Ale będzie zemsta, bo dostaniesz dużo więcej Taylor do odsłuchu. A spróbuj oszukać. I tak to wyczuję.
Best of Forum
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Best of Forum
mintaj nie wiedziałem, że z Ciebie taki cienki bolek.
Ale będzie zemsta, bo dostaniesz dużo więcej Taylor do odsłuchu. A spróbuj oszukać. I tak to wyczuję.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Lol z shodanem to przeje*ane naprawdę, nawet jak nie hejtujesz to jest po Tobie. A widzę odczucia mamy z mentosem identyczne w kwestii tego numeru chyba 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Kurczę, znów będę ostatni 
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Zakładasz, że dev nie wyrobi się przed armagedonem? W sumieeee
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
shodan
Nie miałem żadnych wątpliwości co do Ciebie stripped w kontekście Taylor. Przecież w utworze Taylor nie ma za kszty rapu albo choćby umpa umpa.
Zauważam zero próby zrozumienia czegokolwiek nie ze swojego podwórka. Nie tylko w tej kolejce, ale w ogóle. A nie o to tu chodzi raczej.
Zauważam zero próby zrozumienia czegokolwiek nie ze swojego podwórka. Nie tylko w tej kolejce, ale w ogóle. A nie o to tu chodzi raczej.
-
Hien
Znowu się zaczyna xD
W ogóle widzę pewna prawidłowość. Wystarczy instrumentalna elektronika, lub cokolwiek ejtisowego, a najlepiej wszystko na raz, i niezależnie, czy to jest dobre, czy nie, to Mentos jest kupiony.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Hien nie znasz się na żartach, czy tylko udajesz? 
-
Hien
Teraz to próbujesz wybrnąć, trochę jak Dev ostatnio xD
Swoją drogą, może Shodan trolluje i w albumach wrzuci innego Taylora.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Jak inni wrzucają jakieś smęty dla dziadów to co mam poradzićW ogóle widzę pewna prawidłowość. Wystarczy instrumentalna elektronika, lub cokolwiek ejtisowego, a najlepiej wszystko na raz, i niezależnie, czy to jest dobre, czy nie, to Mentos jest kupiony.
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
shodan
Nie znam innego Taylora.Hien pisze:19 maja 2022 00:17Teraz to próbujesz wybrnąć, trochę jak Dev ostatnio xD
-
Hien
Przecież jesteś dziadem. Pożegnaj się z dwójką na początku.mintaj pisze:19 maja 2022 00:23Jak inni wrzucają jakieś smęty dla dziadów to co mam poradzićW ogóle widzę pewna prawidłowość. Wystarczy instrumentalna elektronika, lub cokolwiek ejtisowego, a najlepiej wszystko na raz, i niezależnie, czy to jest dobre, czy nie, to Mentos jest kupiony.
-
stripped
Nie spinam się nad tym, nie wszystko musi mi podejść na początku, i tak będę do tego wracał jeszcze i mogę zmienić zdanie. To co mam się kajać bo nie mam feelsów jak Ty?shodan pisze:18 maja 2022 23:58Nie miałem żadnych wątpliwości co do Ciebie stripped w kontekście Taylor. Przecież w utworze Taylor nie ma za kszty rapu albo choćby umpa umpa.![]()
-
shodan
Ok dobra, każdy niech tam zresztą wyciąga z tej zabawy ile chce.
-
stripped
No Panie Ty jak szrotujesz numery za polski język albo wokale to jest spoko a jak ktoś się lekko skrzywi na Taylor to od razu zemsta xD nie przepadam za takim wokalem, za słodkie, za mdłe to dla mnie
-
shodan
Jam już mówiłem chodzi mi o całościowe podejście do sprawy, a nie tylko ostatnią kolejkę.
Chciałbym, żebyś mnie wreszcie choć raz zaskoczył swoją opinią.
Chciałbym, żebyś mnie wreszcie choć raz zaskoczył swoją opinią.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Taylor to żadne podwórko, esencja przyjaznej leciutkiej muzyki jakiej jest na pęczki. Pojawiały się tutaj znacznie lepsze shodanowe strzały.
-
shodan
Jakie podwórko?
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Komiczne i humorystyczne nawiązanie do
shodan pisze:18 maja 2022 23:58Zauważam zero próby zrozumienia czegokolwiek nie ze swojego podwórka.
-
Hien
Shodan chce żeby go zaskakiwać opiniami, ale sam jak beton dissuje wszystko do czego dissowania podpisał chyba jakąś umowę lub przegrał zakład.
Ze wszystkich to chyba właśnie nasz kolega z Mazur ma najwięcej problemu z akceptacją braku akceptacji dla jego wrzutek, jednocześnie będąc jedną z tych osób, które odrzucają pełno rzeczy ze względu na zacementowane uprzedzenia xD W sumie, ja widzę, że każdy tu (może poza Mentosem) chociaż próbuje dać szansę tym "nie swoim podwórkom", na pewno bardziej niż Shodan daje szanse polskim raperom, których nawet w recenzjach amerykańskiego hip-hopu musi obrazić xD
Ze wszystkich to chyba właśnie nasz kolega z Mazur ma najwięcej problemu z akceptacją braku akceptacji dla jego wrzutek, jednocześnie będąc jedną z tych osób, które odrzucają pełno rzeczy ze względu na zacementowane uprzedzenia xD W sumie, ja widzę, że każdy tu (może poza Mentosem) chociaż próbuje dać szansę tym "nie swoim podwórkom", na pewno bardziej niż Shodan daje szanse polskim raperom, których nawet w recenzjach amerykańskiego hip-hopu musi obrazić xD
-
shodan
Polski rap to akurat wyjątek. Ale inne rzeczy? Nawet nie wiesz Hien jak się mylisz. Albo nie czytasz moich wypowiedzi. Miałem ogromne uprzedzenia choćby do The Cure, King Crimson, muzyki instrumentalnej i w ogóle do czegokolwiek z lat 60' czy 70'. Teraz te rzeczy są na moim playerze. Myślę, że wyciągam z waszych wrzutek naprawdę dużo, więc Twoja wypowiedź jest jednak nieco niesprawiedliwa i nieprawdziwa.