Polityka

Awatar użytkownika
LucekDM

Polityka

Post 04 lut 2005 22:55

Koreańska Republika Ludowo - Demokratyczna
Wejdźcie TU i płaczcie... Ja pierdziele!!! Jak tak można.. nie wiedziałem że polacy to są tacy debile!!!!!!Obejrzyjcie strone, razem z życzeniami, galerią "umiłowanego wodza, będącym natchnieniem o poranku, Kim Dzong Ila"Co za palanty!!!
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Awatar użytkownika
Bartini

Post 04 lut 2005 23:02

zajebiste ziomy. ja to bym rozpierdolił po scianach tego ich kochanego wodza, przez ktorego tysiace ziomkow musza wpierdalac korzonki zeby przezyc. bejzbolem prostytutka miedzy oczy, tego popierdolonego skoosnokiego kim dzong skurwysyna trzeba potraktowac!
Awatar użytkownika
slick
Ulubiony utwór: Everything Counts

Post 05 lut 2005 11:27

tej strony chyba nie mogl stworzyć prawdziwy polak :?
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 05 lut 2005 11:37

chyba jednak mógł... cholera... oni tam mająforumn.. mateusz, nie znasz jakiegos sposobu żeby rozwalić im to, albo przynajmniej poprzeszkadzać troche?
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Awatar użytkownika
slick

Post 05 lut 2005 11:44

no wiesz, o włamie nie ma mowy :roll: ale zawsze można cos im wyslać ciekawego, a moze sie zarejestrujemy na tym forum i pogadamy (ciekawe po jakim czasie by nas wywalili). :)
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 05 lut 2005 11:52

Mateusz, ja jestem na TAK... jeśli byłoby nas więcej, to możnaby troche im poprzeszkadzać! To jak, rejestrujemy sie??
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 05 lut 2005 12:08

oto link do forum:http://www.korea-dpr.com/cgi-bin/simpleforum.cgi
I zaraz im tam coś zrobimy :D
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Awatar użytkownika
slick

Post 05 lut 2005 12:15

nie wiem jak to jest u nich z rejestracją ale trzeba bedzie fikcyjnego majla podać bo inaczej zjedzą nam skrzynki :lol: :twisted: . wieczorem sie tym pobawie :) :>
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 05 lut 2005 12:17

slick to świetnie :twisted: NIe będziemy stać biernie :wink:
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Awatar użytkownika
Karol

Post 15 lut 2005 10:11

Zawiodłem się na stronce-myślałem że zobaczę jakieś większe panoramiczne zdjęcia Phenianiu a tam tylko obrazki znane z telewizji i życzenia dla tego debila....
Awatar użytkownika
EveS
Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again

Post 08 kwie 2005 00:38

Generalnie jestem na TAK, choć ostatnio się lekko zagotowałam, jak usłyszałam, że największy pożytek (czyt. kasę) mają klechy :x , bo kościół jest posiadaczem największej ilości majątków ziemskich i zgarnia z Unii całkiem spore dopłaty do gruntów :|
Awatar użytkownika
slick

Post 01 maja 2005 01:01

a co se bede zalowal :D (ale jezyk) :P
pierwszy majowy post umieszcze tutaj
juz roczek jestemy w uni, nie dalo sie moim zdaniem tego odczuc ale dekada-dwie i bedzie w takims tam tepie wszystko szlo ku lepszemu, takie jest moje zdanie, gorzej nie bedzie :)

pozdrawiam wszystkich euro-entuzjastow :]
Awatar użytkownika
SweetLittleGirl

Post 01 maja 2005 13:13

Również jestem na TAK. W sumie zawsze miałam takie nastawienie w kwestii UE. Jednak zalety bycia w UE- w większym wymiarze- odczuje się za jakiś czas dopiero (kilkanaście-kilkadziesiąt lat).
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 01 maja 2005 13:37

A ja zawsze miałam i będę miala mieszane uczucia co do tej instytucyji, dlatego zagłosowałam sobie na "nie wiem" :)
Awatar użytkownika
EveS
Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again

Post 25 maja 2005 00:38

W pełni popieram Lucka :tak: Od Niemców można się wiele nauczyć: kto był w Niemczech zapewne widział niebywałą czystość na ulicach, dbałość o segregowanie śmieci (mają trzy rodzaje torebek, dzieci od najmłodszych lat są uczone jak segregować śmieci - sama byłam świadkiem jak 5-letni malec zwracał uwagę turystom, że pomylili torby :wow: ). Poza tym poraża mnie niezwykła uprzejmość i otwartość Niemców. Co więcej mają oni bardzo dobrą opinię o Polakach. Te hasła, że Polak to złodziej, albo sławetne "jedź do Polski, twój samochód już tam jest" są rozpowszechnione jedynie wśród garstki Niemców, a w naszym kraju ciągle się trąbi, jak to "Szwaby" nas nienawidzą, a jest to nieprawdą, Uważają nas za solidnych, godnych zaufania ludzi.
Poza tym, co więcej jest to kraj, gdzie ludzie nie mają fioła na punkcie religii, jak chociażby u nas - w sumie mieli w du***, że Niemiec został papieżem - realnie oceniali, jak może to wpłynąć na aspekty polityczne. A argument, że tam są sami ewangelicy też jest nie do końca trafiony - w Bawarii chociażby (notabene stamtąd pochodzi Ratzinger) jest znaczna przewaga ludzi o wyznaniu rzymsko-katolickim.
Wracając do przyziemnych spraw, mają dobre słodycze (mój faworyt: piankowe "murzynki") :haha: Pistacje w cenie 2 ojro za kilogram chociażby :wow: albo zarąbiste żeleczki Haribo, równie tanie :lol: I co, warte podkreślenia - piękne miasta, rewelacyjnie przystosowane do przyjmowania turystów. Co najlepsze, w mieście nigdy nie spotkasz się z ogromnym centrum handlowym, hipermarketem itp. - przeważają małe domy towarowe. Raz pamiętam, będąc w Neunkirchen - mega-giga zadupie, wokół pola kukurydzy i żyta, postanowiliśmy pojechać do sklepu. Jedziemy jakąś drogą (było 10 km do większego miasta), gdzieś po 5 minutach drogi z pola kukurydzy wyłania się oooogromne centrum handlowe - Media Markt np wielkości Makro w Łodzi - stoiska z płytami np. na 300 metrach kwadratowych :wow: Rewelacja! Po co paćkać ładne miasto multipleksem, jak mozna wybudować niezły kompleks tuż pod miastem. Naprawdę, bardzo wiele możemy się nauczyć od tej nacji :tak:
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 25 maja 2005 18:50

Pozwoliłem sobie wydzielić ten temat, bo jest naprawde ciekawy...

Wypowiedzcie sie co macie do naszych sąsiadów, bo jak dla mnie to są oni najdoskonalszym narodem na świecie... Gdyby nie kilka powaznych błędów, to naprawde byliby wielcy, a my czerpalibysmy z tego kozysci...
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Awatar użytkownika
slick

Post 25 maja 2005 19:05

Lucek, specjalnie dla mnie zes go wydzielil tak? :D :> :P
Awatar użytkownika
Iwonka

Post 25 maja 2005 19:12

Niemcy są mi w sumie obojętni, ale gdzieś zawsze czuję do nich jakąś urazę... sama nie wiem. do moich ulubionych narodowości nie należą
Awatar użytkownika
LucekDM

Post 25 maja 2005 19:13

Wydzieliłem bo temat jest napciekawy :P A prosze sie wypowiadac a nie nabijac postow :D ( dobra nabitka nie jest zla :P )
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Awatar użytkownika
Bartini

Post 25 maja 2005 19:47

Ja tam do nich ogolnie nic nie mam, ale raczej nigdy nie skumam ich dziwnego jezyka

ich bin karabin

meine mutter ist komputer :D