Koncert na którym planuje być…
-
Hien
Jarre ma o tyle komfortową sytuację, że on na scenie nie musi aż tak dużo robić, a jego żywiołowe zachowanie wynika raczej z tego jaki on jest, a nie z tego, co musi na tych koncertach robić. Liczę na jakąś skromną trasę, a jeśli nie, to chociaż jakiś pojedynczy koncert w Polsce. Od czasu kiedy go widziałem, czyli w 2008 r., trochę tych występów u nas było, ale za każdym razem mi coś nie pasowało, nawet jak grał w Łodzi, i nie byłem, oczywiście teraz żałuję. No, ale Jarre lubi rocznice, więc myślę, że coś na tak okrągłą okazję jak 50tka Oxy, zrobi.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Oby tak było, ostatecznie nawet tutaj ma udaną historię koncertów i sukcesów na rynku wydawniczym.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Bardzo chciałem pojechać na Taylor. Moja żona zresztą też. Dziewucha w ogóle właściwie nie słucha muzyki, a jednak Taylor tak uwielbia, że nie tylko ją włącza rano na YT, ale nawet była ze mną bez oporów w kinie i siedziała jak zahipnotyzowana. W samochodzie nie tylko jako jedynej nie przełącza i nie przycisza (a wręcz podgłośnia), ale jest skłonna dać nawet 1,5k za osobę za koncert.
Ja dałbym nawet więcej, ale boję się brać bilety z nie oficjalnego źródła. Wy byście brali?
Ja dałbym nawet więcej, ale boję się brać bilety z nie oficjalnego źródła. Wy byście brali?
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
W sumie bawiłem się w coś takiego tylko raz, ale to był koncert nieporównywalnie mniejszy niż Taylor i nie ma sensu nawet ich porównywać. Nie będę ukrywać, że w tym konkretnym przypadku to jednak bałbym się
DEPESZWIZJA 123: EDYCJA NOWOFALOWA
FINAŁ 21:15
-
shodan
No właśnie, zapłacisz 1,5k i cię potem nie wpuszczą.
-
Malkolit
- Ulubiony utwór: World in My Eyes
Jutro w Efemerii wystąpi Milam. To się mocno kojarzy z dream popem, shoegaze'em, nieco odrealniony klimat, gitary tworzące ścianę dźwięku, keyboard, fajny, żeński wokal, nowa perkusistka, której nie znam, będzie się działo! To będzie mój drugi koncert Milamu.
-
Malkolit
Bałbym się kupować bilety na taką imprezę z niesprawdzonego źródła, Shodan, będzie pełno łobuzów wciskających lewy towar.
-
shodan
AC Milan znam. A jakże. 
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Dziwna sprawa, bo brzmi jak co trzeci zespół nieżalowy, a mimo tego pierwsze o nich słyszę.Malkolit pisze:05 sty 2024 23:00Jutro w Efemerii wystąpi Milam. To się mocno kojarzy z dream popem, shoegaze'em, nieco odrealniony klimat, gitary tworzące ścianę dźwięku, keyboard, fajny, żeński wokal, nowa perkusistka, której nie znam, będzie się działo! To będzie mój drugi koncert Milamu.
DEPESZWIZJA 123: EDYCJA NOWOFALOWA
-
shodan
Moja żona mówi "kupimy, spokojnie". Ja też się jednak boję. To spora kasa, ale siusiak tam z kasą. Ale jakby mnie spod stadionu odesłali z kwitkiem, to bym się wkurzył.Malkolit pisze:05 sty 2024 23:01Bałbym się kupować bilety na taką imprezę z niesprawdzonego źródła, Shodan, będzie pełno łobuzów wciskających lewy towar.
-
Hien
Daj spokój. Za takie pieniądze nigdy. Pamiętam jak mnie prawie oszukano kiedy kupowałem bilety na OWF w 2012 r. a to były niecałe dwie stówy.shodan pisze:05 sty 2024 22:48Bardzo chciałem pojechać na Taylor. Moja żona zresztą też. Dziewucha w ogóle właściwie nie słucha muzyki, a jednak Taylor tak uwielbia, że nie tylko ją włącza rano na YT, ale nawet była ze mną bez oporów w kinie i siedziała jak zahipnotyzowana. W samochodzie nie tylko jako jedynej nie przełącza i nie przycisza (a wręcz podgłośnia), ale jest skłonna dać nawet 1,5k za osobę za koncert.
-
Dragon
Najbardziej przeceniana piejaczka nie jest warta nawet 50 ziko za wejście
-
shodan
Wiesz, cena nie gra roli. Chodzi właśnie o uczciwość. Głupio byłoby kupić bilety za 3k i nie zostać wpuszczonym.
-
shodan
Wyjątkowo słaba prowokacja Dragon.Dragon pisze:05 sty 2024 23:48Najbardziej przeceniana piejaczka nie jest warta nawet 50 ziko za wejście
-
Hien
No jak masz 3 kafle na ruletkę, to kto bogatemu zabroni xD
-
shodan
Dam te 3k, ale tylko za coś pewnego.
-
Malkolit
Lokalna, krakowska grupa:mintaj pisze:05 sty 2024 23:04Dziwna sprawa, bo brzmi jak co trzeci zespół nieżalowy, a mimo tego pierwsze o nich słyszę.Malkolit pisze:05 sty 2024 23:00Jutro w Efemerii wystąpi Milam. To się mocno kojarzy z dream popem, shoegaze'em, nieco odrealniony klimat, gitary tworzące ścianę dźwięku, keyboard, fajny, żeński wokal, nowa perkusistka, której nie znam, będzie się działo! To będzie mój drugi koncert Milamu.
https://www.facebook.com/milamsongs
-
Dragon
Tak, tyle zachwytów nad tak przeciętną muzą to prowokacja, pełna zgoda
-
Lircze
Za Taylor były takie drogie bilety?
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Shodan, doskonale Cie rozumie, bo ja tez wydalem kosmiczne pieniadze na koncerty DM. Tyle, ze kupowalem od TM i nie balem sie. A teraz juz tuptam nozkami, bo za 2 tygodnie zaczne mini tour i zalicze 5 koncertow pod rzad.
A nie mozesz sprawdzic tego zrodla?
A nie mozesz sprawdzic tego zrodla?
Enjoy The Silence