Piłka Nożna
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Re: [sport] Piłka Nożna
Nigdy nie mogłem zrozumieć dlaczego często polscy selekcjonerzy upierali się przy ustawieniu 4-5-1 (a właściwie to współcześnie popularnym 4-2-3-1), nigdy nie wydawało mi się to pasować do naszego stylu gry i w ogóle.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Rob=t
Tym bardziej że polacy nie grzeszą skutecznością,tym bardziej nie pasuje to ustawienie. Ech Francja odpadła,nie mam komu już kibicować;[
-
stripped
Francja odpadła bo grała straszną lipę, Anglia odpadła - też od drugiej połowy usuwali się w cień, no i teraz to już nie ma komu dopiero :[
Pozostaje być jak zawsze - przeciwko Niemcom ^^
Pozostaje być jak zawsze - przeciwko Niemcom ^^
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Kibicować włochom?
No way, choć dla Pirlo szacun.
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
stripped
No właśnie to samo dokładnie myślę
Choć przyznam kiedyś im kibicowałem, dopiero niedawno się zorientowałem że nie ma już po co, zwłaszcza że nie grywa już Totti
Ale Pirlo... klasa, sami Włosi prezentowali taki sobie futbol, cisnęli ale nie było to ani efektowne ani efektywne, on sam jeden brylował krawiecko wymierzonymi podaniami i styl z jakim wykonał karnego, no pierwsza liga.
Zawiodłem się mocno na tym Euro, praktycznie żadnych wielkich zaskoczeń poza odpadnięciem Rosji i ewentualnie Holendrów. Pozostanie cieszyć oko ładnym futbolem ale co z tego skoro w wykonaniu Niemców czy po raz kolejny Hiszpanów... chyba będzie rewanż za finał 2008.
Choć przyznam kiedyś im kibicowałem, dopiero niedawno się zorientowałem że nie ma już po co, zwłaszcza że nie grywa już Totti
Zawiodłem się mocno na tym Euro, praktycznie żadnych wielkich zaskoczeń poza odpadnięciem Rosji i ewentualnie Holendrów. Pozostanie cieszyć oko ładnym futbolem ale co z tego skoro w wykonaniu Niemców czy po raz kolejny Hiszpanów... chyba będzie rewanż za finał 2008.
-
Rob=t
Odpadli Holendrzy-im najbardziej kibicowałem mimo że grali lipe.
Odpadła Szwecja która ładnie grała,po fazie grupowej nie miałem tak naprawdę komu kibicować.kiedyś bym był za Niemcami ale jak oni sobie miedzynarodowy skład zrobili to mam wywalone. Za Hiszpanią i Portugalią też nie będe w przeciwieństwie do większości. Zostają mi Włochy,wczoraj całkiem ładnie grali
Odpadła Szwecja która ładnie grała,po fazie grupowej nie miałem tak naprawdę komu kibicować.kiedyś bym był za Niemcami ale jak oni sobie miedzynarodowy skład zrobili to mam wywalone. Za Hiszpanią i Portugalią też nie będe w przeciwieństwie do większości. Zostają mi Włochy,wczoraj całkiem ładnie grali
-
stripped
To walenie ile wlezie z dystansu nie przypominało mi ładnej gry, tylko Pirlo ładnie grał 
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
No ale też trochę lepszych piłkarzy jednak.Rob=t pisze:Taka Holandia miała trochę lepszą grupę niż Polska...
