Dziekuje panowie, z okazji lockdownu postaram sie odswiezyc moja aktywnosc na forum.
Ano, pamietam te pierwsze zloty w Liverpoolu... Slick wyciagaj foty, ja tez jakies gdzies mam, posmiejemy sie.
Daria The Revelator pisze:24 kwie 2020 01:05
Ano, pamietam te pierwsze zloty w Liverpoolu... Slick wyciagaj foty, ja tez jakies gdzies mam, posmiejemy sie.![]()
Kocham ten post <3 7 lat i wróciłaDaria The Revelator pisze:24 kwie 2020 01:05Halo, halo, ile to lat minelo od mojego ostatniego posta....![]()
Dziekuje panowie, z okazji lockdownu postaram sie odswiezyc moja aktywnosc na forum.
Ano, pamietam te pierwsze zloty w Liverpoolu... Slick wyciagaj foty, ja tez jakies gdzies mam, posmiejemy sie.![]()
A bylo... tesknie rowniez, nawet nie wiem kiedy ten czas tak szybko przez palce przemknal..Hien pisze:24 kwie 2020 11:00Kocham ten post <3 7 lat i wróciłaDaria The Revelator pisze:24 kwie 2020 01:05Halo, halo, ile to lat minelo od mojego ostatniego posta....![]()
Tęsknię dziewczyno, cały czas wspominam picie przy frani, czy na Analu xD
Wrocław bez Ciebie już nie jest taki sam. 100 lat!