Co męczy Devotees w tym momencie?
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
Re: Co męczy Devotees w tym momencie?
ból nóg. od początku wiedziałam, że misja szukania pracy jest nie dla mnie stworzona. 
-
em.
mnie nogi bolą od tygodni, mam jakieś zapalenie kolan czy coś.
podnieść się nie mogę jak usiądę, bo wyję z bólu.
ot, starość...
podnieść się nie mogę jak usiądę, bo wyję z bólu.
ot, starość...
gwiazdy...
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
Nie wiem co napisać 
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Daria The Revelator
męczy mnie wszystko dookoła.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Zastanawia mnie dlaczego ktoś, kto mówi mi, że jestem jego jedynym prawdziwym przyjacielem nie pamiętał o moich urodzinach
Puste słowa, nie pierwszy już raz. Czas przejrzeć na oczy 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Daria The Revelator
w temacie przyjaciół ja również właśnie przejrzałam na oczy.
-
astiz
Jeżeli ktoś ma korzyść ze znajomości z Tobą, będzie Twoim przyjacielem,a jak ten ktoś stwierdzi,że nie ma z Ciebie pożytku,bo np.nie wyciągnie kasy-oleje Cię.Ludzie często są fałszywi,więc nie ufaj zbytnio ludziom.stripped pisze:Zastanawia mnie dlaczego ktoś, kto mówi mi, że jestem jego jedynym prawdziwym przyjacielem nie pamiętał o moich urodzinachPuste słowa, nie pierwszy już raz. Czas przejrzeć na oczy
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
stripped nie dramatyzuj z tego powodu. Ja czasami nie pamiętam o urodzinach siostry czy ojca, a co dopiero przyjaciela, czy kolegi.stripped pisze:Zastanawia mnie dlaczego ktoś, kto mówi mi, że jestem jego jedynym prawdziwym przyjacielem nie pamiętał o moich urodzinachPuste słowa, nie pierwszy już raz. Czas przejrzeć na oczy
-
The Darkest Star
zaintrygowało mnie owo sformułowanieRajca pisze:Skoro tak stawiasz interes
męczy mnie życie.
jak zawsze
-
astiz
Mnie męczy brak słońca 
-
em.
męczy mnie pani Katarzyna.
jeśli jutro nie zaliczę u niej durnych ćwiczeń, to witaj wrześniu, żegnaj stypendium.
ja pierniczę, nie trawię tej chorej kobiety, jest dla mnie inspiracją do płaczu po prostu.
mam ochotę jej to powiedzieć.
jeśli jutro nie zaliczę u niej durnych ćwiczeń, to witaj wrześniu, żegnaj stypendium.
ja pierniczę, nie trawię tej chorej kobiety, jest dla mnie inspiracją do płaczu po prostu.
mam ochotę jej to powiedzieć.
gwiazdy...
-
The Darkest Star
daj mi jej namiary to już nigdy cię nie będzie męczyć
lenia mam okropnego i mnie męczy.
nic mi się nie chce...
lenia mam okropnego i mnie męczy.
nic mi się nie chce...
-
em.
przyjedź i napukaj pani Katarzynie 
gwiazdy...
-
The Darkest Star
napukam 
męczy mnie ból tyłka
tak się w stolicy zabawiamy
a poważnie rowerkiem zjechałam pół stolicy i padam.
męczy mnie ból tyłka
tak się w stolicy zabawiamy
a poważnie rowerkiem zjechałam pół stolicy i padam.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
newdress pisze:Jeżeli ktoś ma korzyść ze znajomości z Tobą, będzie Twoim przyjacielem,a jak ten ktoś stwierdzi,że nie ma z Ciebie pożytku,bo np.nie wyciągnie kasy-oleje Cię.Ludzie często są fałszywi,więc nie ufaj zbytnio ludziom.
Powiem wam - obaj macie rację, newdress bo ta osoba ma jakieś drobne korzyści nieustannie, a shodan bo ja rozumiem, każdy jest człowiekiem, ale jednak zdanie mam nienajlepsze teraz o tym kimś, bo niedawno usłyszałem od tej osoby co ewentualnie chciałaby dostać na urodziny w niedalekiej przyszłości gdybym planował jej coś kupować, a ta osoba sama mi nawet życzeń nie złożyła bo nie pamiętała, pfffshodan pisze:stripped nie dramatyzuj z tego powodu. Ja czasami nie pamiętam o urodzinach siostry czy ojca, a co dopiero przyjaciela, czy kolegi.
a co mnie męczy obecnie? to że jestem spocony jak świnia i bolą mnie nogi jak diabli
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
em.
Jak ładnie, dosadnie ująłeś 
Męczy mnie...zmęczenie. Kawę łyknęłam i jakoś jeszcze widzę na oczy, ale trzeba by troszkę odpokutować za lenistwo i posiedzieć jeszcze nad notatkami.

A tak mnie nęci poduszeczka...mniamu mniamuu..
Męczy mnie...zmęczenie. Kawę łyknęłam i jakoś jeszcze widzę na oczy, ale trzeba by troszkę odpokutować za lenistwo i posiedzieć jeszcze nad notatkami.
A tak mnie nęci poduszeczka...mniamu mniamuu..
gwiazdy...
-
The Darkest Star
jak dla mnie od zawsze liczy się pamięć. nie ma znaczenia czy dostanę od kogoś bliskiego, przyjaciół tonę prezentów czy nie. liczy się pamięć, gest. liczy się pomysł- na przykład na szczere życzenia od serca...stripped pisze: każdy jest człowiekiem, ale jednak zdanie mam nienajlepsze teraz o tym kimś, bo niedawno usłyszałem od tej osoby co ewentualnie chciałaby dostać na urodziny w niedalekiej przyszłości gdybym planował jej coś kupować, a ta osoba sama mi nawet życzeń nie złożyła bo nie pamiętała, pfff![]()
wybacz, że się wypowiadam. może nie mnie to oceniać ale jeśli ktoś o tak ważnym geście zapomni to chyba nie jest wart przyjaźni. jasne, każdy jest człowiekiem i zdarzyć się może, że ktoś o czymś zapomniał. ale między przyjaciółmi to chyba nie ma miejsca na zapominanie o ważnych dla drugiej osoby dniach. przyjaciel jest jak Twój osobisty kalendarz- wszystko o Tobie wie i zapominać nie powinien..
mimo wszystko..
-
Rajca
To ja odbiję od rozważań, co się powinno a co nie i pochwalę się, że sobie krwią pluję.
-
prey
Rajca ostatnio coś ci zdrowie szwankuje?
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
Rajca
Wyjątkowo to akurat usterka czysto mechaniczna jest, policzek poraniony po jakiejś infekcji, która to nadal trwa.