-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
Ktos z was korzysta z Facebooka? Przyznawac sie 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
em.
Ja korzystam 
gwiazdy...
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Zalozylem tam konto gdzies w listopadzie jedynie w celu obejrzenia sobie pewnych zdjec kolezanki
i musze przyznac jedno, jest to tak malo intuicyjny serwis, ze strach. Drugiego takiego gniota chyba nie ma. Jakies zdjecie profilowe, zdjecie glowne, od galerii, srerii. Opcji tysiac, co druga od tego samego - napackane, nieczytelne. Nie podoba mi sie. Nie korzystam i nie bede korzystac.
-
The Darkest Star
nagie foty koleżanki pooglądał i się skończyło
mam konto ale jestem podobnego zdania- gniot straszny. marny portal.
niczym specjalnym mnie nie zachwycił.
ot.
mam konto ale jestem podobnego zdania- gniot straszny. marny portal.
niczym specjalnym mnie nie zachwycił.
ot.
-
em.
no,prawdę mówiąc..to zakładając konto myślałam,że coś nowego,fajnego,ale obecnie wchodzę jedynie jak jakie zaproszenie dostaję.
no i nic poza. nie ma się z czym bawić na tym fejsbuku
. bieda.
no i nic poza. nie ma się z czym bawić na tym fejsbuku
gwiazdy...
-
olz
Nie wiem, ja wole Facebooka od miliona tanich polskich serwisow pokroju naszej klasy czy grona 
-
Daria The Revelator
- Ulubiony utwór: world in my eyes
a co tego waszego facebooka to weszłam z oficjalnej dm na ich profil na tej stronie i czy ktoś wie o co dokładnie chodzi z tym street teamem ?
http://pl-pl.facebook.com/pages/Depeche ... 6101560328
http://pl-pl.facebook.com/pages/Depeche ... 6101560328
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Tak btw...od wczoraj grono sie upodobnilo do FB 
Jak to stoi w klasyku..."wczoraj tedy jechalem, tego grona jeszcze nie bylo"
Jak to stoi w klasyku..."wczoraj tedy jechalem, tego grona jeszcze nie bylo"
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
Rajca
Założyłem konto dwa, trzy dni temu żeby brata szpiegować. Ale tak nie do końca się w tym wszystkim łapię...
-
slick
Chcialem usunac swoje konto z tego gownianego serwisu. Znalazlem opcje "deaktywacji konta" z ktorej skorzystalem. Na odchodne dostalem komunikat, ze jak tylko bede chcial (
) to zawsze moge wrocic, ponownie logujac sie uzywajac maila podanego przy rejestracji oraz hasla. Logicznie wnioskuje zatem, ze mojego konto nie zostalo usuniete a jak gdyby "uspione". Czy przeoczylem cos czy fizycznie nie ma mozliwosci skasowania konta z tego internetowego, nieintuicyjnego gniota? Ktos zna odpowiedz? 
-
olz
Twoje konto w tym momencie nie istnieje jako takie - nie ma ciebie np w znajomych u tych osob, ktore swego czasu zaakceptowales, nie mozna wejsc na twoj profil.
-
slick
Ale ja chce calkowicie, fizycznie. 
-
DT
fu..'em and their law
-
Jari
Obiektywnie rzecz biorąc to straszne g***o ten Facebook. Miałem i mam takie same odczucia jak Slick - zero czytelności, posrane opcję, jakies kretyńskie restrykcje... Chyba jeszcze na długo NK i My Space zostaną moimi ulubionymi serwisami choć i one niebezpiecznie podążają w stronę tych pseudoulepszeń... A na Fbook'u tak szybko jak się zapisałem to się i wypisałem.
-
Hien
Mam konto na Facebooku ale nie bardzo wiem co mam z nim robić.
Jako ,że mam bardzo słabego kompa to już samo otwieranie strony jest bolączką.
znajomi zasypują mnie zdjęciami a ja nawet nie mogę tego obejżeć.
