Humor

Awatar użytkownika
rastafari

Post 19 sty 2005 16:44

przychodzi rastafarianin do sklepu religijnego i sie pyta:-przepraszam, a le po ile sa te samolociki ??-po 3 złote-odpowiada brat sprzedawca.-a te z pilotem ??:} no to tyle ;D
Awatar użytkownika
rastafari

Post 22 sty 2005 11:13

Umarł rastafarianin i trafił do nieba.Idzie z blantem w zębach przez niebiańską autostradę i dochodzi do wrótniebios. Bramę otwiera mu Św. Piotrek, też z jointem, szata w kolorze flagiAfryki, kolczyk w nosie itp.- Yo Dog. Którędy do bossa?- Yo! Napieraj tędy bracie - i wskazuje drogę do "szefa"Idzie rastafarianin dalej i spotyka Archanioła Gabriela Z anielskichwłosów ukręcone dready i jeszcze większy blant w zębach:- Elo! Szefo tędy?- Yo Brotha! Sie wie!Przybili sobie piątala i rasta poczłapał dalej.Szedł, szedł, aż spotkał Jezusa. Jezus - jak to syn szefa - luzak, lennonki naoczach, koraliki, pacyfa na klacie, a w zębach gigantyczny blant. Odzywa się dorasta w te słowy:- Yo psie! Szukasz pewnie Ojca, co?- Ta jes. Którędy to?Christ pokazał mu drogę, razem zaciągnęli się zielskiem i każdy poszedł w swojąstronę. W końcu rasta dotarł do wielkich drzwi z napisem: "Mr. God"Wchodzi do środka, a tam za wielkim biurkiem siedzi starszy, siwy koleś zblantem wielkości rury kanalizacyjnej w zębach, na którego widok rastawrzasnął:- O mój Boże! - Na to koleś za biurkiem, zaciagając się głęboko, odrzekłspokojnie:....- Dla znajomych Boogie...na wypasie dowcip, to tak jabym siebie widzial... :lol: :color:
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 01 lut 2005 13:33

Pewien chłopak poszedł sobie na dyskotekę do pewnego klubu. Przeciętny był to chłopak, nic w nim nie było godnego uwagi. Kiedy siedział sobie przy barze i sączył piwo, zobaczył istne cudo tańczace na parkiecie."Ona musi być moja- pomyślał zakochany od pierwszego wejrzenia- Musze do niej zagadać"Podszedł do dziewczyny na parkiecie, zaczął przy niej tańczyć, zbliżył się.... "Nie, nie potrafię, jestem nieśmialy!"- Zrezygnowany usiadł z powrotem przy barze.Po pewnym czasie, laska zeszla z parkietu i siadla niedaleko chlopaka przy barze."To musi być teraz, teraz do niej zagadam"- pomyślal chlopak.Podszedl do niej, spojrzal na nią.... "Nie, znowu nie potrafie...., nie dam rady".Facet wrócil na swoje miejsce.Minąl jakiś czas, dziewczyna wstala z siedzenia i skierowala sie do toalety.Po pięciu minutach wrócila i zajęła miejsce przy barze."No nie, do trzech razy sztuka... Teraz moja ostatnia szansa, zagadam do niej"- pomyślal mężczyznaPodszedl do niej, dotknąl jej ramienia i spytał...:- S.rałaś?
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 01 lut 2005 13:37

Ostanie zdanie w tym kawale ma być: S R A Ł A Ś ?Nie rozumiem skad sie bierze to dziwne zdanie w moim poprzednim poście, poprawialm trzy razy to :|Ale kawał i tak fajny :)
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 01 lut 2005 16:48

no, ma cie rozumieć :wink: trochę debilnych, ale ja się z takich najbardziej smieję:Na dworcu PKS w Poznaniu facet wsiada do autobusu i mówi do kierowcy:-Poproszę bilet do Poznania-Ależ my już jesteśmy w Poznaniu! -odpowiada kierowca.-Co? Tak szybko? Ile płacę?-zero złotych.-Co? Tak tanio?przychodzi Down do mamy i mówi:- blebubleprrrrmatka na to- ja ci dam rower!! :lol: Co to jest czarne na różowym na żółtym?Murzyn na świni jedzie po pustyni!
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 03 lut 2005 09:59

