[kultura] Dr. House
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
-
em.
Który sezon? 
gwiazdy...
-
Rajca
em. albo Hien, w którym odcinku, którego sezonu był rzeczony murzyn o posturze Calineczki?
-
Czez
Wlasnie lecialo na dwojce.
Enjoy The Silence
-
Rajca
Nie oglądam TeFał, także nie mam pojęcia 
-
em.
Ten, cośmy wspominali o nim? 17ty odcinek pierwszego sezonu bodaj.
My oglądamy trzy sezony naraz
My oglądamy trzy sezony naraz
gwiazdy...
-
Rajca
I sezon powiadasz, to nie pamiętam już
A ja doprowadzam Windowsa 7 do stanu używalności.
A ja doprowadzam Windowsa 7 do stanu używalności.
-
elliott
Ja już jestem na etapie oglądania 'na bieżąco' 6 serii 
Piwko popijam, lenię się słodko i przy okazji czasami jeszcze tęsknię. Ale to tylko czasami.
Piwko popijam, lenię się słodko i przy okazji czasami jeszcze tęsknię. Ale to tylko czasami.
-
Rajca
Krowa ma dłuższy i się nie chwali 
A poważnie, to chciałem napisać to samo, więc się podpinam pod ET
A poważnie, to chciałem napisać to samo, więc się podpinam pod ET
-
Czez
Ja tam sie nie znam na tych seriach. Leci cos to ogladam i nie zastanawiam sie specjalnie jaka to seria.
Enjoy The Silence
-
Hien
Akurat House to serial, który można zacząć od środka i nie będzie wielkiego bólu chociaż zdarzają się zgrzyty.
Ja, na ten moment, oglądam 4 sezony na raz.
Zacząłem od końcówki trzeciego (bo akurat leciał na dwójce), jednoczesnie zacząłem drugi (bo zaczęli dawać z gazetą), od kolegi dostałem cały pierwszy sezon i teraz kiedy w tv leci czwarty, ja ściągam sobię trzeci.
Nie jest to "Moda na sukces" więc, podobnie jak kiedyś z "The X-files", można ogladać "od środka".
Zonka mieliśmy tylko dzisiaj, zaczynając trzeci sezon, nie wiedząc jak się skończył drugi. Kto oglądał, ten rozumie sytuację.
Ja, na ten moment, oglądam 4 sezony na raz.
Zacząłem od końcówki trzeciego (bo akurat leciał na dwójce), jednoczesnie zacząłem drugi (bo zaczęli dawać z gazetą), od kolegi dostałem cały pierwszy sezon i teraz kiedy w tv leci czwarty, ja ściągam sobię trzeci.
Nie jest to "Moda na sukces" więc, podobnie jak kiedyś z "The X-files", można ogladać "od środka".
Zonka mieliśmy tylko dzisiaj, zaczynając trzeci sezon, nie wiedząc jak się skończył drugi. Kto oglądał, ten rozumie sytuację.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Rajca
Hien, to żebyście tak przypadkiem z 5 na 6 nie zrobili 
Bo to byłby zonk...
Bo to byłby zonk...
-
em.
No,miałam napisać to samo, kurde. Że House'a można od środka, ale właśnie jak my dziś, można złapać zonka, aczkolwiek ten zonk akurat jest nieszkodliwy
Gorzej kiedy naprawdę nie da się czegoś oglądać nie znając poprzednich odcinków czy serii.
Dlatego lubię takiego właśnie House'a czy różne serie CSI-mamy jakieś kontynuacje wątków, ale nie jest to zawsze wyjściowa i miło się ogląda.
Gorzej kiedy naprawdę nie da się czegoś oglądać nie znając poprzednich odcinków czy serii.
Dlatego lubię takiego właśnie House'a czy różne serie CSI-mamy jakieś kontynuacje wątków, ale nie jest to zawsze wyjściowa i miło się ogląda.
gwiazdy...
