Czy Devotees planują odebrać sobie życie?
-
Lircze
- Ulubiony utwór: kapcie
Czy Devotees planują odebrać sobie życie?
Jest bardzo źle. Złe myśli przejęły kontrolę nad moim umysłem więc postanowiłam zrobić coś równie złego i głupiego za razem. Rezygnuję z życia
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Hmmm???
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Ten temat to tak na serio? 
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
To lepiej to usunąć niż robić cyrk. Dorośli ludzie.
-
stripped
Nie offtopować proszę.
Ja tam nie planuję sobie życia odbierać, jestem raczej kontent
Ja tam nie planuję sobie życia odbierać, jestem raczej kontent
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Też nie bardzo kumam dlaczego wydzielono te wiadomości. Też nie planuję sobie odbierać życia lol
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Jedyne co, to niektórzy ludzie odbierają mi smak życia. Poza tym jeśli ktoś ma tego typu kryzys, należy bezzwłocznie udać się do specjalisty, są też telefony zaufania
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Ja nie widzę problemu w jakimkolwiek temacie. Potencjalnym problemem mogą (ale nie muszą) być odpowiedzi, które się w nim pojawią.
Easy boys.
-
Lircze
Przepraszam, moja osoba była już na takim dnie, że nawet światło tam nie dociera. Na drugi dzień było znacznie lepiej. Przepraszam za zamieszanie.
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
To jak jest już lepiej to daj znać czy zostajesz przy tym loginie czy przywrócić na "Lircze"? Czez mnie pytał jakiś czas temu, czy możesz wrócić? Bez wahania powiedziałem, że tak - nie mam z tym problemu jeśli nie będziesz robiła takich kwiatków jak ostatnio.
-
mintaj
przepraszam
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Lircze
Nie będę robiła, Nawet polubiłam Liv, piszemy sobie na priv, to bardzo fajna dziewczynaslick pisze:06 paź 2025 13:25To jak jest już lepiej to daj znać czy zostajesz przy tym loginie czy przywrócić na "Lircze"? Czez mnie pytał jakiś czas temu, czy możesz wrócić? Bez wahania powiedziałem, że tak - nie mam z tym problemu jeśli nie będziesz robiła takich kwiatków jak ostatnio.
Trochę mi się zrymowało...
Ale się zdemaskowałam... a było tak pięknie z odrzutem w nazwie.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Za późno ziom ;___;
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Livv
- Ulubiony utwór: Blue Dress Personal Jesus
Lircze pisze:06 paź 2025 13:41Nie będę robiła, Nawet polubiłam Liv, piszemy sobie na priv, to bardzo fajna dziewczynaslick pisze:06 paź 2025 13:25To jak jest już lepiej to daj znać czy zostajesz przy tym loginie czy przywrócić na "Lircze"? Czez mnie pytał jakiś czas temu, czy możesz wrócić? Bez wahania powiedziałem, że tak - nie mam z tym problemu jeśli nie będziesz robiła takich kwiatków jak ostatnio.
Trochę mi się zrymowało...
Ale się zdemaskowałam... a było tak pięknie z odrzutem w nazwie.
;*
-
mintaj
No miło, ze tak się bawimy w powroty, ale szczerze to uważam, że jest na tym forum parę osób, które zasługują na przeprosiny.
DO WTORKU POŁUDNIA
DO WTORKU POŁUDNIA
-
Lircze
W takim razie okej...
Chciałam sama powiedzieć że wróciłam ale trochę później. Tak po kilku miesiącach z racji tego że mało tu się udzielam, bardziej czytam posty sprzed 15 lat.
Przepraszam całą ekipę tegoż forum za rzeczy, które miały miejsce kiedy bardziej się tu udzielałam (początek 2024). Teraz patrząc na to z perspektywy czasu stwierdzam, że to było dość głupie i nieadekwatne do mojego wieku i sytuacji. To zostało już dawno przepracowane.
Przepraszam Przede wszystkim Hiena i Livv. Livv zdążyłam przeprosić na priv. Mam nadzieję że mi wybaczy. Że Hien mi wybaczy.
Chciałam sama powiedzieć że wróciłam ale trochę później. Tak po kilku miesiącach z racji tego że mało tu się udzielam, bardziej czytam posty sprzed 15 lat.
Przepraszam całą ekipę tegoż forum za rzeczy, które miały miejsce kiedy bardziej się tu udzielałam (początek 2024). Teraz patrząc na to z perspektywy czasu stwierdzam, że to było dość głupie i nieadekwatne do mojego wieku i sytuacji. To zostało już dawno przepracowane.
Przepraszam Przede wszystkim Hiena i Livv. Livv zdążyłam przeprosić na priv. Mam nadzieję że mi wybaczy. Że Hien mi wybaczy.
-
stripped
Ekhm... wydaje mi się że to nie Hien był zezwany od zje*ów
-
Hien
Ano więc właśnie.
Ja to jestem starym koniem, nie rozmyślam tyle o konfliktach z obcymi ludźmi w internecie. Co natomiast mi się nie podoba, to takie podchody, z innym nickiem, itd., rozmawianie z koleżanką na priv, kiedy ta nie wie do końca z kim rozmawia (najwyraźniej), itd. Albo otwarte karty, albo ta spirala kwasu nigdy się nie skończy.
A o nazwaniu Seby zjebem, to chyba nawet admin zapomniał
Ja to jestem starym koniem, nie rozmyślam tyle o konfliktach z obcymi ludźmi w internecie. Co natomiast mi się nie podoba, to takie podchody, z innym nickiem, itd., rozmawianie z koleżanką na priv, kiedy ta nie wie do końca z kim rozmawia (najwyraźniej), itd. Albo otwarte karty, albo ta spirala kwasu nigdy się nie skończy.
A o nazwaniu Seby zjebem, to chyba nawet admin zapomniał
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Livv
- Ulubiony utwór: Blue Dress Personal Jesus
Tak, poczułam się bardzo z tym niekomfortowo, miałam już doświadczenia z gorszym catfishingiem, ale bardzo nie lubię takich akcji. Po prostu nie mam teraz do tego głowy.
;*