Gdzie na imprezy chodzą Devotees?
-
NiNa
Gdzie na imprezy chodzą Devotees?
na dyskoteki to raczej nie bardzo gdyż nie preferuje muzyki jaka jest tam puszczana, natomiast lubie sobie potańczyć czemu nie-ale przy dobrych utworach , gdzie nad swoją głową nie słysze ciągłego stukania młotem o ściane:)
-
LucekDM
Ja raz byłem na dyskotece i naprawde odechcialo mi sie... to wszystko jest takie bezsenu i jeszcze ta muzyka... Nie wiem jak tam mozna dłużej wytrzymac niz godzine... Naprawde niewarto jechac...
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
Bartini
jak dla mnie wszystko to jeden siusiak. jak dla mnie to wszystko jest ten sam łomot. najlepszy jest dobry bauns przy Front 242. takie imprezy sa da best. front by front.pozdro 242 :faja:
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
niech ludzie myslą ze sztywniak jestem i bawic sie nie potrafie ale taka prawda jest ze przy obecnej dyskotekowej muzie to mozna jobla conajwyzej dostac. chcialbym sie przeniez 10 lat wstecz do siwata mojej kochanej siostry (rocznik 75
) ktora bawila sie przy takich nutach jak Rythm of The Night i innych czaderskich nutach, teraz to jest skifa totalna :!:dlatego na dyskoteki nie chodze, a co do szkolych dyskotek to gdy widze coniektore damulkopodobne pasztety to mną telepie :|wole wtedy w domu posiedziec i MTV Classic poogladac 
-
Bartini
dobrze mowisz. To byly te klimaty, prawdziwe baunsiwo. a teraz to przy tej "klubowej" (bo tak to sie chyba nazywa, myslałem ze to fajki moga byc tylko "klubowe") muzyce to tylko sie rozbiegnac i w drzewo walnąć.
-
rastafari
osobiscie wole lan w domciu przy reggae....blancik...piwko...domowe zacisze...reggae....to jest to...:Dszacuneczek dla wszystkich ;D
-
MagicznaMarta
chadzam bardzo czesto do Clubu70 (Wwa ul.Waliców9)http://club70.pl/graja tam muze z lat 70tych, ja sie dobrze bawiemoge sie wyszaleć przy takich utworach jak "YMCA",nie wiem czy mowi wam to coś ale wherever......dla mnie full wypas
-
slick
no ba, tutaj wlasnie jest wiekszosc osob ktre sluchaja nut typu YMCA a nie Jeden Osiem L :PMy jestesmy muzycznymi konserwatystami lat 80 i 90, przynajmniej większosc 
-
Bartini
Zle wpisales nazwe, to sie pisze "Jeden Osiem Cwel" albo "15LnaG" (czyli półtora litra na głowe) :Dtak, muza z lat 80-tych to jest to, ta! 
-
LucekDM
Witajcie!Czy Wy też tak macie, że w piąteczek kulturalnie do baru sie idzie lekko naoić, a potem niewiadomo skąd nawet do domu wrócić o własnych siłach nie możecie? Ja tak często mam
I jest to nałóg... Kiedy nadchodzi piątek, ja juz wiem co bede robil... I pamietam o tym przez cały tydzien żeby do baru jakiegos zawitać ( szkoda że czasem opo barze mam zaniki pamieci ) :DCzy Wy też nałogowo w piątkowy wieczór wychodzicie "na miasto" i robicie procentową rundke po wszelakich Pubach?
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
-
Bartini
nie, nie jara mnie taki sposob rozrywki, moze jak pojde na studia do innego miasta to moze ;)tym bardziej ze w weekendy zwykle mam troche roboty, tzn. to czego nie zrobilem przez caly tydzien 
-
Iwonka
W piątki do późna siedzę przed komputerem, taki mój zwyczaj. W ogóle rzadko chodzę bez okazji do knajpy 
-
slick
oj tak zaraz okazja jakaś musi byc :|czasami poprpstu ma się ochote na porcje chmiela i nie mozna sie doczekac tego pierwszego łyczka browarka, pieknie wtedy jest
czasami rzeczywiscie, czeka sie na to caly zasrany szkolny tydzien, ale nie traktuje tego jako formy uzalenienia, no mzoe w wakacje kiedy nie mysle o szkole 
-
Bartini
ja dokladnie tak samo :]Iwona pisze:W piątki do późna siedzę przed komputerem, taki mój zwyczaj. W ogóle rzadko chodzę bez okazji do knajpy
-
Gość
Piątek jest najlepszym dniem aby sie napie.....dolić ja mam tak często , ale to zależy od kasy i od samopoczucia 
-
Home
heh,piątek to dzień słuchania Depeche,więc praktycznie nie różni się od innych 
-
NiNa
ostatnio to coraz cześciej te piatkowe ( czyt.sobotnie również) wypady sie zdażają , jakoś tak od stycznia , nie wiem zawsze jest jakaś okazja, w sumie to nie jest złe po 5 dniowych trudach w szkole
, oczywiscie nie mówie tutaj o nawaleiu sie w kazdy weekend ale tak aby było miło 
-
DT
wreszcie piątek caly tydzien na to czekambawcie sie dobrze dzis i jutro ja zamierzam 
fu..'em and their law
-
slick
ja juz ode ferii probuje sie z kims w koncu na kawke umowic i jak nie pogoda to szkola mi to skutecznie uniemozliwia, ale jutro... przybędę 
-
LucekDM
A ja dzisiaj jade na piwo i mam ochote sie koszmarnie nawalić! Wszystkie problemy sie zakonczyly i trzeba to uczcić i sie naprać!:)Ave Piątki!!
Get out the crane
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline
Construction time again
What is it this time?
We're laying a pipeline