dMateusz pisze:przychodzi Down do mamy i mówi:- blebubleprrrrmatka na to- ja ci dam rower!! :lol:
Buahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D Dobre :DA teraz głupi dowcip od wujka Lucka :DIdzie sobie dziewczynka przez park z ładnym pieskiem, nagle zatrzymuje się przed ławeczką i patrzy na nią...Podchodzi do niej ksiądz, który też przechadzał się po parku...- Witaj dziewczynko, jak masz na imie?- Dziewczynka odpowiada "Mam na imie Płatek"- ksiądz zdziwiony pyta sie " A czemu Płatek? "- Dziewczynka odpowiada jedwabistym i delikatnym głosem:"Tutaj na tej ławeczce moi rodzice poznali się, i zakochali sięw sobie do szaleństwa. Była to prawdziwa miłość więc się pobrali. Zaraz po ślubie przyszli w to piękne miejsce i zaczeli się kochać, bardzo namiętnie i cieszyli siez uczucia które podarował im Bóg, nagle z nieba zaczeły spadać płatki śniegu. Topiły się na ich gorących ciałach i wtedy powstawałam ja, więc mam na imię Płatek"- Ksiądz wzruszony, płacze ze szczęscia i wzruszenia - " to taka piękna historia" dziewczynko, niechże cię przytulę... "A to jest twój piesek?"-dzieczynka odpowiada że tak.- ksiądz sie zapytał wtedy jak sie wabi- "Pigi" - odpowiedziała dziewczynka-"pigi???" zdziwił sie ksiądz - "czemu pigi"??- A bo rucha świnie wstrętny jebajka....:D:D:D:D:D Ja wymiękłem jak mi to kuzynka opowiedziała :D:D:D:D Ważna jest intonacja głosu :D:D
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 03 lut 2005 13:10

Zaniedługo jade znowu do kuzynki i pewnie znowu przywioze ze sobą duuuuzo kawałów :DA teraz jeszcze jeden kawał od kuzynki ktory sobie przypomniałem:Kobieta jest w gabinecie u lekarza, nagle kobieta sie odzywa:- "panie doktorze, prosze mnie pocałować."- "Nie" - mówi doktor.- "Ale ja tak bardzo prosze" - nalego kobieta- "Nie, nie ma mowy" - broni sie lekarz- "ale nalegam"- "Jest pani przeciez u lekarza.. co pani... a tak wogóle to ja nie powinienem właściwe teraz pani ruchać...":D:D:D:D:D Może mniej śmieszny, ale jak kuzynka opowiadała to mialem dosć :D:D
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Gość

Post 04 lut 2005 01:22

LucekDM pisze:- A bo rucha świnie wstrętny jebajka....
Dowcip zajebisty :D :D :D , nie wiem dlaczego tyle szumu na forum DM o ten dowcip :o :? . Nie jest przecież taki "straszny".
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 04 lut 2005 09:23

No może i jest dziwne.. trudno, ale ja juz tam takich dowcipów zamieszczać nie bede, bo po co sie sprzeczać z moderatorami i kalezyć dowcipy :wink:Zaniedługo kolejna porcja dowcipów od kuzynki :)
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 04 lut 2005 12:07

Ten kawał z lekarzem jest najlepszy z wszystkich :lol:
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 06 lut 2005 10:37

Ściągnijcie sobie Taksóweczke :DSuper sprawa :DOto link: http://s30.yousendit.com/d.aspx?id=2S53 ... FZ4BMHQLSZ
Popłaczecie sie tak jak ja.. oczywiście ze śmiechu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Gość

Post 06 lut 2005 10:52

-Pani Potrzeba ??- Co !!??- No taksóweczka stoiMega lol :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 06 lut 2005 10:54

Popłakałem sie ze śmiechu przy tym :D:D:D Naprawde mocne :D
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 06 lut 2005 12:17

Ale Pani Mirosławo, Pani zostanie pokryta kosztami :DJuż wszyscy chyba mi to kilka razy wysylali...
Awatar użytkownika
Bartini

Post 07 lut 2005 14:35

fajne, ale bez sensu :Ppozdrawiam moi drodzy :beer:
Awatar użytkownika
slick

Post 10 lut 2005 20:51

Awatar użytkownika
rastafari

Post 10 lut 2005 23:51

krótki kawał o gejach : TEN TEGO !noi koniec :D
Awatar użytkownika
slick

Post 11 lut 2005 23:45

Awatar użytkownika
Bartini

Post 12 lut 2005 17:43

dowcip stary, dla forumowiczów ze Śląska.Sowiżdżoł szoł i gwizdoł. Sowiżdżoł nie gwizdoł. Kto gwizdoł?Gwizdoł gwizdoł!! :D
Awatar użytkownika
MagicznaMarta

Post 16 lut 2005 19:07

płakałam, turlałam się ze śmiechu kilkanaście razydobre jest też "Nigeria" i "ET go home"- ściągnijcie sobiemega, mega lol