Piłka Nożna
-
dejmien
Re: [sport] Piłka Nożna
Panie ja na nich leje już od dawna.
-
Rob=t
Szkoda że taka 'łatwa' grupa. Taka impreza a reprezentacje liche w naszym kraju będą. Poza Hiszpanią i Włochami.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
polska znowu w grupie śmierci 
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Phiii, Włochy że niby mocne? Kiedyś może byli.Rob=t pisze:Szkoda że taka 'łatwa' grupa. Taka impreza a reprezentacje liche w naszym kraju będą. Poza Hiszpanią i Włochami.
Losowanie było najszczęśliwsze z możliwych. Każdy z rywali jest wyżej notowany od nas, ale z każdym przy dobrej dyspozycji można powalczyć.
Smuda to szczęściarz, więc może przy odrobinie szczęścia uda się wyjść z grupy. Oczywiście o ile dorobimy się wreszcie jakiejś sensownej obrony.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Otoz to, obrona, poza bramkarzami.
Enjoy The Silence
-
Rob=t
Racja ale mi też chodziło o aspekt turystyczny,kibicowski. 'Elita' jedzie na ukraine a my np ruskich i tak mamy tu pod dostatkiem.shodan pisze:Phiii, Włochy że niby mocne? Kiedyś może byli.Rob=t pisze:Szkoda że taka 'łatwa' grupa. Taka impreza a reprezentacje liche w naszym kraju będą. Poza Hiszpanią i Włochami.
-
marecki129
Legio jak mogłaś ?! Rozumiem, że można mieć słabszy dzień, że sobota, ale nie rozklepać takiego słabeusza?! Przecież Pasy specjalnie w tym dniu nie przeszkadzały ... 
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=wXb8RjGL ... r_embedded
Ten to się popisał. Szkoda tylko, że strzelił nie tam, gdzie trzeba...
Ten to się popisał. Szkoda tylko, że strzelił nie tam, gdzie trzeba...
-
shodan
Bez wątpienia bramka życia. 
-
marecki129
http://sport.wp.pl/kat,1028809,title,Bi ... omosc.html
Alleluja ... zawsze wk...ł mnie ten produkt piłkarskopodobny (ale szczególnie podczas meczu z Niemcami), niech sp... sobie golnąć, płakać po nim nie będę
Alleluja ... zawsze wk...ł mnie ten produkt piłkarskopodobny (ale szczególnie podczas meczu z Niemcami), niech sp... sobie golnąć, płakać po nim nie będę
-
shodan
Barcelona poza finałem LM!
Jak ja się cieszę.
Chelsea jednak nawet w 10-kę umie z nimi grać.
Chelsea jednak nawet w 10-kę umie z nimi grać.
-
Malkolit
I bardzo dobrze.
Finał FCB - Real byłby wręcz koszmarny. Ech, więcej szumu niż zabawy, ta LM. 
-
dejmien
Koszmarny? Co ty bredzisz człowieku.
-
Malkolit
No... dla mnie byłby koszmarny. Chyba nie chciałbym takiego meczu oglądać, czuję przesyt jednymi i drugimi. Ileż można! 
-
dejmien
Skoro milsza dla twego oka jest obrona Częstochowy. Twój gust.
-
Malkolit
Nie no, to nie tak. Chelsea zagrała słabo i miała ogromne szczęście. Wcale nie podoba mi się jej gra. Podoba mi się za to, że utarli nosa Barcelonie, bo serialu pt. "Gran Derbi" mam serdecznie dość. Lubię oglądać dobrą grę. Nie lubię oglądać piłkarskiego cyrku, w którym wszystko jest ważne, tylko nie sama gra.
Zresztą, ja nikomu nie kibicuję, chcę tylko dobrych meczów.
Zresztą, ja nikomu nie kibicuję, chcę tylko dobrych meczów.
-
shodan
Ja zawsze muszę komuś kibicować, bo nie lubię meczów, w których mi wszystko jedno kto wygra.
A finału Barcelona - Real na pewno bym nie obejrzał, bo obu drużyn szczerze nie znoszę. Jak słyszę Gran Derbi, to mi się słabo robi.
I śmieszy mnie jeszcze nazywanie w TV awansu Chelsea czy Bayernu megasensacją. Kur*** jaka znowu megasensacja?
Sensacja to by była, jakby do finału weszła np. Wisła Kraków, a nie tak wielkie kluby jak wymienione wyżej.
A finału Barcelona - Real na pewno bym nie obejrzał, bo obu drużyn szczerze nie znoszę. Jak słyszę Gran Derbi, to mi się słabo robi.
I śmieszy mnie jeszcze nazywanie w TV awansu Chelsea czy Bayernu megasensacją. Kur*** jaka znowu megasensacja?
Sensacja to by była, jakby do finału weszła np. Wisła Kraków, a nie tak wielkie kluby jak wymienione wyżej.
-
Malkolit
No to faktycznie zabija część radości z oglądania. Co do całej reszty to w pełni się zgadzam.shodan pisze:Ja zawsze muszę komuś kibicować, bo nie lubię meczów, w których mi wszystko jedno kto wygra.
Dawno nie było tak dobrego meczu w tej fazie rozgrywek, jak Real - Bayern. Ogromnie cieszy mnie, że wygrał go lepszy zespół
-
Malkolit
Przeżyjmy to jeszcze raz:
http://www.youtube.com/watch?v=oSZi-iIsPPk
Po prostu wstyd.
P. S.
A tak na poważnie, nie ma chyba żadnych zaskoczeń w powołaniach na Euro. W sumie nic szczególnego, kto miał być jest, kogo nie miało być, tego nie ma.
P. S. 2
Słynna już piosenka-hymn - co o niej myślicie (pytam poważnie)? Tu poniżej, jakby ktoś jeszcze nie słyszał...
http://www.youtube.com/watch?v=YtDhMzDkois
http://www.youtube.com/watch?v=oSZi-iIsPPk
Po prostu wstyd.
P. S.
A tak na poważnie, nie ma chyba żadnych zaskoczeń w powołaniach na Euro. W sumie nic szczególnego, kto miał być jest, kogo nie miało być, tego nie ma.
P. S. 2
Słynna już piosenka-hymn - co o niej myślicie (pytam poważnie)? Tu poniżej, jakby ktoś jeszcze nie słyszał...
http://www.youtube.com/watch?v=YtDhMzDkois
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ilu osobom mam powtarzać, że koko koko ojro spoko to nie hymn Euro, tylko przyśpiewka kibiców przed meczami kadry? 
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA