Co męczy Devotees w tym momencie?
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Przypomniała mi się taka śmieszna historia jak na pewnej konfie była jedna osoba, która chciała przekonać nas do tej gry i wrzucała jakieś materiały wszelkiej maści. Raz ktoś mu odpisał, że no wysyłanie ośmiogodzinnych analiz tej gry to raczej średnia rekomendacja i ja byłem przekonany, że to taka hiperbola, ale jak sprawdziłem ten link to się okazało, że ten filmik serio trwał osiem godzin xDdevotional pisze:18 lut 2022 22:01Morrowind to akurat kiepski początek przygody z TES jeśli zaczyna się jakoś teraz (bądź niedawno), bez odpowiedniej oprawy ta gra - pozostając w temacie tematu - męczy :Fmintaj pisze:18 lut 2022 21:37Właśnie nie za bardzo tbh, Morrowinda miałem z jakiegoś cd-action w okolicach 2007 roku, ale pograłem z 20 minut i wyłączyłem, Obliviona widziałem tylko u kolegi, w inne części nawet nie grałem. Wydaje mi się, że mój czas na zaprzyjaźnienie się z takim Morrowindem minął, ale diabli mnie tam wiedzą![]()
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Kiedy lore TES jest akurat fajnemintaj pisze:18 lut 2022 22:44Przypomniała mi się taka śmieszna historia jak na pewnej konfie była jedna osoba, która chciała przekonać nas do tej gry i wrzucała jakieś materiały wszelkiej maści. Raz ktoś mu odpisał, że no wysyłanie ośmiogodzinnych analiz tej gry to raczej średnia rekomendacja i ja byłem przekonany, że to taka hiperbola, ale jak sprawdziłem ten link to się okazało, że ten filmik serio trwał osiem godzin xD
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
mintaj
Też tak słyszałem, ale na razie wgłębiam się w lore polsatowskich seriali i czołowki miliard w rozumie
PACZKA
PACZKA
-
devotional
W tej chwili już wszystko mnie męczy, najbardziej papierowa torba.
-
Hien
Paper monsters
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
devotional
Maper po(r)nsters
Benzyna po 6,30, ale to nie jest najgorsze - wczoraj na 3 stacjach nie mieli nic poza ropą, bałem się, że będę pchał xD
Benzyna po 6,30, ale to nie jest najgorsze - wczoraj na 3 stacjach nie mieli nic poza ropą, bałem się, że będę pchał xD
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Męczy mnie spoleczna znieczulica i kurestwo, kiedy jadę 10 minut autobusem i słyszę ludzi, którzy zazdroszczą Ukraińcom wojny, bo mają kotleta schabowego za darmo w Polsce i w ogóle skąd to się namnożyło tutaj.
-
Hien
Zbiorkom to najlepsze demo kondycji polskiego społeczeństwa.
-
mintaj
Na razie to takie pierniczenie to tylko pojedyncze, nieśmiałe opinie jakichś "wolnomyślicieli", ale mam dziwne przeczucie, że za jakiś czas takie głosy będą coraz częstsze i głośniejsze.Dragon pisze:22 mar 2022 11:16Męczy mnie spoleczna znieczulica i kurestwo, kiedy jadę 10 minut autobusem i słyszę ludzi, którzy zazdroszczą Ukraińcom wojny, bo mają kotleta schabowego za darmo w Polsce i w ogóle skąd to się namnożyło tutaj.
PACZKA
PACZKA
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Dokładnie. Trzeba by tym ludziom, którzy tak gadają utracić to wszystko, co utracili Ukraińcy, żeby ich zrozumieć.Dragon pisze:22 mar 2022 11:16Męczy mnie spoleczna znieczulica i kurestwo, kiedy jadę 10 minut autobusem i słyszę ludzi, którzy zazdroszczą Ukraińcom wojny, bo mają kotleta schabowego za darmo w Polsce i w ogóle skąd to się namnożyło tutaj.
Jak ja patrzę na te ukraińskie miasta, które przez dziesięciolecia były budowane i upiększane, a teraz leżą w gruzach, to płakać mi się chce. Niech piekło pochłonie ten ruski psychopatyczny naród.
-
dejmien
Swoją drogą jak trzeba mieć wyprany mózg żeby robić coś takiego. Podejrzewam, że wielu żołnierzy wierzy w propagandę Putina i łączy to z jakimś krzywo pojętetym patriotyzmem, ale można też założyć, że chętnie w Rosji przyjmowano do armii ludzi o szczególnym profilu psychologicznym, a sporą część przepłacono. To jak teoretycznie silniejsza armia ma problem ze słabszą i ucieka się do coraz bardziej barbarzyńskich metod, potwierdza jakie armia rosyjska to jest bagno pod każdym względem.
-
Dragon
A gdzie tam, chór zestawiony ze starszej kobiety na kulach, jakiejś drugiej krzykaczki i gościa najpewniej menela, który będzie otwierał paszczę w taki obleśny sposób w autobusie, bo pozwala mu na to k o n s t y t u c j a... Doskonała świadomość sytuacyjna po prostumintaj pisze:22 mar 2022 11:49Na razie to takie pierniczenie to tylko pojedyncze, nieśmiałe opinie jakichś "wolnomyślicieli", ale mam dziwne przeczucie, że za jakiś czas takie głosy będą coraz częstsze i głośniejsze.![]()
-
devotional
Będą, i w końcu za kapitalizację tegoż weźmie się Szurfederacja. Idą ciekawe czasy, bez wątpienia. Tzn. już są, ale plot thickens.mintaj pisze:22 mar 2022 11:49(...)ale mam dziwne przeczucie, że za jakiś czas takie głosy będą coraz częstsze i głośniejsze.![]()
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Tym wszystkim palantom, ktorzy zazdroszcza Ukraincom, nakazalbym spakowac sie w 10 minut do jednej malej walizeczki, przegonilbym po polach i lasach ze 3 doby, potem zaprowadzilbym np. na dworzec w Przemyslu, lub na Glowny w Warszawie. W tym czasie wzialbym ekipe zajmujaca sie demolka i zburzyl ich dom, a nagranie z tego puszczalbym w telewizji. Po kolejnych dwoch dniach na dworcu chetnie bym usiadl i wysluchal ich opini ponownie.
Enjoy The Silence
-
devotional
Męczy mnie mały brak sukcesów.
-
Hien
Wolałbyś duży?
-
devotional
Duży zaliczam od dawna. Ale maila naskrobałem, zaraz Ci wyślę do oceny xD
-
Dragon
Męczy mnie fatalny internet mobilny z Plusa i generalnie moja umowa - mimo posiadania numeru od tylu lat płacę za dużo jak na tak skromne pakiety internetowe.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Myszkę szlag trafił, a nie lubię zbytnio touchpada.