Liga 10 sezon 3
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Szczerze jak patrzę na tą tabelę to najchętniej kawałki od 16. miejsca w dół w ogóle bym wyciął 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Ja się cieszę z wyników, bo przeżył Big Muff i Introspectre. Hole To Feed i Boys były mi niewiele bardziej niż obojętne, ale i tak spoko. A najbardziej mnie cieszy, że IDM najpewniej utknął w tej lidze na zawsze xD
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Tym razem był bliziutko awansu, więc nie mów hop. Zabrakło punktu.
Big Muff kiedyś uwielbiałem, ale mi przeszło.
Big Muff kiedyś uwielbiałem, ale mi przeszło.
-
Hien
Jak patrzę na spadkowiczów z dziewiątki, to wiedząc jak niektórzy lubią te numery, obstawiam że nie ma szans. Ale nawet jak wyjdzie, to spoko, zaraz wróci na dno.
-
shodan
Tak samo zresztą jak to zrobi Boys say go.
-
Hien
Może tak być, chociaż z pewnością będę na BSG głosował częściej niż na To Have And To Hold, Great Outdoors, czy If You Want.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
No, dla mnie te beniaminki to od razu kandydaci do spadku w kolejnej serii. Ale faktycznie, parę porównywalnych dziadostw tam jest
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Nie galopuj takstripped pisze:05 maja 2022 20:07Szczerze jak patrzę na tą tabelę to najchętniej kawałki od 16. miejsca w dół w ogóle bym wyciął![]()
Enjoy The Silence
-
Hien
No to co Panowie, trzeba ustalić kiedy wracamy z kolejnym sezonem. Murzyn wiem, że chce dłuższą przerwę, Dragon to się w ogóle odgrażał, że po tym sezonie odchodzi niczym Krzyś ze Stumilowego lasu, więc wyłóżmy wszyscy swoje karty na stół żeby wujek Shodan mógł się jakoś przygotować.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Dłuższa przerwa przydałaby się w opór, jakby do tygodnia miało znowu wszystko wystartować, to ja następny sezon odpuszczam.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Też myślę, że przerwa się przyda, co najmniej przerwa do lata (żeby nabrać do wszystkiego dystansu). Końcówka jednak była u mnie dość mechaniczna i średnio mi się to podobało (zmęczenie materiału).
Potem chętnie wrócę do zabawy.
Potem chętnie wrócę do zabawy.
-
stripped
Szczerze sam nie wiem i trudno mi się zdecydować bo Murzyna zmienną jest. Ledwie się liga kończy i wkrada się pustka, wiatr hula po forum. Fajne jest to narzędzie i w sumie nim sezon zleci to już utwory z 1 ligi człowiek zapomina i ma świeżą głowę do tego. Choć szkoda nieco że nie lecimy od końca bo to jednak rozgrywka o fotel mistrza powinna wieńczyć sezon tak naprawdę.
Dobra ch*j tam lećmy dalej jak chcecie
Dobra ch*j tam lećmy dalej jak chcecie
-
Hien
Mnie jest wszystko jedno, mogę lecieć nawet jutro, ale widać też, że nie wszyscy tak potrafią. Ja bym proponował kompromis i wystartować w dzień dziecka.
-
stripped
Może zatem pyknijmy najpierw 1 album z bonusami w naszej GIGA analizie i wówczas pomyślimy czy już pora na ligę.
-
shodan
Wystartujemy, jak wszyscy będą gotowi, bo zależy mi, żeby skład się jednak nie uszczuplił. Bo to już nie byłoby to samo.
Choć mnie szczerze mówiąc bez ligi czegoś jakby brakowało.
Choć mnie szczerze mówiąc bez ligi czegoś jakby brakowało.
-
Dragon
Jakieś dwa tygodnie czy nawet do 1 czerwca powinno być dobrze. W ostatnich ligach to już był nieznośny automatyzm, a z drugiej strony wiele utworów się zatarło lekko w głowie i jakiś mały powrót też się przyda.
-
Hien
Wytrzymamy te 3 tygodnie, w międzyczasie polecimy z moim pomysłem.
-
stripped
Wieje nudą. Panowie może jakiś turniej zastępczy tymczasowo pykniemy? W lidze utwory z grubsza zachowują pozycje długi czas i nie ma szans by niektóre z nich w ogóle trafiły na siebie.
Chętnie rozegrałbym np. turniej w którym siły rozłożone byłyby po równo wg albumów (okresów ich wydania), taki turniej best of powiedzmy. Gdzie każdy podrzucałby propozycje po 1 ulubionym numerze z danego okresu (w przypadku jeśli ktoś Cię uprzedzi wrzucasz drugi kolejno ulubiony z tego okresu). Wybieralibyśmy z utworów albumowych lub b-sideów/bonusów, bez wersji singlowych. Co myślicie?
Chętnie rozegrałbym np. turniej w którym siły rozłożone byłyby po równo wg albumów (okresów ich wydania), taki turniej best of powiedzmy. Gdzie każdy podrzucałby propozycje po 1 ulubionym numerze z danego okresu (w przypadku jeśli ktoś Cię uprzedzi wrzucasz drugi kolejno ulubiony z tego okresu). Wybieralibyśmy z utworów albumowych lub b-sideów/bonusów, bez wersji singlowych. Co myślicie?
-
Dragon
Dajmy lidze odetchnąć jeszcze parę dni, taki szybki nowy format? Czemu nie