Depeszwizja
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
O wow, jestem na podium, nie wiem co bierzecie 

Enjoy The Silence
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Spoko numer Czezu, spoko numer...
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Dobry kawałek Czez wrzucił, Lircze też.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Czyli kolejną edycję znów ustawia Hien?
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
Smutne prawda?
-
stripped
-
Hien
Murzyn jaki fairweather friend xD Za wałków się bardziej lubiliśmy xD
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Gratulacje dla Hiena, który wygrał zasłużenie, bo wrzucił najlepszy utwór. I tym razem wszystko odbyło się bez zarzutu. Od początku utwór nr 2 pachniał mi Hienem, acz błędnie założyłem, że podebrał mu go dev podczas jednej z licznych samochodowych przejażdżek. A samego Hiena podejrzewałem o chęć dokonania kolejnej zmyły. Za dużo widzę kombinuję. Dokonałem wariackich założeń. Grunt że dobry utwór się jednak obronił.
Co do Becka to pragnę uspokoić Murzyna, że nikim się nie inspirowałem, bo miałem utwór przygotowany dużo przed tym, zanim on wrzucił Becka do bestki. Nawet wysyłając Loser nie wiedziałem, co stripped wrzucił do bestki. Zwyczajny zbieg okoliczności a nie żadne dybanie na łatwe punkty.
Co do Becka to pragnę uspokoić Murzyna, że nikim się nie inspirowałem, bo miałem utwór przygotowany dużo przed tym, zanim on wrzucił Becka do bestki. Nawet wysyłając Loser nie wiedziałem, co stripped wrzucił do bestki. Zwyczajny zbieg okoliczności a nie żadne dybanie na łatwe punkty.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
-
Hien
LET'S FUCKIN GOOOOO
-
stripped
Naaaaaaajsssssss
Następna edycja im. Cacao DecoMorreno
Następna edycja im. Cacao DecoMorreno
-
mintaj
To jak wygrasz hehe
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
stripped
Ups sprawa się rypła
-
Lircze
Teraz to ja muszę wygrać 
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Fajny film
Enjoy The Silence
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Tym razem postaram się ZASKOCZYĆ, bo wygrać to raczej na Świętego Nigdy
-
mintaj
Panowie i Lircze, właśnie zakończyłem zbieranie utworów do kolejnej edycji.
Niniejszym informuję, że paczka jest już dostępna - można ją pobrać a chociażby stąd, a można i z mojego podpisu
Finał pewnie odbędzie się szybciej, ale zakładam, że do tego 16 lutego się wyrobita. Jeśli ktoś miałby problemy etc. to dawać znać.
JEDZIEMY
Niniejszym informuję, że paczka jest już dostępna - można ją pobrać a chociażby stąd, a można i z mojego podpisu
Finał pewnie odbędzie się szybciej, ale zakładam, że do tego 16 lutego się wyrobita. Jeśli ktoś miałby problemy etc. to dawać znać.
JEDZIEMY
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Daję znać - dam radę na czas
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Słucham sobie i mam już pierwsze typy, po prostu wrzuciliście coś TAK oczywistego, że głowa boli. Primo, znam niemal każdy numer, jaki tutaj siedzi, a kilka z nich należy do moich ulubionych. CO WIĘCEJ - trzy z nich chciałem... wrzucić do bestki xD Ahh, no matter.
1 - to jest Murzyn. To jest Murzyn jak stąd do Ułan-Ude, a kto nie wie, niech sprawdzi, gdzie Ułan-Ude leży. Oczywiście, mogę też to być ja
2 - jeśli to nie jest Mintaj, to... no dobra, mam dylemat. Albowiem Mintaj to to, albo...
3 - ...albo to, nie widzę innej opcji. Myślałem jeszcze, że może Hien (albo ja, wiadomo, powyższe też), ale z innych względów nie. DELIKATNIE OBSTAWIAM JESZCZE CZEZA i w takim wypadku dwójka to Mintaj
4 - to jest tak ostry deep cut, że mógł to wrzucić wyłącznie Dragon. Gdzieś mi jeszcze Wuja się kręci po głowie (albo ja sam hehe), ale pachnie Smokiem
5 - no dobra, Wujek tutaj. Pomyślałem też o Czezie, ale w takim wypadku trójkę bierze Wujas (też go tam trochę widziałem). Lub Lircze jeszcze (albo ja, no wiadomo)
6 - Hien, jest zbyt alternatywnie, zbyt jednocześnie mało mainstreamowo, mam w głowie jeszcze parę innych powodów, ale głowa mi ciężko pracuje. Więc Hien (albo ja, hahaaa!)
7 - to może też być Dragon, aczkolwiek kombinuję i wykombinowałem też Lircze. Młoda nie pasuje mi do niczego innego poza piątką jeszcze. Rzecz jasna ja też mogłem to być...
8 - przyznaję, że tu mogłem mieć najsroższą zagwozdkę, trochę Dragon, trochę Murzyn, trochę jednak też Czez. Trochę... ja?
Tak czy inaczej, paru typów jestem pewien. Plus ułatwione zadanie, mogę od razu głosować trololo
1 - to jest Murzyn. To jest Murzyn jak stąd do Ułan-Ude, a kto nie wie, niech sprawdzi, gdzie Ułan-Ude leży. Oczywiście, mogę też to być ja
2 - jeśli to nie jest Mintaj, to... no dobra, mam dylemat. Albowiem Mintaj to to, albo...
3 - ...albo to, nie widzę innej opcji. Myślałem jeszcze, że może Hien (albo ja, wiadomo, powyższe też), ale z innych względów nie. DELIKATNIE OBSTAWIAM JESZCZE CZEZA i w takim wypadku dwójka to Mintaj
4 - to jest tak ostry deep cut, że mógł to wrzucić wyłącznie Dragon. Gdzieś mi jeszcze Wuja się kręci po głowie (albo ja sam hehe), ale pachnie Smokiem
5 - no dobra, Wujek tutaj. Pomyślałem też o Czezie, ale w takim wypadku trójkę bierze Wujas (też go tam trochę widziałem). Lub Lircze jeszcze (albo ja, no wiadomo)
6 - Hien, jest zbyt alternatywnie, zbyt jednocześnie mało mainstreamowo, mam w głowie jeszcze parę innych powodów, ale głowa mi ciężko pracuje. Więc Hien (albo ja, hahaaa!)
7 - to może też być Dragon, aczkolwiek kombinuję i wykombinowałem też Lircze. Młoda nie pasuje mi do niczego innego poza piątką jeszcze. Rzecz jasna ja też mogłem to być...
8 - przyznaję, że tu mogłem mieć najsroższą zagwozdkę, trochę Dragon, trochę Murzyn, trochę jednak też Czez. Trochę... ja?
Tak czy inaczej, paru typów jestem pewien. Plus ułatwione zadanie, mogę od razu głosować trololo
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl