Depeszwizja
-
Hien
Komentujesz coś w czym nie bierzesz udziału, mówisz o ludziach i sytuacjach o których nic nie wiesz xDLircze pisze:10 lut 2024 23:22Tylko forum internetowe ale nie podoba ci się to, że ktoś nie ma czasu np na bestkę i od razu piszesz że gówno cie obchodzi to że ktoś może serio nie miał czasu bo ciężko pracuje. Ja jestem w stanie to zrozumieć bo dość, że pracowałam i pracuję 5 dni w tygodniu to jeszcze w każdy weekend miałam zjazdy od 8 do 18:20 i znajdź czas na uczenie się tego i na robienie projektów. Ja też mogę powiedzieć że coś mi się nie podoba czy to jakiś utwór czy zachowanie kogoś i proszę mnie też nie kneblować. Ja długo znosiłam te kąśliwe komentarze w moją stronę i nie tylko w moją. Widocznie mam inne poczucie humoru.
Mamy w naszej zabawie pewne zasady, lubimy kiedy wszystko idzie sprawnie. Wujek specjalnie przed wyjazdem specjalnie tłukł materiał, żeby wrzucić przed wyjazdem, żeby nie blokować. Robił to, jedną ręka się pakując, nie musiał tego robić, ale zrobił, z szacunki do innych. Na to Malkolit wpada, rzuca mi, że "NO SORY JA TU PRACUJĘ", mimo że czasu było mnóstwo. Każdy z nas pracuje, ja miałem w ostatnim tygodniu taki zapierdziel, że się tego kompletnie nie spodziewałem, ale znalazłem te pół godziny (bo to serio tyle zajmuje), żeby wszystko opisać i wrzucić, choćby ze względu na Wuja poświęcenie. Nie wiem, może w Twoim świecie 6 osób podporządkowuje się jednej, ale IMO to tak nie działa. Zawsze można też wcześniej uprzedzić, ale Melki znany jest z tego, że pojawia się na ostatnią chwilę i ma jeszcze pretensje, że nie domyśliłem się, że on pracuje w weekend xD Nie wiem czemu w ogóle muszę się z tego tłumaczyć, no ale takie jest to forum. Każdy musi się z czegoś tłumaczyć, Dragon z nielubienia Taylor Swift, Wujek z lubienia, itd. Jeżeli dbanie o interes większości osób i trzymanie się określonych wczesniej zasad, to chamstwo, no to sorry, żyjemy w innych światach xD
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
mam podobnie, do tej pory pamiętam co hien zrobił pod legnicą
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Hien, Kubilaj, jeden chan
-
Hien
Czyli co, tragifarsowicz?
-
Dragon
Mam swoją interpretację tego performansu, ale wolałbym, by już się skończył, szczególnie wątek rzucania słów na wiatr pod wpływem nieuzasdnonych emocji
Za to dzisiaj postaram się posłuchać kolejeczki depeszwizji
Za to dzisiaj postaram się posłuchać kolejeczki depeszwizji
-
Hien
Tylko nie pisz co myślisz
-
Dragon
Już napisałem, ale pewna osoba ignoruje komunikaty, a beef zmierza do końca, więc możemy rozejść się do domów (wrócić do tematu)
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Wiecie co, jak zakładałem ten temat to jednak liczyłem, że to będzie wątek o muzyce, a nie o randomowych dramach
DEPESZWIZJA 118: edycja instrumentalna (bez ambientu)
PACZKA
PACZKA
-
Lircze
Hien pisze:10 lut 2024 23:33Komentujesz coś w czym nie bierzesz udziału, mówisz o ludziach i sytuacjach o których nic nie wiesz xDLircze pisze:10 lut 2024 23:22Tylko forum internetowe ale nie podoba ci się to, że ktoś nie ma czasu np na bestkę i od razu piszesz że gówno cie obchodzi to że ktoś może serio nie miał czasu bo ciężko pracuje. Ja jestem w stanie to zrozumieć bo dość, że pracowałam i pracuję 5 dni w tygodniu to jeszcze w każdy weekend miałam zjazdy od 8 do 18:20 i znajdź czas na uczenie się tego i na robienie projektów. Ja też mogę powiedzieć że coś mi się nie podoba czy to jakiś utwór czy zachowanie kogoś i proszę mnie też nie kneblować. Ja długo znosiłam te kąśliwe komentarze w moją stronę i nie tylko w moją. Widocznie mam inne poczucie humoru.
Mamy w naszej zabawie pewne zasady, lubimy kiedy wszystko idzie sprawnie. Wujek specjalnie przed wyjazdem specjalnie tłukł materiał, żeby wrzucić przed wyjazdem, żeby nie blokować. Robił to, jedną ręka się pakując, nie musiał tego robić, ale zrobił, z szacunki do innych. Na to Malkolit wpada, rzuca mi, że "NO SORY JA TU PRACUJĘ", mimo że czasu było mnóstwo. Każdy z nas pracuje, ja miałem w ostatnim tygodniu taki zapierdziel, że się tego kompletnie nie spodziewałem, ale znalazłem te pół godziny (bo to serio tyle zajmuje), żeby wszystko opisać i wrzucić, choćby ze względu na Wuja poświęcenie. Nie wiem, może w Twoim świecie 6 osób podporządkowuje się jednej, ale IMO to tak nie działa. Zawsze można też wcześniej uprzedzić, ale Melki znany jest z tego, że pojawia się na ostatnią chwilę i ma jeszcze pretensje, że nie domyśliłem się, że on pracuje w weekend xD Nie wiem czemu w ogóle muszę się z tego tłumaczyć, no ale takie jest to forum. Każdy musi się z czegoś tłumaczyć, Dragon z nielubienia Taylor Swift, Wujek z lubienia, itd. Jeżeli dbanie o interes większości osób i trzymanie się określonych wczesniej zasad, to chamstwo, no to sorry, żyjemy w innych światach xD
Gdzie powiedziałam, że dbanie o interes większości osób i trzymanie się określonych wcześniej zasad to chamstwo? Można było grzeczniej powiedzieć.
Ja też nie muszę się tłumaczyć z wielu rzeczy. Ja szanowałam was wszystkich ale ciągle były śmiechy nie do mnie lecz ze mnie. Tolerowałam to do pewnego momentu. Z niektórymi nie mam żadnego problemu z komunikacją. Teraz boję się cokolwiek napisać a tak nie powinno być.
-
Lircze
Pewna osoba ma nick więc pisz Lircze a nie pewna osoba.Dragon pisze:10 lut 2024 23:43Już napisałem, ale pewna osoba ignoruje komunikaty, a beef zmierza do końca, więc możemy rozejść się do domów (wrócić do tematu)
-
Hien
Może i można było grzeczniej, ale jak już się we mnie zbierało to od dłuższego czasu, to pękło, trudno. Takie życie, jak się komuś należą ostre słowa, to lepiej żeby padły, niż żeby nie padły. A tych śmiechów z Ciebie, to szczerze mówiąc nie kojarzę, cały czas czekam na przykłady.
-
Dragon
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Dragon to się akurat z czego innego powinien tłumaczyć, a nie z nie lubienia TS.
Teraz widzisz Lircze, co ja się mam z tymi drabami na co dzień.
Z wyjątkiem mnie ma się rozumieć.
-
Hien
Powiedział główny zadymiarz xD
-
Lircze
Następnie dragon wykpiał moje założenia kto co wrzucił "Bdb trop Lircze w kwestii jedynki, wręcz strzał w deviątkę" skoro nie podejrzewałam deva. Może niezrozumienie żartu.
Potem napisałam coś o swoim laście i oczywiście dostałam odpowiedź XD i lol cóż za plot twist. Lata mam połączonego tylko ze spotify, nie z yt więc szukanie utworów jakie wrzucam do zabawy nie ma sensu. Ja nie szukam na siłę kto co wrzuci aby mieć jakieś dowody.
Kiedyś jeszcze było że miałam jakieś tam skojarzenia z pewnym utworem to się śmialiście ze mnie oraz że tego jeszcze nie grali. Mi siępo prostu zrobiło przykro bo mam teraz uważać co mam napisać.
-
Lircze
Mi jest przykro, że tak się stało. Co do zgody to ja długo pamiętam co się stało i potrzebuję dużo czasu.
-
Dragon
Te wycinanki to robią czasem więcej szkody niż pożytku, jeszcze z 3-4 posty można było zostawić xd
-
Hien
Albo wyciąć wszystko i uznać, że nic się nie wydarzyło.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Wracając do tematu wydaje mi się że 5 jest albo Lircze albo... Dragona
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup