Nasze sny
-
Hien
Re: Nasze sny
Pewnie śniło Ci się, że Marty Mcfly cofnął się do przeszłości i nasikał na pierwsze klawisze Vince'a przez co DM nigdy nie powstało.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Fen.
Hahahhahahahhahahahahahahhaha
Ja już nie pamiętam kiedy obudziłam się w nocy naprawdę przerażona. Może to dlatego, że mało ostatnio śpię i jak zasnę o 3.00 to jest nieźle.
Ja już nie pamiętam kiedy obudziłam się w nocy naprawdę przerażona. Może to dlatego, że mało ostatnio śpię i jak zasnę o 3.00 to jest nieźle.
Here's where the fun begins.
-
Hien
Wczoraj spałem 4h. Zasnąłem około 2 i obudziłem się po 5, wiedząc, że za 15 minut muszę wstać. Przeraziłem się 
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Czasem, gdy zasypiam na podłodze ze słuchawkami na uszach, a płyta się skończy, to budzę się przestraszony nie wiedząc przez dobrą chwilę gdzie ja w ogóle jestem, co robię i czemu nagle zapadła taka cisza. 
-
Rajca
Oto jak czytam posty Hiena ;*Hien pisze:Wczoraj spaliłem 4g. Zasnąłem około 2 i obudziłem się po 5, wiedząc, że za 15 minut muszę wstać. Przeraziłem się
-
Fen.
Przerażenie to jest wtedy jak zasypia się o 4 ze świadomością, że trzeba wstać o 5
Rajca
Rajca
-
Hien
Rajca, tłuszczu? bo to wszystko na mydło idzie, prochy odpadają 
-
Rajca
Przerażenie to jest, tak ten strasznie tłusty, czarny kot, którego tak bardzo się nie lubi, zaczyna dyszeć nad uchem i krąży po poduszce. A ten pieprzony kot ma na dodatek wadę nosa i dyszy jak parowóz...
To jest kur...a straszne!
Hien, nie poradzę nic na to, że głodnemu chleb na myśli
To jest kur...a straszne!
Hien, nie poradzę nic na to, że głodnemu chleb na myśli
-
Fen.
Rajca masz kota ?
Czy mówisz o paraliżu sennym.
Czy mówisz o paraliżu sennym.
-
Miri
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Za spanie na podłodze cię podziwiam (dla mnie każdy, kto śpi chociaż bez poduszki to jakiś fakirshodan pisze:Czasem, gdy zasypiam na podłodze ze słuchawkami na uszach, a płyta się skończy, to budzę się przestraszony nie wiedząc przez dobrą chwilę gdzie ja w ogóle jestem, co robię i czemu nagle zapadła taka cisza.
-
Hien
U mnie każdej nocy i przez całą noc gra muzyka.
Nie potrafię zasnąć w ciszy.
Nie potrafię zasnąć w ciszy.
-
Fen.
Tak przy każdej, czy określony gatunek ?
Niektórzy to nawet do death metalu zasypiają.
-
Rajca
Fen.
Nie mam kota, z własnej woli nigdy również mieć nie będę ;P Tu gdzie przebywam obecnie są zaś dwa koty, z czego jedna kotka - wspomniana wcześniej - jest najgorszym kotem jakiego poznałem, a nawet imię ma adekwatne: Zouza.
Ja nauczyłem się w akademiku spać tylko i wyłącznie w stoperach, im więcej izolacji tym lepiej. Chociaż jak trzeba to i przy rozkręconych na maksa głośnikach i dźwiękach strzelanki zasypiałem (pozdrawiam byłego współlokatora!).
A ja dzisiaj swoim prezydencko-królewskim dekretem zakazałem użytkowania Gripexu, tylko tyle pamiętam
Nie mam kota, z własnej woli nigdy również mieć nie będę ;P Tu gdzie przebywam obecnie są zaś dwa koty, z czego jedna kotka - wspomniana wcześniej - jest najgorszym kotem jakiego poznałem, a nawet imię ma adekwatne: Zouza.
Ja nauczyłem się w akademiku spać tylko i wyłącznie w stoperach, im więcej izolacji tym lepiej. Chociaż jak trzeba to i przy rozkręconych na maksa głośnikach i dźwiękach strzelanki zasypiałem (pozdrawiam byłego współlokatora!).
A ja dzisiaj swoim prezydencko-królewskim dekretem zakazałem użytkowania Gripexu, tylko tyle pamiętam
-
Hien
Przy tym przy czym akurat mam ochotę pospać.Fen. pisze:Tak przy każdej, czy określony gatunek ?
Death też może być. Ja takich rzeczy nawet na kacu słucham.
-
Fen.
W sumie to fajnie tak, cokolwiek się tłucze to i tak śpicie. Przydało by się czasem.
Moja bestia jest inteligentna
To Gripex tak czyści pamięć ? Spróbuję
To chyba specyfika czarnych kotów. Koleżanka miała kiedyś kotkę, która nie odróżniała człowieka od zabawki i całą noc wieszała się na moich włosach.Rajca pisze:Fen.
To Gripex tak czyści pamięć ? Spróbuję
-
Hien
Trzeba się przyzwyczaić. Nauczył mnie tego kumpel, który puścił na noc Prodigy kiedy u niego kimałem.
Na początku nie potrafiłem. Teraz jeśli muzyki nie ma to nie potrafię zasnąć. Lepiej.
Dziwnie się czuję, jak w moim pokoju nie szumi wentylator w kompie. To jak te generatory szumów w gabinetach psychoanalityków.
Uspokaja.
Na początku nie potrafiłem. Teraz jeśli muzyki nie ma to nie potrafię zasnąć. Lepiej.
Dziwnie się czuję, jak w moim pokoju nie szumi wentylator w kompie. To jak te generatory szumów w gabinetach psychoanalityków.
Uspokaja.
-
FREE STATE
Puśćcie sobie Goodnight Lovers. Uśniecie po 2 minutach - u mnie to działa. 
-
Fen.
U mnie spanie przy żadnej muzyce nie zadziała, bo za bardzo się wsłuchuję, a wtedy mózg pracuje i raczej nie chce mi się spać 
Chyba, że wypiłabym butelkę wina, a nie wypijam.
Chyba, że wypiłabym butelkę wina, a nie wypijam.
-
Hien
W końcu zaśniesz. Lepiej zasnąć słuchając muzyki i niż zasypiać czekając na zaśnięcie.
Aha, nie używam wtedy słuchawek, tylko głośniki i to nie za głośno.
Aha, nie używam wtedy słuchawek, tylko głośniki i to nie za głośno.
-
FREE STATE
Ja usypiam tylko ze słuchawkami. Inaczej będę się bez przerwy wiercił...