https://open.spotify.com/playlist/2fus8 ... fLa3QBd9kw
kawałki z dyskografii TYLKO z wokalem Martina - jeśli ktoś nie ma dnia na wokale Dave'a ;]
Bardzo fajna, co jakiś czas ustawiam w Foobarze kawałki w różnej kolejności, lubię słuchać na random z ustawionym przejściem między utworami, wychodzi nieraz całkiem niezły "miks kolanko". Duża frajda, jeśli ktoś lubi składanki, miksiory, plejlisty itd. Streamingi to ułatwiają - nie wiem jak jest np. na applu u slicka. Sprawdzałem ostatnio Deezera [synchro nie istnieje, scrobbling prawie też] bo tam przerzucałem przeróżne plejlisty ze Spoti - ale na Spoti mogę na bieżąco dodawać słuchane kawałki do różnych plejlist "na później" albo "na różne okazje" i jest chyba najlepsza synchronizacja między urządzeniami [tv/pc/android]. Z czego ciągle korzystam. Więcej nowej muzyki poznałem dzięki temu przez ostatnie kilka lat, a i łatwiej jest to ogarnąć niż kolekcję na kompie, można działać "w biegu" z apką w telefonie.stripped pisze:miałem na odtwarzaczu tylko Violator i Exciter więc siłą rzeczy by się nie zanudzić tym kręciłem na tym odtwarzaczu przeróżne playlisty tylko z mieszając numery z tych dwóch płyt, nawet pewien czas uważałem że te albumy mają więcej wspólnego ze sobą niż serio miały. Fajna to zabawa była
Ci powiem, ze ja tez nagrywaldm swoje kasety na tej samej zasadzie. Pozniej to byly CD.Hien pisze:14 lut 2023 07:10Ja robiłem playlisty na kasetach. Kupowałem czyste i przegrywałem pojedyncze kawałki z oryginalnych kaset DM, bo miałem taką wieżę z dwoma slotami. To było coś hehe.