Pomysł na…
-
Hien
No dobra, jak zadecydujecie, tak się będę bawił, ale tbh już teraz mnie bawi, że najbardziej chętni są najwięksi zamulacze, którzy chcą chyba zamulać jeszcze bardziej, a sam Murzyn znany jest z tego, że ma 500 pomysłów na dzień, które szybko mu się nudzą i ich żałuje xD Z bestki i tak zrobi się festiwal dubli, Wujas już jedzie na oparach i nowa zabawa tylko go jeszcze bardziej dojedzie.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
No faktycznie Murzyn największy zamulacz na tym forum. Może jeszcze go prostytutka białasem nazwij xD
Być może faktycznie bestka będzie dubel festem prędzej czy później, ale... imo nic nie wskazuje na to, by miało to nastąpić w najbliższym czasie, a nawet jeśli jeden z uczestników faktycznie jedzie na oparach, to jest ich jeszcze pięciu i przypominam, że z tych pięciu póki co powtórzył się tylko jeden i to raz.
Co do kwestii zamulania, to nie jest to przecież zabawa wymagająca jakiejś pisaniny, dokładnych odsłuchów w warunkach studyjnych, chujów mujów - dosłownie słuchałoby się dwóch kawałków, z czego jednego już znanego i wybierało z tych dwóch jeden, argumentując to kilkoma zdaniami.
No ale jak tam se chcecie, nikomu pistoletu do skroni nie przystawię
Być może faktycznie bestka będzie dubel festem prędzej czy później, ale... imo nic nie wskazuje na to, by miało to nastąpić w najbliższym czasie, a nawet jeśli jeden z uczestników faktycznie jedzie na oparach, to jest ich jeszcze pięciu i przypominam, że z tych pięciu póki co powtórzył się tylko jeden i to raz.
Co do kwestii zamulania, to nie jest to przecież zabawa wymagająca jakiejś pisaniny, dokładnych odsłuchów w warunkach studyjnych, chujów mujów - dosłownie słuchałoby się dwóch kawałków, z czego jednego już znanego i wybierało z tych dwóch jeden, argumentując to kilkoma zdaniami.
No ale jak tam se chcecie, nikomu pistoletu do skroni nie przystawię
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Odniosę się do propozycji mentosa.
To co mi nie pasuje to dwie, a nawet trzy rzeczy -
jedno to pójście znów w rywalizację, wystarczy mi że dość emocji i rozczarowań dostarcza już depeszwizja xddddd
drugie to branie do zabawy wrzutek z bestek - wiele z nich to osobiste kawałki i nie rzuciłbym ich na pożarcie w takiej zabawie
trzecie to rozwiązanie tej fazy półfinałowej/finałowej bo albo obracamy dalej znanymi już numerami albo podmieniamy je co z drugiej strony trochę sprawia że ta wygrana w poprzedniej rundzie jakby traci znaczenie dla utworu X który zaraz zastąpimy innym, tak czy siak albo trochę nudno albo naciągane
Sorry ment, musiałem. Chociaż odnoszę się w miarę konstruktywnie...
To co mi nie pasuje to dwie, a nawet trzy rzeczy -
jedno to pójście znów w rywalizację, wystarczy mi że dość emocji i rozczarowań dostarcza już depeszwizja xddddd
drugie to branie do zabawy wrzutek z bestek - wiele z nich to osobiste kawałki i nie rzuciłbym ich na pożarcie w takiej zabawie
trzecie to rozwiązanie tej fazy półfinałowej/finałowej bo albo obracamy dalej znanymi już numerami albo podmieniamy je co z drugiej strony trochę sprawia że ta wygrana w poprzedniej rundzie jakby traci znaczenie dla utworu X który zaraz zastąpimy innym, tak czy siak albo trochę nudno albo naciągane
Sorry ment, musiałem. Chociaż odnoszę się w miarę konstruktywnie...