A Euro i tak wygrają Niemcy.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
no nie byłbym taki pewien. to bardzo ofensywna gra, konfrontacyjna i cóż - bardzo dobra, ale Hiszpanie (a zakładam że te dwie drużyny spotkają się w finale) też potrafią się dobrze zgrac. nie jest to ta sama furia roja co kiedys, ale wynik może jeszcze zaskoczyc ^^
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Rob=t
No tak ale na tle Anglików sporo lepiej wypadli a Pirlo z tym karnym to nieżle zaryzykował,zwłaszcza że już raz tak zrobił pare lat temu i bramkarz wtedy się nie nabrał.stripped pisze:To walenie ile wlezie z dystansu nie przypominało mi ładnej gry, tylko Pirlo ładnie grał
-
stripped
Prawdę mówiąc uważam że Anglicy jako całość prezentowali lepszą technikę od Włochów, imponowali mi tym jak potrafili na metrze kwadratowym rozgrywać piłkę w obecności dwóch-trzech Włochów i nie tracić jej, ale od drugiej połowy opadali z sił mocno i tworzyli coraz mniej akcji 
-
marecki129
Dzisiaj życzyłbym odpadnięcia jednym i drugim, ale ponieważ się nie da, niech więc odpadnie Żeluś 
-
Stalker
- Ulubiony utwór: In Your Room
Krystyna nie dał rady, a szkoda, bo spięli się nieźle.....
Przy tych 2 wolnych Ikar nawet nie drgnął. Teraz nie wiem czy makaroniarze czy germańcy
Jak przejdą germańców to kto wie.... 
I've been watching You...
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
ja kibicuję Niemcom xD
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Stalker
- Ulubiony utwór: In Your Room
No to żeś się przejechał 
I've been watching You...
-
em.
Piłko nożno mnie niezbyt interesuje, ale jeśli już mam za kogoś trzymać kciuki, to niech to będą makaroniarze, a co tam.
gwiazdy...
-
mintaj
A ja sam nie wiem, mmm.
Lubię Hiszpanów, od czasu gdy w trzeciej klasie gimnazjum założyłem się z kumplami, że zdobędą mistrzostwo Europy. Trochę to śmieszne było, heh, bo jak mówiłem po eliminacjach (a wówczas dosyć uważnie śledziłem rozgrywki ligowe i reprezentacyjne), że mogą zaskoczyć, to wszyscy znajomi pukali [przekresl]mnie[/przekresl] się w czoło i mówili, że będzie jak zawsze, tj. że nie wyjdą z grupy, ewentualnie ćwierćfinał max. 8--
Ale mają już Mistrzostwo Świata i Mistrzostwo Europy, osiągneli chyba wszystko co się da w piłce i generalnie to mi się wydaję, że im tych tytułów wystarczy, jakkolwiek to nie zabrzmi.
Włosi są też spox, bo mają Pirlo (zawsze lubiałem typa), Balotelliego (ten to jest przekoleś, podpalił własny dom fajerwerkami i wjechał raz do damskiego więzienia, bo mu się nudziło) i Buffona (czy to czlowiek, czy to supermans?), generalnie to ja ich zawsze szanowałem.
Nie wiem.
Raczej kibicuję Włochom, ale bez jakiegoś mega entuzjazmu.
Lubię Hiszpanów, od czasu gdy w trzeciej klasie gimnazjum założyłem się z kumplami, że zdobędą mistrzostwo Europy. Trochę to śmieszne było, heh, bo jak mówiłem po eliminacjach (a wówczas dosyć uważnie śledziłem rozgrywki ligowe i reprezentacyjne), że mogą zaskoczyć, to wszyscy znajomi pukali [przekresl]mnie[/przekresl] się w czoło i mówili, że będzie jak zawsze, tj. że nie wyjdą z grupy, ewentualnie ćwierćfinał max. 8--
Ale mają już Mistrzostwo Świata i Mistrzostwo Europy, osiągneli chyba wszystko co się da w piłce i generalnie to mi się wydaję, że im tych tytułów wystarczy, jakkolwiek to nie zabrzmi.
Włosi są też spox, bo mają Pirlo (zawsze lubiałem typa), Balotelliego (ten to jest przekoleś, podpalił własny dom fajerwerkami i wjechał raz do damskiego więzienia, bo mu się nudziło) i Buffona (czy to czlowiek, czy to supermans?), generalnie to ja ich zawsze szanowałem.
Nie wiem.
Raczej kibicuję Włochom, ale bez jakiegoś mega entuzjazmu.
PACZKA
PACZKA
-
Rajca
Pieprzone włoskie pipy 
-
mintaj
To była prowokacja, naprawdę kibicuję Hiszpanom I CO TERAS ŁYSO CI? 

PACZKA
PACZKA
-
Rajca
Komu?