Jest pare plusów jak to ,że odnazałem kilku znajomych z za granicy, których dawno "pogubiłem". No ale poza tym na wiele mi się nie przydaje. Ja akurat nie mam jakiegoś maksymalnie negatywnego nastawiania do naszych klas, last.fmów, majspejsów itd, są wazniejsze rzeczy w życiu niż przejmowanie się takimi rzeczami. A Myspace ostatnio dodał pare miłych bonusów jak dodawanie 10 kawałków więc nie narzekam.
Jako ,że mam bardzo słabego kompa to już samo otwieranie strony jest bolączką.
znajomi zasypują mnie zdjęciami a ja nawet nie mogę tego obejżeć.
Jest pare plusów jak to ,że odnazałem kilku znajomych z za granicy, których dawno "pogubiłem". No ale poza tym na wiele mi się nie przydaje. Ja akurat nie mam jakiegoś maksymalnie negatywnego nastawiania do naszych klas, last.fmów, majspejsów itd, są wazniejsze rzeczy w życiu niż przejmowanie się takimi rzeczami. A Myspace ostatnio dodał pare miłych bonusów jak dodawanie 10 kawałków więc nie narzekam.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
prey
Zgadzam się facebook ma za dużo opcji i przez jest nie czytelny. Mam konciacho tam, właściwie nie wiem po co.
Last jest dobrą zabawką. Jak robisz imprezę i nie wrzucisz jej na lasta to tak jakby tej imprezy by nie miało być
Last jest dobrą zabawką. Jak robisz imprezę i nie wrzucisz jej na lasta to tak jakby tej imprezy by nie miało być
Nie znam żadnej płyty z dyskografii Recoil, ale jestem jego fanem od wielu lat.
-
bARREL
- Ulubiony utwór: Poison Heart
Ja korzystam, a raczej tam widnieje.
Jakos specjalnie sie w to nie zaglebiałem bo narazie wogole nie jest mi to potrzebne
Jakos specjalnie sie w to nie zaglebiałem bo narazie wogole nie jest mi to potrzebne
-
Jari
A ja mam odwrót do FBook'a. Staram się go ogarnąć i w niektórych sprawach czy momentach to nawet całkiem użyteczne narzedzie, ale żeby mnie powalił na kolana to niestety ale nie... Trochę denerwujący jest ten ogólny śmietnik tam panujący - wszyscy wszystko mogą i prawie wszystko widzą.... Ale może takie mamy czasy właśnie, że wszyscy wszystko wszystkich i wszystkim....
-
wojtek_krakow
- Ulubiony utwór: Rush
Kiedyś tam z chęci popatrzenia dałem się wciągnąć na chwilę, ale to nie dla mnie.
Jak sobie pomyślę że 1/2 czasu przesypiamy, z tej pozostałej 1/2 , średnio 3/4 spędzamy w pracy zostaje nam 1/8 życia dla siebie.
Naprawdę prosty rachunek sprawił że wycofałem się z takich portali.
Jest tyle rzeczy do zrobienia, tyle miejsc do zobaczenia, tyle osób do poznania, że szkoda mi każdej minuty na takie idiotyczne portale.
Wyjątkiem są tematyczne fora, takiej jak choćby to, ale to już wina tego, że ludzi na poziomie, z którymi można porozmawiać o tym znam mało, ale jakbym miał grupę ludzi, którzy spełniali by moje potrzeby intelektualne to w ogóle tym internetem bym pierdyknął na dobre.
Jak sobie pomyślę że 1/2 czasu przesypiamy, z tej pozostałej 1/2 , średnio 3/4 spędzamy w pracy zostaje nam 1/8 życia dla siebie.
Naprawdę prosty rachunek sprawił że wycofałem się z takich portali.
Jest tyle rzeczy do zrobienia, tyle miejsc do zobaczenia, tyle osób do poznania, że szkoda mi każdej minuty na takie idiotyczne portale.
Wyjątkiem są tematyczne fora, takiej jak choćby to, ale to już wina tego, że ludzi na poziomie, z którymi można porozmawiać o tym znam mało, ale jakbym miał grupę ludzi, którzy spełniali by moje potrzeby intelektualne to w ogóle tym internetem bym pierdyknął na dobre.
tylko przed siebie
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Miałem, skasowałem bo lipaaaa panieeeee, w ch*j opcji a znajomych za granicą niet, to na ch*j mie to? Ot 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup