Depeszwizja
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Imo tylko dwa kawałki odstają in minus, akurat w sam raz, by ułatwić mi selekcję hyhy
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Tak szybka aktywność deva tutaj przy tym potężnym studenckim tłumaczeniu poważnie zastanawia
-
Hien
Pewnie go usunęli z listy studentów godzinę temu.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Nie no, napisałem odwołanie...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Lircze
Tym razem na mnie musicie trochę poczekać z punktami i jakimkolwiek zaangażowaniem w depeszwizję, sorki 
To moja ostatnia depeszwizja
To moja ostatnia depeszwizja
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Ale że WHY?
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Nowa robota zbiera żniwa
-
mintaj
Co ja zrobiłem
PACZKA
PACZKA
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
A co jedli dwie osoby wysla te sama piosenke?
Enjoy The Silence
-
Hien
Kolejność zgłoszeń chyba będzie się liczyć
-
stripped
Liczył ktoś jakie są matematyczne szanse na to?
-
mintaj
Wtedy proszę jedną o wysłanie czegoś innego.
Skoro już poruszamy kwestie okołoorganizacyjne, to od kolejnej edycji zbieram głosy dopiero po 24h po wrzuceniu paczki, bo to trochę żartem zalatuje, że ledwo wrzucam paczkę, a już dostaję głosy xd
I mam nadzieję, że Lircze się tak tylko zgrywa, bo nie chcę by ta zabawa padła AŻ TAK szybko
PACZKA
PACZKA
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
To musisz pasc na kolana I grzecznie poprosic jak na prawdziwego dzentelmena przystalo
Enjoy The Silence
-
mintaj
tyle to nie
PACZKA
PACZKA
-
Lircze
I tak na ten moment nikt mnie nie przekona, mam tego już po kokardy. Ciągle tylko narzekacie, że ktoś wrzucił utwór, który jest inny od tego czego słuchacie na co dzień. To całe narzekanie mnie już męczy. Z resztą róbcie co chcecie i bądźcie w tym swoim świecie ponuraków.
-
stripped
Lol co Ty gadasz. Nie wiem kto tu narzeka na jakąś odmianę od tego czego słucha na codzień - MY WŁAŚNIE jesteśmi złaknieni nowych horyzontów muzycznych
P.S.
Suzi Quatro to była świetna wrzuta ale konkurencja i zasady gry są jakie są, nie oddaje to nijak mej sympatii do Stumblin' In które fajnie było poznać, joł
P.S.
Suzi Quatro to była świetna wrzuta ale konkurencja i zasady gry są jakie są, nie oddaje to nijak mej sympatii do Stumblin' In które fajnie było poznać, joł
-
mintaj
Skończysz 30 to zrozumiesz.Lircze pisze:10 lut 2024 21:57I tak na ten moment nikt mnie nie przekona, mam tego już po kokardy. Ciągle tylko narzekacie, że ktoś wrzucił utwór, który jest inny od tego czego słuchacie na co dzień. To całe narzekanie mnie już męczy. Z resztą róbcie co chcecie i bądźcie w tym swoim świecie ponuraków.
A tak serio to nie kumam, ale od jakiegoś czasu na tym forum regularnie wybuchają jakieś dramy i inby, których źródła nie kumam i prawdę powiedziawszy nieco mnie to męczy
PACZKA
PACZKA
-
Lircze
Nie lubię po prostu jak ktoś się wyśmiewa z tego co tu piszę, mam wrażenie jakbyście nie mieli do mnie jakiegokolwiek szacunku. Bo jestem dziewczyną? Bo napisałam że nie znam w 100% dyskografii (nawiasem mówiąc, dawno nadrobiłam zaległości
)? Bo miałam skojarzenia z inną piosenką? Bo jestem zbyt miła? Bo daję sobie wejść na głowę? A może w to, że wasze żarty wychodzą poza granice dobrego smaku? Umiem w sarkazm ale to ma swoje granice.
-
Hien
Rozumiem, że te scenki z tematów założonych przez Czeza i przez... Czeza (Taylor Swift) mogły zrobić takie wrażenie, ale wiesz Lircze, wpakowałaś się na forum ludzi, którzy znają się od kilkunastu lat (o ile nie więcej), część nawet na realu, w różnych konfiguracjach. My tu żyjemy nową muzyką, regularnie wymieniamy się nowościami (faktycznymi lub nieznanymi) i dyskutujemy w kulturalny sposób na temat swoich wrzut. Czasami rzucamy cynicznymi lub chamskimi tekstami, ale większość to jakieś inside dżołki, których Ty po prostu nie rozumiesz. W Depeszwizji nie przypominam sobie żadnego obrzucania się gównem, czy coś. Albo podaj przykłady, albo daj sobie spokój z takimi fochami, bo trącą liceum.