Best of Forum (Edycja albumowa)
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Tak btw nie ogarniam sytuacji, w której zakres traktowania starej telewizji za starą się poszerza, niech Mentos to jakoś sensownie wytłumaczy xD Rozumiem czyjeś doświadczenia z dzieciństwa, ale magicznie telewizja z 2009-2010 roku nie będzie starą, lol
Podcastex jest rewelacyjny, ale ostatnio się zatrzymałem przez brak czasu na regularną godzinkę od deski do deski co tydzień... Mam trochę zaległości, ale nadrabiam. Czekam na odcinki telewizyjne, disco polo i o LGBT czy erotyce z tamtych lat.
Podcastex jest rewelacyjny, ale ostatnio się zatrzymałem przez brak czasu na regularną godzinkę od deski do deski co tydzień... Mam trochę zaległości, ale nadrabiam. Czekam na odcinki telewizyjne, disco polo i o LGBT czy erotyce z tamtych lat.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
No teraz to nie, ale czemu nie za parę lat?
Ustaliliśmy cezurę czasową wynosząca 13 lat, by nie zastanawiać się czy dany materiał jest odpowiednio stary czy nie, no i siłą rzeczy przesuwamy te granicę co 1 stycznia o rok. Nie wiem, imo logiczne xd
Ustaliliśmy cezurę czasową wynosząca 13 lat, by nie zastanawiać się czy dany materiał jest odpowiednio stary czy nie, no i siłą rzeczy przesuwamy te granicę co 1 stycznia o rok. Nie wiem, imo logiczne xd
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Dragon
Dla mnie to wtedy mniej kadrej ze starej tv, a bardziej kadry z telewizji mojego dzieciństwa, ale git, dopóki nie będzie tych nowszych więcej ponad starsze, to nie mam większego arschschmerz xD
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Eee tego to się nie bój
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
90sy to też telewizja z mojego dzieciństwaDragon pisze:24 mar 2022 20:46Dla mnie to wtedy mniej kadrej ze starej tv, a bardziej kadry z telewizji mojego dzieciństwa, ale git, dopóki nie będzie tych nowszych więcej ponad starsze, to nie mam większego arschschmerz xD
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Dragon
Nie no, ale lata 90. to masa istotnych procesów dla polskiej telewizji, także tu spokój. Ja za starą telewizję uważam tę do czasu narodzin Big Brothera albo końca jego emisji.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Pitu pitu.Dragon pisze:24 mar 2022 20:15Duchologia jest znakomita, a wychodzi na to, że shodan nie czyta forum, bo to kolejna w ostatnim czasie sytuacja, w której odwołujemy się do Drendy.![]()
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Coś w tym jest. Potem uruchomienie TVN24 to też było coś nowego. I moment, który przegapiłem, a w którym net zaczął w dużej mierze przejmować funkcję telewizji.
-
Hien
W sumie coś w tym jest z tym Big Brotherem.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Wracając trochę do tematu, szkoda, że Czezuczesku odpadł, bo bardzo liczyłem na jego reckę TAC xD Czy ja dobrze btw widzę, że to już wszyscy? Kiedy The Bravery?
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Spytaj Melkiego
-
Malkolit
The Advisory Circle - Other Channels
Generalnie zgadzam się z Mentosem, tzn. nie lubię wyliczanek pt. "do czego to jest podobne", bo zwykle gubi się w nich przedmiot recenzji.
Na wstępie napiszę, że okładka z tą rozjechaną twarzą nie przypadła mi zbytnio do gustu. O samej muzyce nie będę się rozpisywał wiele, bardzo przypomina mi soundtrack do jakiejś gry komputerowej dla jednego gracza typu przygoda. Wszystkie te krótkie, elektroniczne kawałki fajnie nadają się jako pulsujące tło opowieści dziejącej się w grze. I to raczej takiej nie najnowszej grze. W zasadzie to jest muzyka na pełen chill out. Nie wiem, co tu napisać, przy tym się kontempluje lub wypoczywa, a nie myśli specjalnie czy przeżywa. Nie ma co wyróżniać pojedynczych utworów, to albo wchodzi jako całość, albo nie. Chyba, że wchodzi ten drażniący, mechaniczny, celowo spowolniony głos. Ostatecznie też go można podłączyć pod tło gry, choć lepiej, gdyby go nie było. Rozważę, jak nie będę miał ochoty na nic specjalnego, a będzie musiało coś grać. Mogę rozważyć.
Generalnie zgadzam się z Mentosem, tzn. nie lubię wyliczanek pt. "do czego to jest podobne", bo zwykle gubi się w nich przedmiot recenzji.
Na wstępie napiszę, że okładka z tą rozjechaną twarzą nie przypadła mi zbytnio do gustu. O samej muzyce nie będę się rozpisywał wiele, bardzo przypomina mi soundtrack do jakiejś gry komputerowej dla jednego gracza typu przygoda. Wszystkie te krótkie, elektroniczne kawałki fajnie nadają się jako pulsujące tło opowieści dziejącej się w grze. I to raczej takiej nie najnowszej grze. W zasadzie to jest muzyka na pełen chill out. Nie wiem, co tu napisać, przy tym się kontempluje lub wypoczywa, a nie myśli specjalnie czy przeżywa. Nie ma co wyróżniać pojedynczych utworów, to albo wchodzi jako całość, albo nie. Chyba, że wchodzi ten drażniący, mechaniczny, celowo spowolniony głos. Ostatecznie też go można podłączyć pod tło gry, choć lepiej, gdyby go nie było. Rozważę, jak nie będę miał ochoty na nic specjalnego, a będzie musiało coś grać. Mogę rozważyć.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
To jest właśnie świetne!Malkolit pisze:24 mar 2022 22:56Chyba, że wchodzi ten drażniący, mechaniczny, celowo spowolniony głos.
-
Malkolit
W grze, jak się wczujesz w klimat gry pewnie tak, przy słuchaniu to tak średnio.
-
Dragon
Melki nie gubi przedmiotu recenzji, ale z drugiej strony między wierszami dissuje go jak prof. Czezowicz!
-
Malkolit
Gdzie ja dissuję? Jak dla mnie jest zupełnie ok, muzyka na pełen chill i jako taka jest bardzo dobra. 
-
Hien
To jest chyba najdziwniejsza recenzja TAC jaką mogę sobie wyobrazić.
-
Malkolit
Czemu? Przy takich muzykach do gier i podobnych człowiek się fest wycisza.
-
Hien
Ty Melki pewnie jesteś jedną z tych osób, co puszczają Portishead pod grilla xd
-
Malkolit
Nie, Boney M