Poza tym prawie wszyscy jakoś zamilkli i nie ma za bardzo z kim podyskutować.
Statystyki
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Statystyki forum
Owszem, moja ilość postów w marcu jest marna jak nigdy. Ale przez trzy tygodnie byłem poza domem bez internetu. Więc chyba mogę czuć się nieco rozgrzeszony.
-
Hien
Ja chętnie podyskutuje tylko o czym? 
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
em.
O dobrej nucie
shodan, nie było Cię i wszyscy czekali aż wrócisz i rozkręcisz imprezę.
Rozkręcaj.
shodan, nie było Cię i wszyscy czekali aż wrócisz i rozkręcisz imprezę.
Rozkręcaj.
gwiazdy...
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No dam wreszcie i wam szansę się wykazać. 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Hej ludkowie, mniez tez jakis czas nie bylo wiec i pisac nie bylo za bardzo jak. Nadrobimy, nadrobimy... 
Enjoy The Silence
-
Fanta
Wreszcie nadrobię zaległości, a mam całkiem spore 
@Hien, jak to o czym podyskutować? o dupie maryni w bzdurniku
@Hien, jak to o czym podyskutować? o dupie maryni w bzdurniku
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
Czez
Oj, cos statystyki sie spozniaja 
Enjoy The Silence
-
Rajca
No, toż to już dobre 36 godzin maja...
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
jakie 36 godzin?
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Rajca
Ruskie, a jakie
Maj'a. May. Miesiąca maja...
Ironizowałem. Byłem niemiły, ot cała kwestia.
Maj'a. May. Miesiąca maja...
Ironizowałem. Byłem niemiły, ot cała kwestia.
-
Czez
Rajcuch dobrze porachowal
, ba a teraz to juz nawet dobrze ponad 40h 
Enjoy The Silence
-
Erwartungen
oj i niestety spóźnią się jeszcze trochę...
mam megazalataną, szarpaną majówkę (tzn codziennie gdzieś indziej) i nie widzę szans żeby było szybciej niż we wtorek (ew pn wieczorem)... przepraszam fanów cyferek 
teraz np idę na zlot (tak, zlot w niedzielę!) który jednakże zapowiada się bardzo niskofrekwencyjnie (ale podobno Home będzie
), z powodu tego że za tydzień urodziny Dave'a w katowickim Megaclubie (a na tym z kolei mnie nie będzie..)
teraz np idę na zlot (tak, zlot w niedzielę!) który jednakże zapowiada się bardzo niskofrekwencyjnie (ale podobno Home będzie
-
Czez
Ewar, przeciez my sobie zartujemy, wszakze powinienes nas juz znac 
Enjoy The Silence
-
Erwartungen
a ja nie żartuję? 

Dzisiaj nawet w pierwszej dziesiątce mamy jakieś ruchy! Dev zamienił się miejscami z Bartinim. Niewiele też brakło, aby do pierwszej dziesiątki zawitał Hien, jednak z tym musimy poczekać do przyszłego miesiąca.
3 miejsca w górę dla em.
2 miejsca w górę dla Home
2 miejsca w górę dla wojtka_kraków
więcej spektakularnych awansów w pierwszej pięćdziesiątce nie stwierdzono. W drugiej mamy trójoczkowy awans elliott, oraz aż 14oczkowy awans Kesji42! Ten spory awans to wynik napisania 36 postów, a to jednak w kwietniu wynik zaledwie jedenasty, co widać na kolejnej tabeli:

Mamy tu piękny wskok na pierwsze Hiena i niemal równie niebrzydki awans Rajcy! Obydwaj mocno zwiększyli swój stan posiadania, odpowiednio sześcio- i czterokrotnie w stosunku do marca!..
następny jest dev... i tu mamy buga, bo wyszło mi, że dev w stosunku do marca jest "nowością". Problem w tym, że użytkownik ów napisał w marcu jakieś posty, które jednak nie zostały "wciągnięte"... nie wiem, może ilość napisanych postów pokryła się z ilością skasowanych postów, wynik wyszedł 0 i deva nie było w tabeli.. może też znowu formuły excelowskie się spociły..
nie wiem, wiem że to "problem" zamkniętego miesiąca, obecnie raczej skupmy się na radości spowodowanej znakomitym wynikiem tego młodego człowieka 
Sistars mimo "zwiększenia obrotów" solidarnie spadły.. wszyscy w pierwszej dziesiątce ogólnie zyskali (napisali więcej postów) niż w marcu, jednak mimo tego ktoś musiał spaść.. oprócz wspomnianej sióstr spadki zanotowali także Slick i Daria The Revelator. Solidnie za to awansował shodan
oprócz sporej ilości nowości poza pierwszą dziesiątką na uwagę zasługują trzy spadki - wojtek poleciał z 9 na 20, a olz z 13 na 31... to jednak wszystko nic przy Fen.,która spadła na 25 z........ pierwszego!
Fen, http://www.youtube.com/watch?v=SnNykIaey2Y

