Zaznaczam, że nie mam nic przeciwko ludziom o innej czy mieszanej orientacji sexualnej... Po prostu jakoś wcześniej nie spotykało się takich sytuacji, tak więc może to jakas nowość jest, może po prostu to jest "trendy"
Moda na homoseksualizm???
-
szajajaba
Moda na homoseksualizm???
Ostatnio zaciekawiło mnie jedno zjawisko. Bardzo często na ulicy widzę dziewczyny, które idąc, trzymaja sie za ręce... Zastanawia mnie:
pary?
skrajne formy psiapsiulizmu?
próba zwrócenia na siebie uwagi?
nowa moda???
Zaznaczam, że nie mam nic przeciwko ludziom o innej czy mieszanej orientacji sexualnej... Po prostu jakoś wcześniej nie spotykało się takich sytuacji, tak więc może to jakas nowość jest, może po prostu to jest "trendy"
-
SuNsHinE
a moze poprostu tak lubia...... lepsze to niz widok dwoch pedalow calujacych sie na srodku ulicy 
-
Gocek
Oj takich to odrazu do gazu (nie czuje kiedy rymujeSuNsHinE pisze:a moze poprostu tak lubia...... lepsze to niz widok dwoch pedalow calujacych sie na srodku ulicy
Mi wydaje się, że to jest:
a) modne
b) skrajna forma psiapsiulizmu, ze sa to niby dwie "koffane" (ehh jak nie lubie tego slowa, ale dobrze oddaje ono "przyjazn na czasie", moze i na wyrost) qumpele.
-
RaV
Wedlug mnie to normalne u mlodych dziewczyn ze sie trzymaja za rece jak sa z jednej paczki, potem z tego wyrastaja bo sie boja ze ktos sobie cos pomysli 
-
szajajaba
Hiehie, młode dziewczyny... widuję też takie koło 30tki...
-
SuNsHinE
30stki sa najlepsze
......
-
RaV
No i dobrze, trzymanie sie za rece swiadczy o tym ze dobrze sie znaja
Nie musi koniecznie od razu chodzic o seks.
A czy jest moda? Moim zdaniem nie ma, po prostu mowi sie o tym otwarciej i niektorzy wychodza z ukrycia a inni nie boja sie juz sprobowac. Eto wsio moim zdaniem
Nie musi koniecznie od razu chodzic o seks.
A czy jest moda? Moim zdaniem nie ma, po prostu mowi sie o tym otwarciej i niektorzy wychodza z ukrycia a inni nie boja sie juz sprobowac. Eto wsio moim zdaniem
-
NiNa
sory, ale za przeproszeniem co cie to szaj obchodzi, ciebie trzyma czy kolezane ? moda na homo, alez to głupi i prymitywny temat, ludzie troche tolerancji, czy jest w tym coś złego jak dziewczyna tzryma za reke druga kobiete, przecież to szukanie dziury w całym, nie dziwiłabym sie małym dziecią że zwróciły na to uwage, ale my tutaj mamy chyba troche więcej lat nieprawdaż,
tez mi halo!!!!!!!!!!
tez mi halo!!!!!!!!!!
-
szajajaba
Chyba jasno zaznaczyłam, dlaczego założyłam ten topik, prawda??? NIE JESTEM nietolerancyjna, obchodzi mnie to o tyle, że zwróciło moją uwagę, i nie ma to nic wspólnego z nietolerancją
Nie interesuje mnie, co i z kim inni robią w łóżku, kogo i jak kochają...
Zobaczyłam zjawisko, zaciekawiło mnie, więc rzuciłam temat i tyle
Zobaczyłam zjawisko, zaciekawiło mnie, więc rzuciłam temat i tyle
-
NiNa
zjawisko powiadasz, nie chce sie czepiać słówek ale to sa ludzie a nie zjawisko
czyli jak ja będe szła sobie z mojąprzyjaciólką i bedziemy sie trzymac za ręce to bedziemy ciekawym zjawiskiem, a tak dla odświeżenia to " zjawisko" to nie moda, ono istnieje juz od dawna i nie ma w tym nic ciekawego według mnnie 
-
szajajaba
................................................ 
-
Jacek DM
Bez komentarza. 
-
RaV
Oj ludziska, ludziska... I o co sie tu klucic? Jedni patrza na to jak na zjawisko niezaleznie od tego czy t ma zwiazek z seksem czy nie. Powiem tylko ze ja uwielbiam chodzic z dziewczynami za reke 
-
SuNsHinE
a jaki sie wtedy facet wazny czuje
.....
-
szajajaba
Mała uwaga: JA się nie kłócę, tylko zaatakowana bronię swojego stanowiska... 
-
kawoszka
Czyli pewnie mnie z moja kochana kumpelaszajajaba pisze:Hiehie, młode dziewczyny... widuję też takie koło 30tki...
Chcecie mocniejszych wrazen?Zapraszam jutro do Wawy na party DM,oj,dziewczynki beda razem ....
Uwazam powyzsze rozwazania za bezsensowne...Takie trzymanie sie za rece to przeciez nic takiego,normalka
Uwielbiam kobietki i sama bardzo czesto trzymam je za raczke lub........hehe....
-
szajajaba
Może i normalka, ale niestety w moim "wielkim" mieście jest to jakaś nowość... Jeśli gdzie indziej nie, to ok, mnie to w najmniejszym stopniu nie razi, nie przeszkadza...
Ależ się temacik gorący zrobił...
Ależ się temacik gorący zrobił...
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Hehe, niedawno (wczoraj) wrócilem z obozu na Slowacji (yeah!!) gdzie z naszą grupą hotel dzielila wycieczka nastolatków z Bialorusi. Mieliśmy wspólne dyskoteki, a na wolnych bialorusinki tańczyly... ze sobą
. I to bardzo... ekhm... intymnie...

Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
SweetLittleGirl
Odpowiedż moja: to zdecydowanie moda 
Podobnie jak tzw. biseksualizm.
Podobnie jak tzw. biseksualizm.
-
SuNsHinE
jakbym byl kobieta to na bank bylbym bi.....