Najlepszy album Depeche Mode
- Hien
Ja oczywiście tych czasów nie pamiętam, bo byłem dzieckiem, ale domyślam się jaki był wtedy szum i ekscytacja. Inna sprawa, że takie sprawy nie powinny mieć wpływu na głosowanie, podobnie jak zmasowany hejt na Sounds Of The Universe, czy nawet Excitera, który wielu osobom z góry sugeruje ocenę. Teraz już ludziom się w dupach poukładało, ale w 2001 Exciter był traktowany jak kompletne gówno.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
- shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Nie no, pewnie. Ale Violator to naprawdę do teraz wielka płyta, a gdy do tego dojdzie jeszcze ogromna nostalgia i tona wspomnień...
Było wiele płyt, które w młodości zdominowały mój umysł, ale żadna nie przetrwała próby czasu w tak niezmienionym stanie jak Violator właśnie.
Było wiele płyt, które w młodości zdominowały mój umysł, ale żadna nie przetrwała próby czasu w tak niezmienionym stanie jak Violator właśnie.
- Hien
I dlatego nie mam zamiaru się nigdy kłócić o jego pierwsze miejsce na jakiejkolwiek liście. Niestety jest to jednocześnie album, na który ludzie głosują głównie z uwagi na single (główniej z uwagi na jeden), i na który głosują bo faktycznie jest tak dobry od początku do końca.
Tymczasem cały czas myślę jak ugryźć temat głosowania na live. Właśnie Strippeda zaskoczyłem tym, że w 1994 grali Waiting For The Night i mam wrażenie, że większość osób tutaj ma ograniczoną wiedzę na temat tego co i w jakich wersjach było grane. To nie jest nic złego, to mnie takie kompendium w głowie zostało po latach fanatycznego słuchania bootlegów i nie mam zamiaru nikogo besztać, ze nie marnował czasu tak jak ja. Jeśli jednak ktoś ma ochotę się doszkolić to jest YT i jest DM Live wiki. Mogę zrobić listę utworów granych na każdej trasie (z dopiskami jakich remiksów uzywano, lub czym się wersje różniły, ew dodając linki). Zajmie to trochę czasu, ale jak porządnie to porządnie.
Tymczasem cały czas myślę jak ugryźć temat głosowania na live. Właśnie Strippeda zaskoczyłem tym, że w 1994 grali Waiting For The Night i mam wrażenie, że większość osób tutaj ma ograniczoną wiedzę na temat tego co i w jakich wersjach było grane. To nie jest nic złego, to mnie takie kompendium w głowie zostało po latach fanatycznego słuchania bootlegów i nie mam zamiaru nikogo besztać, ze nie marnował czasu tak jak ja. Jeśli jednak ktoś ma ochotę się doszkolić to jest YT i jest DM Live wiki. Mogę zrobić listę utworów granych na każdej trasie (z dopiskami jakich remiksów uzywano, lub czym się wersje różniły, ew dodając linki). Zajmie to trochę czasu, ale jak porządnie to porządnie.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
- stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Nikt Ci nie broni, to twój czas i praca, ale w moim przypadku uprzedzam że raczej nie będzie mi się chciało w tym drążyć, jest kilka koncertowych wersji które znam i cenię i na nie postawię z głowy.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
- Dragon
- Ulubiony utwór: Motyle
Jestem na tej grupce, na której odbywała się ta zabawa. O ile w przypadku numerów było jeszcze o co powalczyć, tak w przypadku albumów od razu się poddałem, bo wynik był zbyt oczywisty. Ciekawe kto się dał zaskoczyć xDHien pisze:21 paź 2019 09:11Violator mnie nie zaskakuje, ale SOFAD na 2 już beka, bo pewnie na 3 Black Celebration, itd. Szkoda było Waszego czasu od stycznia, mogłem Wam te wyniki podać już wtedy xDDDD
- Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Ja glosowalem. I na albumy tez, bo w sumie to byla ciekawa inicjatywa. Jesli chodzi o wyniki to trzeba zgodzic sie z demokracja, a ze wygral Violator... no coz, sam oddalem glos na niego w finale bo stoi u mnie wyzej niz SOFAD
Enjoy The Silence
- shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ja odpuściłem po 4 rundzie, gdy odpadł Exciter. Pomyślałem, że w takim towarzystwie nie ma co szukać.
- Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Never give up
Enjoy The Silence