Memento Mori
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Memento Mori
No książeczka to rzeczywiście bzdecik, choć dwie dychy to też w sumie tyle co nic.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Ja tam lubię te dodatki, ale ceny z kosmosu
-
dejmien
19 lutego w Monachium specjalny minikoncert, który potrwa 30 minut, dla tamtejszej stacji. Nie wiem tylko czy radiowej czy telewizyjnej.
-
Hien
Czyli jeszcze więcej pokus dla mnie przed premierą xd
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
To wychodzi 1.39 zloty na miesiac. Co mozna kupic, za te kwote?
Ja juz kupildm wersje de luxe z czerwonym vinylem
Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Wiesz co, kurczę, nie widziałem nigdzie opcji kupowania na raty po 1,39zł na 6 lat
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Myślę, że nawet gdyby wydawali płyty raz na 10 lat, to bym sobie darował wydanie z kompletnie niepotrzebną mi grubsza książeczką. I nie czułbym żadnego wstydu z tego powodu, ani nie sugerował innym, że powinni się wstydzić.
-
stripped
Już ciul z tą wersją deluxe, ja na razie zakupu żadnego nie planuje bo nawet 80 zeta za standard to nie byle co, kupię może gdy posłucham na streamingach lub zassam i uznam że jest warte tej ceny. Nie wydaję takich pieniędzy na albumy przeważnie a za ten pieniądz mógłbym pewnie spokojnie dorwać coś rzadszego i możliwe że lepszego.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Czy ja gdziekolwiek napisalem, ze ktos ma to kupowac. Czy ja mowie, zeby kupowac na raty. Ot, zrobilem przelicznik i tyle. A propo rat... ja co miesiac z wyplaty wrzucam sobie jakas kwote na konto oszczednosciowe. Sam sobie place raty na poczet przyszlych wydatkow. I kiedy potrzeba, to jak znalazl.
Enjoy The Silence
-
shodan
A kto tam mówi panie o wstydzie. W czasach cyfrowych plików ta płyta i tak będzie u mnie kupiona tak po prostu dla zasady. Żeby mieć na półeczce, bo wieżę i tak w sumie włączam raz na ruski rok.Hien pisze:10 lut 2023 19:32Myślę, że nawet gdyby wydawali płyty raz na 10 lat, to bym sobie darował wydanie z kompletnie niepotrzebną mi grubsza książeczką. I nie czułbym żadnego wstydu z tego powodu, ani nie sugerował innym, że powinni się wstydzić.
Ale pamiętam Hien, że Ty zawsze bardzo nostalgicznie wspominałeś czasy fizycznych nośników i książeczek. Ja w sumie te książeczki też bardzo lubiłem.
-
Hien
Podstawową wersję kupię, przecież napisałem o tym xD
-
shodan
Przecież nie twierdzę, że nie kupisz xd
-
dejmien
Lista utworów wraz z ich kompozytorami. Jak na DM dosyć nietypowo.
https://files.fm/u/n2vpu2hwc
https://files.fm/u/n2vpu2hwc
-
stripped
Wielkie dzięki! Słyszałem właśnie ploty że Butler nie tylko w Ghosts Again ale ogólnie w 4 utworach sie udzielał ale nie miałem źródła.
Duuuuuża rewolucja jak na DM w tej kwestii.
Ciekawe z czego to wynika, zastanawiałem się i wpadłem na taki wywiad z 2020 roku z Butlerem kiedy Psychedelic Furs wracali z ostatnim albumem:
https://www.yahoo.com/entertainment/ric ... 03180.html
W wywiadzie jest mowa o tym że chętnie napisałby coś w duecie m. in. z Gorem, jest też mowa o filmie Pretty In Pink którego główną bohaterką jest dziewczyna o imieniu Caroline (zwróćcie uwagę że utwór Caroline's Monkey też powstał w duecie z Butlerem, czyżby rozwiązanie zagadki?)
Duuuuuża rewolucja jak na DM w tej kwestii.
Ciekawe z czego to wynika, zastanawiałem się i wpadłem na taki wywiad z 2020 roku z Butlerem kiedy Psychedelic Furs wracali z ostatnim albumem:
https://www.yahoo.com/entertainment/ric ... 03180.html
W wywiadzie jest mowa o tym że chętnie napisałby coś w duecie m. in. z Gorem, jest też mowa o filmie Pretty In Pink którego główną bohaterką jest dziewczyna o imieniu Caroline (zwróćcie uwagę że utwór Caroline's Monkey też powstał w duecie z Butlerem, czyżby rozwiązanie zagadki?)
-
dejmien
Kuszenie Hiena: dzień 3.
Tutaj zostawiam link do streama z San Remo. Dziś pierwszy mini występ live Depeche Mode. Nie wiem czy to będzie tylko wykonanie GA czy może czegoś jeszcze, w tym nowego materiału. Ale dla zainteresowanych -> https://www.youtube.com/live/gcc99e-mCnU?feature=share
Tutaj zostawiam link do streama z San Remo. Dziś pierwszy mini występ live Depeche Mode. Nie wiem czy to będzie tylko wykonanie GA czy może czegoś jeszcze, w tym nowego materiału. Ale dla zainteresowanych -> https://www.youtube.com/live/gcc99e-mCnU?feature=share
-
Dragon
Jakby to był live live, to warto sprawdzić 
-
stripped
Gahan powiedział w wywiadzie udzielonym we Włoszech przed festiwalem że zagrają kilka utworów (ciekawe czy na fali popularności poleci Never)
-
Dragon
No faktycznie w ich przypadku potrzeba pretekstu dla Nevera, granego ponad 800 razy na żywo i kanonicznego w opór xd
-
Hien
Goes Again i Personal Jezus. Personala chętnie zobaczę, bo jestem ciekaw jak prezentuje się skład minus Fletcher.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Myślę, że za jakiś czas (jak cena spadnie) nabędę podstawową wersję. Pierwszy utwór brzmi bardzo zachęcająco. Cieszy mnie, że DM nadal nastraja mnie pozytywnie nowościami.