Dzisiaj nawet w pierwszej dziesiątce mamy jakieś ruchy! Dev zamienił się miejscami z Bartinim. Niewiele też brakło, aby do pierwszej dziesiątki zawitał Hien, jednak z tym musimy poczekać do przyszłego miesiąca.
3 miejsca w górę dla em.
2 miejsca w górę dla Home
2 miejsca w górę dla wojtka_kraków
więcej spektakularnych awansów w pierwszej pięćdziesiątce nie stwierdzono. W drugiej mamy trójoczkowy awans elliott, oraz aż 14oczkowy awans Kesji42! Ten spory awans to wynik napisania 36 postów, a to jednak w kwietniu wynik zaledwie jedenasty, co widać na kolejnej tabeli:

Mamy tu piękny wskok na pierwsze Hiena i niemal równie niebrzydki awans Rajcy! Obydwaj mocno zwiększyli swój stan posiadania, odpowiednio sześcio- i czterokrotnie w stosunku do marca!..
następny jest dev... i tu mamy buga, bo wyszło mi, że dev w stosunku do marca jest "nowością". Problem w tym, że użytkownik ów napisał w marcu jakieś posty, które jednak nie zostały "wciągnięte"... nie wiem, może ilość napisanych postów pokryła się z ilością skasowanych postów, wynik wyszedł 0 i deva nie było w tabeli.. może też znowu formuły excelowskie się spociły..
Sistars mimo "zwiększenia obrotów" solidarnie spadły.. wszyscy w pierwszej dziesiątce ogólnie zyskali (napisali więcej postów) niż w marcu, jednak mimo tego ktoś musiał spaść.. oprócz wspomnianej sióstr spadki zanotowali także Slick i Daria The Revelator. Solidnie za to awansował shodan
oprócz sporej ilości nowości poza pierwszą dziesiątką na uwagę zasługują trzy spadki - wojtek poleciał z 9 na 20, a olz z 13 na 31... to jednak wszystko nic przy Fen.,która spadła na 25 z........ pierwszego!
Fen, http://www.youtube.com/watch?v=SnNykIaey2Y
-
Czez
I zaraz po Wojtku na liscie spadkow w kwietniu o 10 pozycji z 17 na 27 kto?
Dzx za Twoja prace Erw
Enjoy The Silence
-
devotional
erw. dzięki 
trza było użyć liczydła

trza było użyć liczydła
-
Hien
Groovy. Znowu jestem królem i władcą miesiąca
Wielka trójca: Hien, Devotional, Rajca is back
Aż się chce znowu gadać o pierdołach.
No i już praktycznie jestem w tym top10, niestety w tym rejonie nie zaliczę tak spektakularnych sukcesow jak rok temu, jeżeli skoczę dwa oczka w maju to będzie i tak rewelacja. No i jakoś nie ma motywacji na miarę 5lecia forum, może jakiś nowy konkurs, nowe zdjęcie babci z galaretą?
Wielka trójca: Hien, Devotional, Rajca is back
Aż się chce znowu gadać o pierdołach.
No i już praktycznie jestem w tym top10, niestety w tym rejonie nie zaliczę tak spektakularnych sukcesow jak rok temu, jeżeli skoczę dwa oczka w maju to będzie i tak rewelacja. No i jakoś nie ma motywacji na miarę 5lecia forum, może jakiś nowy konkurs, nowe zdjęcie babci z galaretą?
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
em.
Erw, ładnie jak zawsze.
No, za moje pitu pitu o spaniu i leżeniu tak wysoko...
No, za moje pitu pitu o spaniu i leżeniu tak wysoko...
gwiazdy...
-
The Darkest Star
Rajcuch mnie bodnął

-
devotional
konkurs? mam pomysł! wieczorem napiszę warunki 
ale tym razem będzie ostro
ale tym razem będzie ostro