Best of Forum
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
To raczej kwestia tego, że mogę pewniej podrzucać swoje smęciki zamiast czegoś teoretycznie bezpieczniejszego jak na początku. Zabawa dotyczy publiki, więc lepiej podrzucić coś swojego co może zaskoczyć. 
-
Hien
Ja jestem raczej nieczuły na Wasze opinie, tzn nie wpływają na kształt listy, chociaż na kolejność czasami tak
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ja też nie oczekuję poklasku. Oczywiście miło, jak coś mojego się komuś spodoba, ale Wasze opinie nie wpływają na to, co wrzucam. Bo to przecież moje best of.
-
Dragon
Ja mam po prostu za dużo propozycji gotowych... Naturalnie moje 25 utworów się zmienia.
-
Hien
Myślę, że w tym temacie dobijemy łącznie przynajmniej do setki, więc wyluzuj.
-
Dragon
Ale to nie jest kwestia spinki żadnej, chwila zastanowienia przed wrzuceniem i tyle, opisy i tak jadę na żywo, w trakcie wrzucania. Od tej pory nie zdradzam kulisów, co podsyłam to jest i już 
-
Hien
W sumie o spinie nie myślałem, ale siusiak, jak zwykle motam xd
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
A ja w sumie czasem wrzucam pod publiczkę, bo nie mam czegoś takiego jak top wczezczasów. Nie jestem kuffa dinozuarem słuchajacym Trójki od czasów stanu wojennego i mającego ten sam kanon najlepszych rzeczy od tego okresu xd, dobrej muzyki powstało zbyt dużo, by zastanawianie sie nad tym czy nwm Paranoid Android zasługuje u mnie na miejsce piętnaste, szabanaste, czy tam 69 w całym życiu miało sens, zwłaszcza że gust się zmienia, czasem coś mi wchodzi bardziej, czasem coś mniej.
Przeważają u mnie rzeczy do których mam osobisty stosunek, ale czasami wybierałem kawałki, co do których "podejrzewałem" że mogą się wam spodobać, zachęcić do poznawania reszty dyskografii etc, tak bylo chociażby z mbv. Naturalnie okazało się, że feedback byl raczej taki se, ale co zrobisz Bożenko, takie życie xd
Przeważają u mnie rzeczy do których mam osobisty stosunek, ale czasami wybierałem kawałki, co do których "podejrzewałem" że mogą się wam spodobać, zachęcić do poznawania reszty dyskografii etc, tak bylo chociażby z mbv. Naturalnie okazało się, że feedback byl raczej taki se, ale co zrobisz Bożenko, takie życie xd
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Hien
A to nie posiadanie topu = wrzucanie pod publikę? xD
-
mintaj
No gdybym hipotetycznie taki top mintaja ever mial, to bym pewnie leciał wg niego i nie miał technicznie jak myslec, czy to wrzuce sie wam spodoba, czy nie xd
mega mnie jara ze to moj 2000 post
mega mnie jara ze to moj 2000 post
PACZKA
PACZKA
-
Hien
No trochę to nie ma sensu. Ja nie mam w zasadzie żadnego topu, ale długa listę rzeczy, które zrobiły na mnie wielkie wrażenie przez lata i nikt poz mną, nie ma na kształt tej listy wpływu. Jeżeli z tego powodu mam tutaj mieć łatkę janusza z topu trójki, to heh.
-
Dragon
A mój top to właśnie długa lista rzeczy - zresztą w tej 25ce jeszcze będzie paru wykonawców, których pewnie tu wielokrotnie wspominałem, że są dla mnie topowi, więc w sumie jako hipokryta raz trzymam się kryterium wartości, a raz po prostu ciekawej historii albo klimatu, który może komuś podpasować xD
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Ja nie wrzucam pod publikę w ogóle, zresztą wkrótce się przekonacie (wyciągnę srogie piguły). Ale podobają mi się momentami skrajne opinie o tych utworach 
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Ja jestem narcyzem, uważam, że muzyka, która mi się podoba jest najlepsza i nie będę tutaj zadowalał paziostwa xd
-
devotional
To akurat zdrowe, nie należy schlebiać gustom, należy je kreować xD
-
mintaj
Tak samo myślą influencerzy 
PACZKA
PACZKA
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
To i ja zrobiłem podsumowanie 6 kolejek na wzór mentosa (choć miałem już wcześniej zamiar coś takiego zrobić po 25 kolejkach).
1. Mintaj - 27
2. Hien - 26
3. Czez - 24
4. stripped - 23
5. Dragon - 22
6. Dev - 21
7. Malkolit - 4
1. Mintaj - 27
2. Hien - 26
3. Czez - 24
4. stripped - 23
5. Dragon - 22
6. Dev - 21
7. Malkolit - 4
-
Hien
Nie chce mi się sprawdzać dokładnie, ale z pamięci wydaje mi się w chyba najwięcej po mojej lini szli do tej pory Murzyn i Mentos. No, ale jak Mentos wrzuca The Smiths, Radiohead, czy Kate Bush, to trudno żeby było inaczej.
-
devotional
Jeśli ktoś by dzięki mnie zaczął słuchać rzeczy z Ghost Boxa, to myślę, że mogę się nazywać influencerem.