Best of Forum III
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Re: Best of Forum III
Będę nieobecny w tematach w dniach 02-15.08.2023. Zaglądał będę, ale z oczywistych względów nie będę mógł brać czynnego udziału w bestkach i lidze.
-
Hien
No nie wiem jakie to oczywiste względy, ja właśnie jestem na urlopie xd
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Miałem też pisać że skoro będzie zaglądał to chyba może i aktywnie się udzielać ale OH WELL, wujas to ten jeden urlopowicz który potrzebuje urlopu od forum bo to ciężki kawałek chleba 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Najwyżej polecimy jedną kolejkę bez Wujka. I bez tego jeden lub dwa kawałki zaplanowane na sierpień mi wypadną.
Chyba, że, wszyscy nagle będą chcieli 2 tyg przerwy, to siusiak z tym.
Chyba, że, wszyscy nagle będą chcieli 2 tyg przerwy, to siusiak z tym.
-
shodan
Panowie nie po to wyjeżdżam za granicę, żeby siedzieć przy kompie. W dodatku jedziemy ze znajomymi, więc wieczorami będzie melanż.
Potem jeszcze po powrocie zaraz kolejny wyjazd do Chojnic na chrzciny.
Jak się Wam tak spieszy, to jedźcie beze mnie. Najwyżej stracicie bezpowrotnie bezcenną wrzutkę i tyle.
Jak się Wam tak spieszy, to jedźcie beze mnie. Najwyżej stracicie bezpowrotnie bezcenną wrzutkę i tyle.
-
stripped
A jak bezpowrotnie to lecimy
-
Hien
Niech się reszta wypowie.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Krótka przerwa w ramach podsumowania czy coś, ale nie 2 tygodnie czy do 15.
-
Hien
Generalnie, jak tylko wjadą recki tutaj, to otwieram Best nr 4, żeby można było już wrzucać pierwszą kolejkę, póki Wuja jeszcze jest. Dałoby się ew. pokombinować gdyby Shodan ogarnął recenzje następnej kolejki przed samym wyjazdem i ew. zostawił komuś tekst wrzuty na czas kiedy go nie będzie (czyli coś, co teraz zrobił Muzeumusz). Ale jak znam Wuja to ani jednego, ani drugiego nie zrobi, bo będzie trzeba żonę na wyjazd pakować i generalnie pisanie wrzut na zapas nie mieści się w głowie xD Więc szczerze mówiąc nie wiem jak to rozwiązać, ale czekanie łącznie 3 tygodnie na Wujka jest imo trochę bez sensu. Mentos, jak musiał się zająć sobą (hehe), to nie uczestniczył. IMO fair play.
-
stripped
Wuja ogarniesz się to wrócisz do gry, proste moim zdaniem. Skoro niedługo wyjezdzasz to pierwszą kolejkę lub dwie kolejnej bestki ominiesz - trudno - najwyżej poczekamy na nie rok kiedy znów uznasz że jest idealna pora na nie albo zapłaczemy się z ich braku
recki płyt mogą wlecieć po czasie, nie takie przerwy ludzie robili
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Nie wiem
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Tak obiektywnie mówiąc, no to czekanie na shodana byłoby precedensem, bo po drodze było już wiele przerw u wielu osób, a gra trwała. Można potem we własnym zakresie nadrobić 
-
shodan
Człowieku małej wiary nie skreślaj mnie z góry.Hien pisze:21 lip 2023 20:59Generalnie, jak tylko wjadą recki tutaj, to otwieram Best nr 4, żeby można było już wrzucać pierwszą kolejkę, póki Wuja jeszcze jest. Dałoby się ew. pokombinować gdyby Shodan ogarnął recenzje następnej kolejki przed samym wyjazdem i ew. zostawił komuś tekst wrzuty na czas kiedy go nie będzie (czyli coś, co teraz zrobił Muzeumusz). Ale jak znam Wuja to ani jednego, ani drugiego nie zrobi, bo będzie trzeba żonę na wyjazd pakować i generalnie pisanie wrzut na zapas nie mieści się w głowie xD Więc szczerze mówiąc nie wiem jak to rozwiązać, ale czekanie łącznie 3 tygodnie na Wujka jest imo trochę bez sensu. Mentos, jak musiał się zająć sobą (hehe), to nie uczestniczył. IMO fair play.
Postaram się tak robić, żeby stracić jak najmniej. Bo wiecie, słuchać muzyki to i w Czarnogórze mogę na plaży czy do snu, ale bardziej chodzi o opisy.
Mentos przecież Ty masz większe obsuwy niż 2 tygodnie.mintaj pisze:21 lip 2023 22:36Nie wiemja się już tak do tej zabawy przyzwyczaiłem, że aż poczułbym się dziwnie, gdyby jej dwa tygodnie nie było.
-
Hien
No, ale Wuja, dwa tygodnie to Cię nie będzie, a potem tydzień na pisanie plus chrzciny. Zobaczymy w locie jak to będzie.
-
Hien
Melki i Mentos wycedzą coś przed weekendem?
-
stripped
Przed to raczej nie bo już weekend leci, chłopaki zatwardzenia dostali po Biggiem xdddd
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
ja tak
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Lolurwa, faktycznie. To przez ten urlop.stripped pisze:22 lip 2023 12:16Przed to raczej nie bo już weekend leci, chłopaki zatwardzenia dostali po Biggiem xdddd
-
shodan
15-go będę już w domu po chrzcinach. W Czarnogórze będę przebywał w dniach 04-11.08.Hien pisze:22 lip 2023 10:56No, ale Wuja, dwa tygodnie to Cię nie będzie, a potem tydzień na pisanie plus chrzciny. Zobaczymy w locie jak to będzie.
02.08 koncert w Warszawie i chyba się tam prześpię i wrócę rano. Więc 3-go też będę jeszcze w sumie w domu.
Wrzucę od siebie utwór przed wyjazdem, a jak nie będziecie chcieli czekać, a koledzy M&M jakimś cudem wyrobią się z kolejką przed moim powrotem, to polecicie dalej, a ja nadrobię potem.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Jak się ogarnę po przyjeździe to wrzucę (dziś nocą, mam nadzieję).