie ma znaczenia to nie widze powodu dla którego temat o Cabarecie został usunięty, razem ze wszystkimi wpisami moimi i reszty.
Śmieszne i tyle.
Jari

Post 06 mar 2010 01:55

Pozwolę sobie odpowiedzieć wywołany do tablicy (jak widać nie biorę udziału w innych dyskusjach już poza Recoil i C+)... Poniekąd temat był mój i dotyczył czegoć czym się zajmuję i na co kształt mam wpływ lub chciałbym miec wpływ właczając w to wizerunek w tzw mediach (forum niewątpliwie zalicza się do tej kategorii). Pozwolisz, że w sprawach dotyczących mojego projektu muzycznego będę miał cos do powiedzenia jako ostatni dobrze? Dziękuję.
Poprosiłem Slicka aby usunał temat z racji tego, że powstanie on na nowo - ruszamy z promocją albumu na dniach i lepiej jak będą tam aktualne tematy niż 5 stron dyskusji na temat jaki cover nagraliśmy tym razem, a druga połowa to dawno nieaktualne linki do jakiś próbek audio. Zupełnie niepotrzebne śmieci.

Mam nadzieję, że to wyjaśnia sprawę i załatwia temat. A jak nie to trudno... :/

ps: straszny krzykacz się zrobiłeś ostatnio, wszystko Ci przeszkadza.... Jak mam być szczery waliłoby mnie serdecznie gdybyś usunął nawet 70 tematów o spodniach, majtkach i podkoszulkach będąc ich twórcą... Twój temat, masz prawo go wycofać, przerobić, zmienić itp itd.
Awatar użytkownika
Hien

Post 07 mar 2010 00:48

Jari pisze:Pozwolisz, że w sprawach dotyczących mojego projektu muzycznego będę miał cos do powiedzenia jako ostatni dobrze?
Bardzo prosze Jari ale ja sie już w tym nowym wpisywac nie będę skoro za pół roku i tak wyleci w powietrze a w raz z nim wszystkie dyskusje jakie prowadziłem na temat Twojego zespołu. Gówniany interes taka dyskusja.
Jari

Post 07 mar 2010 01:18

Szkoda bo liczyłem właśnie na konstruktywne opinie z Twojej strony, ale jak wolisz strzelac focha i zachowywac się jak rozkapryszone dziecko któremu zabrano foremkę to trudno... Jakoś przeżyję. Mimo wszystko jednak zapraszam bo dziac się będzie chyba sporo, nawet chyba więcej niż przy pierwszej płycie... Możesz się obrażać na mnie, na muzykę nie musisz...

PS: poprzedni temat wyglądałby głupio gdyby były Twoje wypowiedzi a w moich widniałby wpis: 'edit'. :P
Awatar użytkownika
Czez

Post 07 mar 2010 11:57

Hien ma bezwzgledna racje i basta. Co to za kumoterstwo kuwa jego mac :evil:
Enjoy The Silence
Jari

Post 07 mar 2010 15:22

A na czym polega kumoterstwo, że zapytam? Na mojej prośbie do Slick'a? Całą winę biorę na siebie, ja go na ciskałem na to i tyle. Chcecie to piszcie w nowym wątku, nie to nie, przecież Was nie zmuszę... Jeżeli nie będziecie chcieli pisać, cóż, szkoda... Ucierpi na tym tylko nuta bo na pewno nie Jarek.
Awatar użytkownika
Czez

Post 07 mar 2010 16:43

To forum schodzi na psy. Zarzucacie ze forum z kreska traktuje ludzi tak czy owak, ze administracja robi to czy tamto. A tu co sie dzieje. Pytam sie co?
Enjoy The Silence
Jari

Post 07 mar 2010 17:47

A co się dzieje? O co ta afera? Wątek wisiał długi czas i nikt w nim ni pisał, jak poprosiłem o jego usunięcie ze względu na nieaktualne informacje i linki i założyłem nowy, świeży to się nagle afera zrobiła. To takie chyba tylko ciskanie sie aby się o coś ciskać... Trzeba było pisac jak był stary wątek, nie byłoby problemu. Cały czas byłby aktualny. Ku*wa nie kumam o co biega?
Awatar użytkownika
Czez

Post 07 mar 2010 18:09

Jari, czy ktos Ci powiedzial ze jestes hipokryta? Jesli nie to ja Ci to mowie.
Enjoy The Silence
Jari

Post 07 mar 2010 19:08

A ja nadal pytam dlaczego? I nie dostaje odpowiedzi... Zapytałem co się stało skoro półwątku to były moje wpisy 'edit'? Co się stało, że zniknął temat, w którym przez długi czas nikt nie pisał a jak zniknął to się nagle wielki rwetest zrobił. Proszę o odpowiedzi na te pytania a potem można sobie ubliżać do woli. Bo najprościej pierdnąć, gorzej z wywietrzeniem mieszkania...
Awatar użytkownika
Czez

Post 07 mar 2010 19:09

Jari, krytykujesz inne forum, a tu robisz to samo.
Enjoy The Silence
Jari

Post 07 mar 2010 19:14

Nadal nie ma konkretu i odpowiedzi na moje pytanie... Poza tym jest subtelna różnica między skasowaniem wątku bez wiedzy założyciela (co sam nie lubię i tępię) a skasowaniem na jego prośbę w celu posprzątania forum, estetyki, zwykłej je*anej estetyki miejsca... Nadla czekam na odpowiedź na moje pytanie a nie równoważniki zdań i inwektywy.

ps: Wyobraź sobie wątek o setlistach w których napisze w każdym swoim wpisie 'edit' zamiast setlisty... Mam prawo? Mam bo to mój wpis!. Uważasz, że na ile warto byłby wtedy trzymać taki wątek na forum? Na to pytanie też oczekuję odpowiedzi skoro zabrałeś się na krytykę mojej osoby. Jeżeli nie znasz odpowiedzi na to pytanie toś Waść większy hipokryta niż ja, bo ja chociaż mam jakieś argumenty, nawet jeśli bylejakie to zawsze jakieś.... Lepsze to niż nic.
Awatar użytkownika
Fen.

Post 07 mar 2010 19:48

Ja czytałam tamten temat i rzeczywiście był bałagan ...
Rozumiem, że Jari chciał coś z tym zrobić. Tym bardziej, że z tego co pisze, jego zespół zaczyna jakby od nowa.

(Sama miałam ochotę w mniejsce wszystkich moich wpisów wstawić jedno wielkie edit.)

Rozumiem też, że Hienowi nie podoba się, że się ściera a potem ktoś mu to wszystko kasuje.

Moim zdaniem źle to załatwiliście. Trzeba było uporzątkowac stary temat, zrobić jakiś skrót, dogadać się ;)

A co do stwierdzenia, że forum schodzi na psy to może nie koniecznie.
Wiadomo, że pewni użytkownicy mają fory, inni nie. Life is life... Ale rzeczywiście atmosfera zrobiła się duszna, jakoś mało przyjemna. Rozumiem żarty, drobne złośliwości, dyskusję ale najeżdżanie na kogoś nie :|