Nasze sny

Awatar użytkownika
Hien

Re: Nasze sny

Post 24 kwie 2011 12:12

za jaja, jeśli posiada
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
Awatar użytkownika
Miri
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 24 kwie 2011 16:02

Predatory... Mnie od biedy też mogłyby się śnić, bo ostatnio jadłam bułkę z auchana która była w kształcie głowy Aliena a to po drodze :D.
Na mój gusy Predatora można zinterpretować jako potwora (no chyba nie jako przyjaciela), więc Sennik says:
potwór wyraża nasze lęki. (...) Niekiedy też zawiera ostrzeżenie dotyczące okoliczności zewnętrznych (np. zamierzeń).
Więc... Sądzę, że masz trochę bałaganu w życiu i powinieneś się trochę z tym ogarnąć, bo możesz źle postępować. Ale nie chcę się bawić w psychoanalityka - sam najlepiej powinieneś wiedzieć, co oznaczają twoje sny; senniki to tylko ogólne rozpatrzenie symboli.

Sama nie śnię nic od tygodni, bo budzę się sama i nie zapamiętuję snów, wiec raczej nie mam się czym pochwalić.
FREE STATE

Post 25 kwie 2011 20:27

Ciekawe... :) Dzięki wielkie, Miri.
Zanosi się na wielkie sprzątanie.
Awatar użytkownika
shodan
Ulubiony utwór: Halo

Post 25 kwie 2011 23:03

FREE STATE może za dużo filmów s-f z kosmitami w rolach głównych oglądałeś ostatnio. :D
A z tymi sennikami to nie przesadzaj. Chyba w to nie wierzysz?
Awatar użytkownika
Miri

Post 25 kwie 2011 23:14

Pamiętajcie, żeby prawą nogą przez próg przechodzić! :D. A horoskopów nie czytać na głos, bo się nie spełnią.

Idę śnić; może coś wyśnię. :twisted:
FREE STATE

Post 26 kwie 2011 14:28

I jak tam? :D
Awatar użytkownika
Miri

Post 26 kwie 2011 14:55

Nuudy, nic. Chyba za mało się postarałam :D.
FREE STATE

Post 26 kwie 2011 18:14

A u mnie dwa flashbacki... "przyjemno i straszno", sam nie wiem, dlaczego akurat to mi się przyśniło:

Fabuła:
1- Siedzę przy kompie, bierze mnie potężne spanie, aż tu otwieram oficjalną stronę DM, a tam: "Big news! Ogłaszamy, że w sierpniu br. cały zespół ma zamiar wejść do studia z zamiar nagrania nowej płyty. Poza tym w ekipie zajdzie kilka zmian: rolę menedżera po J. Kesslerze obejmie Andy Fletcher. Ale to nie wszystko - producentem nowego albumu i muzykiem sesyjnym i koncertowym (w zastępstwie P. Gordeno) będzie Tim Simenon, natomiast C. Eigner zostanie włączony do zespołu jako stały muzyk. Ale najlepsze na koniec - do zespołu (na co najmniej jedną trasę koncertową i tworzenie jednej płyty) powraca po 17 latach Alan Wilder!!! Więcej info w najbliższym czasie...

2- Flashback dwa: spałem, budzę się, patrzę: tytuł na Onecie "Tragedia w rodzinie muzyka Depeche Mode. Prace nad albumem wstrzymane...".
Po tym, jak poznaliśmy już parę szczegółów o nowym wydawnictwie Depeche Mode, teraz dowiadujemy się, że prace zostaną wstrzymane. I to w tragiczny sposób...
Wszystko spowodowane jest tragiczną śmiercią najstarszej córki gitarzysty i głównego tekściarza zespołu - Martina Gore'a, Vivy Lee. Jak informowaliśmy wcześniej, córka lidera DM miała wypadek samochodowy, w którym uczestniczyły również siostra Vivy, Ava oraz ich dwie koleżanki. Jedna z nich zginęła na miejscu - resztę w stanie krytycznym przewieziono do szpitala California Hospital Medical Center. Dziś o 14:00 czasu polskiego oficjalnie podano wiadomość o śmierci Vivy Lee Gore.
Menedżer zespołu, Andy Fletcher już zapowiedział, że prace nad albumem zostają do odwołania wstrzymane i że wszyscy członkowie Depeche Mode już przylecieli do Los Angeles, aby wesprzeć kolegę.

