Do jakiej konkluzji doszli dziś Devotees?
-
dejmien
Re: Do jakiej konkluzji doszli dziś Devotees?
Kadarka jest pycha.
Tyle szczęścia za tak małe pieniądze. 
-
em.
I to jest argument za tym wińskiem. Mały grosz, a ile radości.
gwiazdy...
-
walking
dla mnie Kadarka jest bez smaku.
-
dejmien
Coś Ty.
Smakuje jak soczek owocowy i dobrze wchodzi, a najlepiej z gwinta. Jest Kadarka, jest impreza.
-
Hien
Nie wiem co to jest Kadarka ale w Łodzi się tego nie pija (bo nie ma).
My mamy KOMANDOSA, bez tego nie ma imprezy w krzakach.
My mamy KOMANDOSA, bez tego nie ma imprezy w krzakach.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
dejmien
Komandos też daje radę. Chociaż to jest typowy mózgojeb.
Kadarka jest troche bardziej subtelna. 
-
Hien
Pijam Komandosa tylko z jednym kumplem (co przypomina mi jak dawno się z nim nie widziałem
), jeden lub dwie butelki na łebka i jest impreza. Nie taki znowu mózgojeb ale trzeba uważać gdzie się kupuje. Jest jedno miejsce w Łodzi gdzie zawsze mają dobrego Komandosa. W innych Żabkach, nadziewałem się na zbyt cięte Komandosy ze zbyt sfermentowanych jabłek.
-
em.
Zgadza się. Ładnie wchodzi, ładnie podkręca klimat.dejmien pisze: Kadarka jest troche bardziej subtelna.
Nie miałam przyjemności-zdaje się- Komandosa kosztować, z typowych siarkofrutów u nas popularne jest Wino-co całkiem trzepie mordę, Platon, Dzban leśny, Patyk i inne Antały.
Jabłuszko Sandomierskie to natomiast nazwa winiacza, która mnie najbardziej rozp.ierdala. Ale nie widzę w sklepach u mnie.
gwiazdy...
-
Fen.
Dzisiaj się nad tą Kadarką zastanawialiśmy, ale wypadło na coś innego.
Skończy się kasa, będzie Kadarka
Skończy się kasa, będzie Kadarka
Here's where the fun begins.
-
walking
... w szkole ostro przeginają. Po trzech dniach w szkole czeka mnie : diagnoza z matematyki z całego materiału z poprzedniej klasy, sprawdzian z romantyzmu z polskiego, inscenizacja wybranej ballady, prezentacja z fizyki na temat fal radiowych oraz kartkówka z chemii. Wszystko na najbliższy czas. Jestem zachwycona tym, że dbają o to by nam się nie nudziło. Jestem 'przeszczęśliwa' ;@

-
em.
Sprawdzian z romantyzmu i inscenizacja to jeszcze super sprawy. Ale, nie rozumiem zdziwienia (to samo dziś u mojego brata) że początek roku, a w szkole już zapiernicz, kartkówki, wymagania.
To nie podstawówka
Ale spoko, trzeba to przeżyć, potem się wszystko luzuje
To nie podstawówka
Ale spoko, trzeba to przeżyć, potem się wszystko luzuje
gwiazdy...
