Czego teraz słuchasz?
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Chyba wypadłem z nawyku zaglądania co chwila na forum
Nic to, dziś ktoś mi podrzucił ten szlagier
i wreszcie wiem, jak to się nazywa (melodię znam w zasadzie od zawsze)
:
https://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A
Przy okazji obiecałem ludziom, że nie będę banował za wrzutki muzyczne, czegokolwiek by tam nie było.
Nic to, dziś ktoś mi podrzucił ten szlagier
https://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A
Przy okazji obiecałem ludziom, że nie będę banował za wrzutki muzyczne, czegokolwiek by tam nie było.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Serio tego nie wiedziałeś? Pewnie w czasach emisji 30 ton na dwójce chodziłeś na kółko szachowe hehe
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Parę lat miałem, w przedszkolu byłem, w takich czasach to się jeszcze nie zwracało uwagi na tytuły 
30 ton to kojarzę o tyle, o ile, nigdy nie oglądałem tego z zaciekawieniem i jakoś specjalnie nie wryło mi się to w pamięć.
30 ton to kojarzę o tyle, o ile, nigdy nie oglądałem tego z zaciekawieniem i jakoś specjalnie nie wryło mi się to w pamięć.
-
Hien
Od czasu "Heroes" załapałem dosyć sporą fazę na Bowiego i aż żałuję, że nie przerabiamy na forum jego dyskografii razem, myślę że to by było zajebiście ciekawe doświadczenie zrobić to w takim gronie, z artystą którego nie każdy dobrze zna, ale każdy ceni i jest go w jakiś sposób ciekawy.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Coś mi się zdaje, że Hien ma pomysł i ochotę na jakiś nowy wątek. 
-
Hien
Nie, przecież nikt na takie coś nie pójdzie, zresztą mamy już i tak wystarczająco dużo problemów z utrzymaniem tempa w bestkach. Mentos na pewno nie był ostatnią osobą wrzucającą Bowiego, więc szansa na dyskusję jeszcze będzie.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Nawet jeśli to myślę że w tej chwili się tego nie podejmiemy z oczywistych względów, mamy bestki w toku i każdy zasługuje na swoją szanse z Bowiem. W dalszej przyszłości może, kto wie. Ultimate Bowie Challenge 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Bowie na dłuższą metę mnie strasznie muli. M o ż l i w e, że coś jeszcze podrzucę, ale później
-
shodan
No ja tylko i wyłącznie myślałem o jakiejś dalszej przyszłości.
-
Hien
Bowie to w sumie taki przykład, ale gdyby wziąć jakiegoś wykonawcę z jakąś większą dyskografią, którego nikt z nas nie zna i tak go razem przerabiać i dyskutować na bieżąco bez żadnego biasu, wspomnień i wcześniej wyrobionych opinii, to by było coś. Oczywiście aktualnie to odpada, chyba że po prostu w gronie bez Mentosa, to wtedy do zrobienia z palcem w dupie xD A serio, to pewnie wrócimy do tego pomysłu, jak już bestki wejdą w fazę reko. A jak to się stanie, to ja już nie będę pamiętał, że coś takiego proponowałem.
-
shodan
A weź znajdź wykonawcę, który jest dobry i którego nikt nie zna.Hien pisze:18 lis 2022 12:54Bowie to w sumie taki przykład, ale gdyby wziąć jakiegoś wykonawcę z jakąś większą dyskografią, którego nikt z nas nie zna i tak go razem przerabiać i dyskutować na bieżąco bez żadnego biasu, wspomnień i wcześniej wyrobionych opinii, to by było coś.
Jest to temat w przyszłości do obadania.
-
Hien
Może być ciężko, ale nie jest to kompletnie niemożliwe Shodan. Nie pisałem, że to musi być ktoś znany.
-
stripped
Zacznijmy od małych kroczków może... na początek Katy B xDdd
-
Hien
Dobra, nie było tematu xd
-
stripped
Ok może być Lilu xdddd
-
Hien
Lilu już osłuchana w miarę i opisana
-
stripped
MY MAN!
ja dzisiaj jakoś słabo ze słuchaniem, jeden słaby rzut uchem na propozycje kolejki był w utworach i to przed wrzutką shodana. I odpaliłem DJ Spooky wczoraj ale zmęczenie wygrało jak zwykle. Ale jak ogarnę warunki to postaram się rzetelnie przysiąść
ja dzisiaj jakoś słabo ze słuchaniem, jeden słaby rzut uchem na propozycje kolejki był w utworach i to przed wrzutką shodana. I odpaliłem DJ Spooky wczoraj ale zmęczenie wygrało jak zwykle. Ale jak ogarnę warunki to postaram się rzetelnie przysiąść
-
Hien
przeczytałem to oczywiście z jamajskim akcentem
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Dzisiaj skończyłem pierwszy odsłuch. Prawie wszystko wiem, ale dam sobie drugi raz, reckoopis jutro/pojutrze