Dalej już nie mogłem spać... ;(
Żadnych głupich komentarzy. Co mam poradzić...
Awatar użytkownika
Miri

Post 26 kwie 2011 19:29

Czemu po siedemnastu latach powrót Wildera? On odszedł dokładnie 1/06/95 (pamiętam, bo moja koleżanka ma wtedy urodziny [podwójne nieszczęście? ;p]), więc chyba śniłeś z wyprzedzeniem o rok...
Awatar użytkownika
Lucza
Ulubiony utwór: Shake

Post 26 kwie 2011 21:35

To mnie się dziś dla odmiany przyśniło coś zabawnego. Koleżanka namówiła mnie na zapisanie się do jakiegoś chóru, jakoś mi się to nie widziało za bardzo, no ale stwierdziłam, że można przyjść zobaczyć jak to wygląda. Liczyłam na jakiś dom kultury, czy coś w tym guście, a ona mnie prowadzi na jakąś polanę, patrzę, a tam pośrodku polany siedzi gość, który to prowadzi, otacza go długi, niski murek, na którym siedzą wszyscy uczestnicy. Jakoś tak nie zwracałam uwagi na ludzi, tylko patrzyłam dookoła zastanawiając się gdzie ja tak właściwie jestem, koleżanka powiedziała, że siedzi gdzieś tam z przodu i że muszę sobie gdzieś znaleźć miejsce. Poszłam na koniec, usiadłam sobie między dwoma facetami, na których nawet nie spojrzałam na początku i patrzyłam na tego dziwnego faceta, który coś tam gadał i nagle spojrzałam na bok. Obok mnie najspokojniej w świecie siedział sobie Slash, głowę miał opuszczoną w dół i gapiąc się na trawę coś do mnie bełkotał, zrobiłam wielkie oczy i tak mu się przyglądałam, a on spojrzał na mnie nagle i spytał: i co o tym myślisz? Z drugiej strony siedział ktoś, kto tez coś do mnie zaczął gadać, ale już go tak nie zapamiętałam dobrze, bo zaraz zostałam obudzona, a szkoda :P
Awatar użytkownika
shodan

Post 28 kwie 2011 23:18

FREE STATE znowu ściemniasz.
Wymyśliłeś to wszystko na poczekaniu bratku.
A jeżeli to wszystko naprawdę Ci się śniło, to powinieneś zacząć przed snem myśleć o innych rzeczach, a nie fantazjować tylko o DM. :P
Awatar użytkownika
Hien

Post 29 kwie 2011 00:35

Śniło mi się, że razem z dwoma kolegami biegaliśmy po moim osiedlu w nocy, śpiewając "Witaminę M" Czyżewskiego.
Awatar użytkownika
Rajca

Post 29 kwie 2011 07:48

Ja miałem sen, że biegałem w realiach gry Far Cry i zabijałem trigeny, a obok mnie ciągle był kot "Luke" :P
Plus potem była ta ogrooomna szafa, po której schodziły bobry do wielkiego buta... nie wiem czemu. I kupiłem bilet do Lęborka w garmażu...
Awatar użytkownika
Hien

Post 29 kwie 2011 11:06

zmyśliłeś to? :P
Awatar użytkownika
Rajca

Post 29 kwie 2011 12:35

Nie-e ;(
A może...
Nie!
Ale gdyby...
Ja nadal nie wiem, czemu chciałem bilet do Lęborka na SKM... I skąd te bobry!?
Awatar użytkownika
Hien

Post 29 kwie 2011 20:37

Ostatniej nocy śniło mi się, że jestem na koncercie Dave Matthews Band, tylko Dave Matthews był dziwnie otyły.
Przygnębił mnie ten sen :(
Awatar użytkownika
Fen.

Post 29 kwie 2011 21:24

A mi się nic nie śni ostatnio, ;( a jak już to coś co nie powinno :grins:
Here's where the fun begins.
Awatar użytkownika
Rajca

Post 30 kwie 2011 09:06

:P

Mi się znowu śniło strzelanie, a poza tym miałem sny o tym, że moja rodzina to potentaci wydobycia węgla w kapsułkach i tulipanów.
Tak, tulipany w kopalni w mieście Indie pod Warszawą... ;(
Awatar użytkownika
Fen.

Post 30 kwie 2011 11:23

Przyznaj się co bierzesz a nie ;( albo masz tak od gier komputerowych, bo scenariusz porąbany jak w co poniektórych :grins:
Here's where the fun begins.
Awatar użytkownika
shodan

Post 30 kwie 2011 22:38

Nie pamiętam co mi się dzisiaj śniło. Wiem tylko, że zbudziłem się w nocy naprawdę przerażony. :/