Wiem, że będą na pewno minimum trzy osoby które będą się udzielały w tytm topicu - gilles, pimpf_101 i ja. Piękno gry odkryli oni dwaj właśnie, ja zrozumiałem najpóźniej, niemniej wpadłem w sidła tak samo
Ogólnie o grze... Pamiętacie hit "sensible soccer" na amigę? Albo "goal" na tenże komputer? Zasadniczo pobieżnie total to coś w tym stylu, niemniej cuda jakie można wyprawiać z piłką, możliwosći "zmylania" piłkarzy przeciwnika i maksymalnie duża jak na piłki komputerowe możliwość robienia z piłką dokładnie tego, co w danym momencie przyjdzie do głowy (a nie tego na co pozwalają klawisze A,S i D, oraz Q,W,E) czynią z tej piłki produkt nieziemski... Coś czego nie da się porównać pod względem taktyki w grze nawet z sensible, nie mówiąc o fifach przeróżnych.
Wersja którą można ściągnąć stąd ma dwie podstawowe zalety: działa bez problemów na windows XP, a po drugie zajmuje bardzo mało miejsca. Poza tym pod wględem samej gry niemal niczym nie różni się od swojej nowszej wersji.
Nie ujrzycie w tej grze boskiej grafiki rodem z Pro Evolution Soccer.. niemniej widok izometryczny z różnych kamer jest dostępny przy powtórkach (które w czasie meczu wywołuje się klawiszem f5). Różne ustawienia kamery (przy powtórkach) realizuje się słynnymi klawiszami PG DOWN i PG UP.
to tyle na razie... ściągajcie i wciągajcie się