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
stripped
Co do mojego pomysłu wolałbym jednak żeby to było faktycznie 10 kawałków które rzucę Wam na pożarcie i z którego przez 9 rund wybierzecie Waszym zdaniem najlepszy gdyż chciałem tę grę bardzo oryginalnie nazwać... 1 z 10
xd
xd
-
mintaj
1) Rozumiem obiekcje, ale IMO dla mnie po prostu ten aspekt byłby spoko urozmaiceniem
2) Przyznaję bez bicia, że ta kwestia mi nawet przez myśl nie przeszła, bo ja najwyraźniej takich rzeczy nie mam i bez problemu mogę wystawić na żer nawet i takie rzeczy. Zresztą, myślałem właśnie o tej zabawie pod kątem np. dania drugiego życia jakimś rzeczom, które przepadły w odmętach dziesiątek edycji lub przeforsowania artystów, których lubicie, ale nie udało się go wam sprzedać reszcie forum.
3) No i właśnie dlatego jest możliwość wyboru, bo jeśli uważasz, że wrzuciłeś coś na tyle spoko, że rozpierdzieli te zabawę, to możesz jechać na tym do końca, a ja tam uważam, że nudno to by było bez tego aspektu strategicznego NO ALE TO JA
2) Przyznaję bez bicia, że ta kwestia mi nawet przez myśl nie przeszła, bo ja najwyraźniej takich rzeczy nie mam i bez problemu mogę wystawić na żer nawet i takie rzeczy. Zresztą, myślałem właśnie o tej zabawie pod kątem np. dania drugiego życia jakimś rzeczom, które przepadły w odmętach dziesiątek edycji lub przeforsowania artystów, których lubicie, ale nie udało się go wam sprzedać reszcie forum.
3) No i właśnie dlatego jest możliwość wyboru, bo jeśli uważasz, że wrzuciłeś coś na tyle spoko, że rozpierdzieli te zabawę, to możesz jechać na tym do końca, a ja tam uważam, że nudno to by było bez tego aspektu strategicznego NO ALE TO JA
PACZKA
PACZKA
-
stripped
Chyba i tak ten temat to jedynie dyskusja dwóch zamulaczy a tak naprawdę to /nikogo 
-
mintaj
murzyn murzyn murzyn
can't you see
sometimes our pomysłes
doesn't hypnotize anybody
can't you see
sometimes our pomysłes
doesn't hypnotize anybody
PACZKA
PACZKA
-
stripped
You're nobody til somebody ignores youuu
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Nic takiego nie mówiłem. Tak źle jeszcze nie jest. Może większość najlepszych rzeczy z przeszłości już weszła, ale jeszcze co nieco zostało. No i na bieżąco dochodzi dużo nowej muzyki lub nowo poznanej, którą dopisuję do listy.Hien pisze:06 lip 2024 09:10Wujas już jedzie na oparach i nowa zabawa tylko go jeszcze bardziej dojedzie.
A jako, że mamy już ponad 120 kolejek bestki na boku ponownie apeluję, żeby nie forsować zbytnio tempa. Jakiś bacik musi być, ale bez przesady. Musi być czas na albumy, depeszwizję i kilka innych tematów, które chwilowo utknęły z braku czasu. Choćby temat live'ów Dragona.
Mnie się pomysł Murzyna podoba. Zaprezentowanie 10 utworów jednego wykonawcy to już jest coś. Można kogoś przekonać bardziej niż jednym być może akurat nie trafionym.
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Noo ta dyszka ma sens, byle nikt po dwóch dniach nie krzyczał, że jak to tak jeszcze bez przejścia dalej xD
-
stripped
Nie no po ludzku myślałem standardowo ok tygodnia na rundę
-
stripped
Chciałbym żeby to było grono bestkowe więc do pełni szczęścia brak mi tylko zdania szanownego devotionala...
-
mintaj
-
Dragon
Seba celnie
-
Hien
No, ja nie będę, wręcz zajmuję sobie tu miejsce zamulacza, bo mnie tbh zabawa nastawiona na wspolzawodnictwo nie grzeje. Depeszwizja robi to dobrze.
-
mintaj
Dobra, to jeśli bawimy się w tego mudzinskiego eliminatora to niechaj jacula czyni honory
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Czekamy na opinie wietrznego studenta
-
stripped
Dokładnie. Chcę mieć komplet studentów, wróć, zawodników, bo mając wszystkich 6 nie będzie problemu z naszym głosowaniem bo zawsze wyjdzie większość.
-
Dragon
...a to jak to ma być teraz i zasady typu eliminacja to ja też odpadam ofc
-
Hien
To ja wtedy też odpadnę żeby Murzyn miał równo