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Serio? U mnie dla odmiany spokojnie, 0 testów, 0 kartkówek, 0 pytań. Na razie.Kesja42 pisze:... w szkole ostro przeginają. Po trzech dniach w szkole czeka mnie : diagnoza z matematyki z całego materiału z poprzedniej klasy, sprawdzian z romantyzmu z polskiego, inscenizacja wybranej ballady, prezentacja z fizyki na temat fal radiowych oraz kartkówka z chemii. Wszystko na najbliższy czas. Jestem zachwycona tym, że dbają o to by nam się nie nudziło. Jestem 'przeszczęśliwa' ;@![]()
![]()
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Elżbieta latała na spadochronie a Jerzy się maskuje bo jest za gruby 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Kesja, fizyke i chemie moge zrobic za Ciebie, z romantyzmem tez bym sobie poradzil, a z matematyki musialbym zobaczyc material. Jesli sa calki to juz za wiele nie pamietam 
Enjoy The Silence
-
walking
em. nie jestem zdziwiona, wiedziałam, że tak będzie bo tak jest co roku, ale jeszcze nigdy tak na początku nas nie pocisnęli. Coś co mnie bardzo wkurza to to, że każdy nauczyciel nazadaje ze swojego przedmiotu kupę roboty i zadowolony, a do jasnej, ja mam oprócz jego przedmiotu jeszcze 17 innych. Jakbym miała na każdy poświęcić z h to z domu bym nie wylazła. Mimo wszystko pracuje uczciwie, zawsze się uczę i staram się być przygotowana. Właśnie teraz opracowałam sobie połowę romantyzmu, rozłożyłam to sobie na części bo dużo tego.
Mintaj - Tobie zazdroszczę, ale też Cię takie rzeczy pewnie nie ominą. Ja się czuję jakbym była już co najmniej kilka miesięcy w szkole. Na każdej lekcji intensywna praca.
Hien - Ty to jak zawsze wyłożone na wszystko.
Czez - Wielkie dzięki, ale niestety jak wiadomo muszę uporać się z tym sama. Z matmy jest to m. in funkcja homograficzna, funkcja kwadratowa, wielomiany. Teraz będziemy zaczynać ciągi liczbowe.
Mintaj - Tobie zazdroszczę, ale też Cię takie rzeczy pewnie nie ominą. Ja się czuję jakbym była już co najmniej kilka miesięcy w szkole. Na każdej lekcji intensywna praca.
Hien - Ty to jak zawsze wyłożone na wszystko.
Czez - Wielkie dzięki, ale niestety jak wiadomo muszę uporać się z tym sama. Z matmy jest to m. in funkcja homograficzna, funkcja kwadratowa, wielomiany. Teraz będziemy zaczynać ciągi liczbowe.
-
em.
U mnie w liceum nikt i nigdy nie przejmował się, że poza jego przedmiotem mamy jeszcze tysiąc rzeczy z innych. Czasami poświęcało się jedną sprawę na rzecz innej, bo zwyczajnie człowiek wracający o 18.00 do domu, siedzący nawet i pół nocy nie był w stanie zrobić wszystkiego. Takie życie. Wtedy przeklinałam, dziś to doceniam nieco bardziej.
Byle do przodu
A właśnie, idę pomagać braciszkowi w angielskim. Ma jeszcze ten komfort posiadania siostry, która już szkołę skończyła i coś tam jeszcze pamięta i pomoże w lekcjach
Byle do przodu
A właśnie, idę pomagać braciszkowi w angielskim. Ma jeszcze ten komfort posiadania siostry, która już szkołę skończyła i coś tam jeszcze pamięta i pomoże w lekcjach
gwiazdy...
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
funkcja homograficzna nie brzmi mi znajomo, ale reszta to pikus
. Em, a jakbys nie mogla pomoc to niech siostra zglosi sie do mnie 
Enjoy The Silence
-
em.
Eeee,brat jeśli już. Siostra to ja 
gwiazdy...
-
walking
czy ja wiem czy pikuś? nie najgorsze, ale wykładam się na głupich błędach i niedokładności. Mimo wszystko trzeba sobie przypomnieć.Czez pisze:funkcja homograficzna nie brzmi mi znajomo, ale reszta to pikus. Em, a jakbys nie mogla pomoc to niech siostra zglosi sie do mnie
-
Fen.
Jak się człowiek wciągnie, to ciężko go oderwać.
A druga: Jakim cudem mam 128 nieprzeczytanych postów.
A druga: Jakim cudem mam 128 nieprzeczytanych postów.
Here's where the fun begins.