Edukacja, szkoła, rok szkolny.
-
NiNa
Edukacja, szkoła, rok szkolny.
Zdaje polski angielski i biologia ( w sumie każdego po równo sie jakos tam boje ;)a tak jeszcze dodam iż próbna matura z biologi to troche dziwna była i teraaz niestety trzeba troche pomęczyc sie na korepetycjach
-
NiNa
Idąc na sprawdzian z historii , fizyki czy z łaciny musze mieć przy sobie ściąge nie interesują mnie te przedmioty i muszę sie wspomagać pomocami naukowymi. :)Tylko raz mnie kiedyś w gimnazjum babka złapała jak ściągałąm , i w sumie to mnie nauczyło dobrze chować sobie ściągi:) :)a więc jak tam, ściągacie czy nie? 
-
NiNa
ja wybieram sie na psychologie( choć pewnie i tak sie nie dostanę) , ale myślę jeszcze o resocjalizacji i ochronie środowiska( ale to jest taka alternatywa ).Tak więc sie pochwalcie co chcecie dalej robić , a moze już ktoś studiuje i może nam pooopwiadac jakieś ciekawe rzeczy:) ......
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
informatyka or telekomunikacja ale bedzie trudno, za duzo ludu na jedno miejsce
, zobaczymy jak to będzie :?
-
Gość
Ja myślę na geodezją, ale ciężko będzie się dostać. :?
-
Gość
Polski - podstawowy, j.angielski - podstawowy, matematyka - rozszerzony, ostatniego obawaim się najbardziej
:? .
-
Iwonka
polski rozszerzony, włoski rozszerzony, angielski rozszerzony, biologia (czy rozszerzony to sie okaże, jak zobaczę arkusze) 
-
LucekDM
Polski - podtswowy (chyba) angielski - rozszerzony, historia - rozszerzonai jeszcze coś... prawdopodobnie bedzie to WOS
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
Iwonka
Ja z całego serca marzę o filologii angielskiej, a jak sie nie dostanę,to do kolegium obcojęzycznego 
-
Bartini
ja jeszcze informe. matma to moze byc dramat.pozdro dla maturzystow :faja:dMateusz pisze:jak w temacie?pol, ang, mat :roll:tego ostatniego najbardziej się boje :?
-
Iwonka
Ściągam na przedmiotach, które mnie maksymalnie nie interesują np. na historii albo fizyce, musze sie oduczyć....
-
Bartini
bez sciagi na fizie to sie u mnie nic nie napisze.pozdro dla kumajacych fize :faja:
-
rastafari
sciaga dobra rzec....mamy tak poryty system szkolnictwa, ze jest jednym wielkim babilonem, a jak sobie cosik sciagne, to babilo upada....bo jego główne postulaty to samodzielnosc ucznia...ale szit...Jah bles ;D
-
NiNa
a ja włąśnie siedze sobie na stronce http://www.sciaga.pl
i szukam jakiś głupkowatych rzeczy na temt II wojny światowej- historia-ble ble ble
-
Iwonka
Ja mam pojutrze sprawdzian II wojny swiatowek, wiec trzeba bedzie spreparowac jakąś mądrą ściągeczkę, bo się tego nie nauczę (są przedmioty, ktorych nienawidze)
-
LucekDM
no nie... II wojna światowa to mój ulubiony temat! Uwielbiam historue, a zwłaszcza historie II wojny światowej! Na to sie nie powinno ściąg robić 
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
Iwonka
Jak się tego nienawidzi i nie umie się nauczyć 20 dat cododniowych, to trzeba zrobić ściągę....
-
LucekDM
A ja nie wiem na jakie studia chce isc... Moze na psychologie albo na pedagogike... albo na politologie..... A jak nie wyjdzie to zostane alfonsem i tez bedzie dobrze 
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
Ewelina
Chcę zdać na Akademię Muzyczną, na fortepian, bądź na śpiew solowy. A jak się nie dostanę, to na coś z angielskim. Może jakaś filologia??