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
gorzej zacząć 5 nie oglądając 4 ;p
kapitalny serial. ja i moja lady jesteśmy psychomaniakami.
mam z wyborczej 1 serię, 2 i 4 kupioną na DVD, 3 ściągam, 5 brak, 6 sporadycznie z sieci.
house jest genialny. cóż, taki mały rodzynek na morzu beznadziei telewizyjnej.
dr Taub rządzi ^^
kapitalny serial. ja i moja lady jesteśmy psychomaniakami.
mam z wyborczej 1 serię, 2 i 4 kupioną na DVD, 3 ściągam, 5 brak, 6 sporadycznie z sieci.
house jest genialny. cóż, taki mały rodzynek na morzu beznadziei telewizyjnej.
dr Taub rządzi ^^
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Rajca
1 sezon z nudów obejrzałem trzy razy, a tak to widziałem każdy odcinek, z czego dużo dwukrotnie. No nie ukrywam, maniaczę na tym punkcie 
-
Hien
House jest zajebisty, dowód na to, że chamstwo jest ok 
Kończymy sezon 1, "dopełniamy" sezon 3, dzisiaj kolejna Wyborcza z sezonem 2 i wczoraj w tv, czwóreczka.
Poczekamy sobię na 5 a 6 na razie olejemy, wolę poczekać na jakieś porządne tłumaczenie bo medycznych seriali nie da rady oglądać w oryginale...
Kończymy sezon 1, "dopełniamy" sezon 3, dzisiaj kolejna Wyborcza z sezonem 2 i wczoraj w tv, czwóreczka.
Poczekamy sobię na 5 a 6 na razie olejemy, wolę poczekać na jakieś porządne tłumaczenie bo medycznych seriali nie da rady oglądać w oryginale...
-
Rajca
Prawda co do oglądania po angielsku, ciężko.
Ale nie ukrywajmy, teraz każdy z nas wie, że jak nie wiadomo co to:
Kuszing
Toczeń
Wegener
Trzeba zrobić biopsję...
Ale nie ukrywajmy, teraz każdy z nas wie, że jak nie wiadomo co to:
Kuszing
Toczeń
Wegener
Trzeba zrobić biopsję...
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
toczeń rlz 
buahahaha, parę dni temu byłem w przychodni, a jakaś babina nie mogąc doczekać się konsultacji w sprawie swojego schorzenia nagabywując doktorową w poczekalni spytała w końcu, dość głośno "a może mam toczeń?" odpowiedź: "skąd pani to wie?" "w telewizji słyszałam, taki mądry film o lekarzach, że to częste"

ja oglądam 6 w oryginale. więcej zabawy ze słownikiem ^^
buahahaha, parę dni temu byłem w przychodni, a jakaś babina nie mogąc doczekać się konsultacji w sprawie swojego schorzenia nagabywując doktorową w poczekalni spytała w końcu, dość głośno "a może mam toczeń?" odpowiedź: "skąd pani to wie?" "w telewizji słyszałam, taki mądry film o lekarzach, że to częste"
ja oglądam 6 w oryginale. więcej zabawy ze słownikiem ^^
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Rajca
hatak.pl i nie ma kur*a lepszych napisów, również do 6 sezonu. A tak słychać oryginalne głosy, a i wiadomo co nieco 
-
Hien
i rezonansRajca pisze: Trzeba zrobić biopsję...
Napisy z Hataka są dobre ale,nie wiem czemu bo to mi się nie zdarza, przyzwyczaiłem się do lektora.
Generalnie, anglojęzyczne filmy oglądam zawsze w oryginale (napisy mnie męczą, nie mam podzielnej uwagi)
ale House'a nie mogę. Za dużo tam medycznej gwary, drażni mnie kiedy podają mezloksybowylucojanycynę a ja się zastanawiam czy ktoś tylko jankezą zaleciał...