Best of Forum III
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Best of Forum III
Zapomniałem, że tu spotykają się tak różne pokolenia słuchaczy. Ale właściwie to dobrze.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Myślę że kwestia tempa danego utworu nie jest problemem pokoleniowym 
-
Hien
No właśnie ja się zastanawiam cały czas o co temu Shodanowi chodzi, bo pachnie to trochę szukaniem problemu na siłę. Zaraz się okaże, że każda niepozytywna opinia wynika z przepaści pokoleniowej.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Wypowiadam pewną uwagę, świadczącą tylko o tym, że w moich zamierzchłych czasach bawiło się do innych rytmów, a Wy mnie atakujecie i szukacie problemu. Oby tak dalej.
-
Hien
No nie wiem Shodan, listy przebojów z "TYCH" czasów jednak mówią coś zupełnie innego. Któryś raz już wyskakujesz z tym argumentem "jesteście z innego pokolenia, nie rozumiecie".
-
Dragon
Shodan jaki płatek śniegu xD zaskakujące jak wiele dyskusji udało się nam przeprowadzić, w każdej mógł czaić się brutalny atak
-
shodan
Nie znam list przebojów z tamtych czasów. A tekst "jesteście z innego pokolenia, nie rozumiecie" nie jest żadnym zarzutem na litość boską. Po prostu chcę, żebyście zrozumieli moje podejście do tematu.Hien pisze:29 sty 2023 22:26No nie wiem Shodan, listy przebojów z "TYCH" czasów jednak mówią coś zupełnie innego. Któryś raz już wyskakujesz z tym argumentem "jesteście z innego pokolenia, nie rozumiecie".
A Ty Dragon to przeginasz. Może masz jakiś uraz do mnie albo coś, nie wiem.
-
Hien
Nie wiem Shodan, my tu mówimy o tempie utworu, a Ty nam tu wciskasz jakiś kit, że ludzie z Twojego pokolenia, to się tylko przy takich wolnych rzeczach bawili w dyskotekach, co jest bzdurą, bo jakoś w teczce mojego ojca z czasów DJskich były raczej Tarzan Boy i Baltimora, a nie najwolniejszy utwór Savage ever.
-
Dragon
No nwm te aluzje brzmią po prostu jak jakiś argument czy usprawiedliwienie, które ma nam tłumaczyć coś, czego np nie rozumiemy. Nie mam żadnych potrzeb osobistych wycieczek, rozmawiamy sobie o rzeczach i nie potrzeba większych emocji
-
shodan
To niewinne zdanie znowu wzburzyło moich kolegów. Czytam je po raz setny i nie rozumiem z jakiego powodu.shodan pisze:29 sty 2023 21:20Zapomniałem, że tu spotykają się tak różne pokolenia słuchaczy. Ale właściwie to dobrze.
Ja mam swoje własne wspomnienia, o których piszę i tyle. Ktoś mógł mieć inne. Ktoś mógł lubić inne rzeczy. Ja lubiłem tańczyć do italo disco i nadal lubię. I nie wiem, w czym problem? Przecież ja nikomu nic nie zarzuciłem. Dawno to przestałem robić. Tym bardziej, że odbiór Fugitive był spoko. Jedynie w kwestii przydatności do tańca się nie zgadzadzaliście, co i tak było poza konkursem.
-
Hien
No Shodan, tak to jest z opiniami, że mogą być inne niż Twoje. No i ten tekst o pokoleniach, nie ma absolutnie żadnego odniesienia do tych naszych opinii. Nie tańczysz do tego numeru, bo jesteś z innego pokolenia, tylko dlatego, że tak lubisz.
W ogóle zaczęliśmy już następną kolejkę, a tu się dalej ciągnie jakiś ból dupy za poprzednią. To już grubo przegania inbe z Siksą.
W ogóle zaczęliśmy już następną kolejkę, a tu się dalej ciągnie jakiś ból dupy za poprzednią. To już grubo przegania inbe z Siksą.
-
shodan
No właśnie, że ma. Nie tańczycie do italo disco, a ja tak. I co za problem? Mam nie tańczyć czy co? Mam nie pisać, że to jest dobre do tańca? To było modne w czasach mojego dzieciństwa i ja to czuję nadal. Wasze odmienne zdanie rozumiem. Wy mojego nie. To jest różnica.Hien pisze:29 sty 2023 22:51No i ten tekst o pokoleniach, nie ma absolutnie żadnego odniesienia do tych naszych opinii.
O co w ogóle ta dyskusja, bo ja nie jarzę totalnie?????
-
Hien
Ale Shodan, od kiedy dyskusja tyczy się CAŁEGO italo disco, a nie jednego utworu, który wrzuciłeś? Bo jak mi napiszesz, że CAŁE italo disco to numery w takim tempie, to skisnę.
-
shodan
Nie no, miałem akurat na myśli swoją wrzutkę.
W ogóle, to już mi się nie chce z Wami walczyć. Właściwie tak w ogóle, to z Tobą, bo inni jak zwykle coś tam rzucą obraźliwego i znikną bez słowa.
W ogóle, to już mi się nie chce z Wami walczyć. Właściwie tak w ogóle, to z Tobą, bo inni jak zwykle coś tam rzucą obraźliwego i znikną bez słowa.
-
Hien
Bo ja się daję wciągać w takie spory jak dziecko, niestety.
-
shodan
Sam je generujesz. Sam je wymyślasz.
-
Hien
Słucham? Ja generuje? Ja się obsrywam i płaczę jak baba, bo ktoś się ze mną nie zgadza? Już Ci to kilka osób pisało Shodan, ale Ty oczywiście nic nie zrobiłeś, niczego nie wygenerowałeś, nie wymyśliłeś. Tylko inni. Wiesz co Wuja, fakaj się, nie chce mi się już serio gadać z Tobą.
-
shodan
Przeczytaj jeszcze raz cały temat z ostatnich dwóch dni i się zastanów, jak mnie tym razem bezzasadnie obraziłeś. Za coś czego nie zrobiłem. Za kilka głębszych, których nie wypiłem. Ale spełnię Twoje życzenie.
-
Hien
Klasyka xD pozostaje zacytować Dragona
I unikać dyskusji już nie tylko o Alanie, ale najlepiej w ogóle.
-
Dragon
W ogóle gdzie się zaczął ten shitpost xD Na poprzedniej stronie nie ma absolutnie nic, co mogłoby na takie emocje wskazywać, a wbrew intencjom shodana nie chodzi tu o jakiekolwiek pokolenia tylko specyficzne poczucie rytmu CHARAKTERYSTYCZNE i RÓŻNE dla każdego z nas. Tyle muzyki przerobiliśmy i (chyba) wiemy o sobie, że trochę bez sensu odwoływać się do "pokolenia", "generacji" czy czegokolwiek w ten deseń
Ja potrafię tańczyć do wrzucanej tutaj Belli Ćwir, a jednocześnie nie miałbym problemu z pójściem na imprezkę tematyczną, gdzie ktoś odpala playlistę z ejtisowym italo disco.
Czekamy na mentoshodev z recenzjami
Ja potrafię tańczyć do wrzucanej tutaj Belli Ćwir, a jednocześnie nie miałbym problemu z pójściem na imprezkę tematyczną, gdzie ktoś odpala playlistę z ejtisowym italo disco.
Czekamy na mentoshodev z recenzjami