Newsy ze świata i komentarze do nich…
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
-
dejmien
Nagroda Grammy dla Beyonce za album roku, to kolejne potwierdzenie, że to wyróżnienie to jest żart z muzyki.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
ONI WSZYSCY SIĘ BOJĄ BO SPALI Z DIDDLEREM
TO WSZYSTKO SPISEQQQ
TO WSZYSTKO SPISEQQQ
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
kurde zapomniałem, że w ogóle po Renaissance coś wyszło w tym roku
-
mintaj
Nagroda jak nagroda, ciągle nie dowierzam w outfit laski Kanye
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
dejmien
Ciekaw jestem jak bardzo z punktu widzenia Polski, wczorajsza rozmowa Trumpa i z Putinem i jego wizja "pokoju" jest dla nas korzystna.
A propos tego co Czez tu kiedyś pisał. Pewnie wyjaśni mi to jak się spotkamy.
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Spotkać kilku forumowiczów na żywo i przy piwku poprowadzić kółko geopolityczne… pisałbym się.
-
mintaj
Swoją drogą nie minęły dwa miesiące, a stary dziadyga już zdążył tyle naodpierdalać, że aż nie nadążąm ze śledzeniem tego. Na pewno Czezu byłby w stanie mi wyjaśnić jak bardzo korzystne dla Polski i świata byłoby wyrzucenie Palestyńczyków ze swojego kraju na rzecz kompleksu wypoczynkowego, zalegalizowanie korupcji czy narzucenie ceł na Meksyk i Kanadę. Już nawet nie chce mi się pisać o tym, ze pewnie srednia temperatura też pierdzielnie, bo każdy wie, że globalne ocieplenie to wymysł lewactwa - wszak ktoś widział śnieg w grudniu, a ludzie nadal noszą kurtki.dejmien pisze:13 lut 2025 10:12Ciekaw jestem jak bardzo z punktu widzenia Polski, wczorajsza rozmowa Trumpa i z Putinem i jego wizja "pokoju" jest dla nas korzystna.
PACZKA
PACZKA
-
dejmien
Najbardziej zadziwia mnie, żeby nie powiedzieć, że budzi zdumienie i niezrozumienie, to fakt jak nacjonaliści ze słabszych państw kibicują nacjonalistom z państw silniejszych, tak jak Orban i pisowcy cieszący się z wygranej Trumpa i jego zapowiedzi walki z "lewacką" ideologią. Tyle, że najważniejsza kwestia, która bezpośrednio dotyczy każdego, to podejście Trumpa do kwestii bezpieczeństwa i handlu zagranicznego, a tutaj przykro mi bardzo, nie ma nic z czego nawet Amerykanie powinni się cieszyć.
-
Dragon
Przekaz medialny na temat tego pomarańczowego gnoma jest tak toksyczny i irytujący, źe wolę po prostu nie słuchać nowinek. Robienie zadymy w dalszej fazie z fatalnymi konsekwencjami dla wszystkich, ale nacjo nerdy w zachwycie.
-
Czez
- Ulubiony utwór: Cala masa
Mentos, czy ja kiedykolwiek powiedzialem, ze to dobrze, ze Trump zostal prezyddntdm USA?mintaj pisze:13 lut 2025 11:26Swoją drogą nie minęły dwa miesiące, a stary dziadyga już zdążył tyle naodpierdalać, że aż nie nadążąm ze śledzeniem tego. Na pewno Czezu byłby w stanie mi wyjaśnić jak bardzo korzystne dla Polski i świata byłoby wyrzucenie Palestyńczyków ze swojego kraju na rzecz kompleksu wypoczynkowego, zalegalizowanie korupcji czy narzucenie ceł na Meksyk i Kanadę. Już nawet nie chce mi się pisać o tym, ze pewnie srednia temperatura też pierdzielnie, bo każdy wie, że globalne ocieplenie to wymysł lewactwa - wszak ktoś widział śnieg w grudniu, a ludzie nadal noszą kurtki.dejmien pisze:13 lut 2025 10:12Ciekaw jestem jak bardzo z punktu widzenia Polski, wczorajsza rozmowa Trumpa i z Putinem i jego wizja "pokoju" jest dla nas korzystna.
Jedyne co powiedzialem, ze to mniejsze zlo.
Absolutnie nie neguje, ze wyrzucanie Palestynczykow z Palestyny to, to, to... brak slow.
A cla... coz, ten czlowiek w swoim mniemaniu, chce dobrze dla swojego kraju, w przeciwienstwie do naszych politykow, czy to PiS, PO czy innych partii. Czy te cla sa dobre dla USA, tego nie wiem, ale o to niech martwia sie Amerykanskie.
Natomiast zrobil kilka dobrych ruchow. Wychodzi z WHO i wprowadza zapis, ze sa tylko dwie plcie.
Enjoy The Silence
-
mintaj
Faktycznie, świetne ruchy
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Ruchy typu zamordyzm i folia na głowie
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Dragon
Super zapisy, to nawet kilku tysięcy żołnierzy odejdzie z wojska, bo som komisyjnie dwie pcie
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Przy ich liczebności wojska na poziomie 1,3 mln nawet tego nie zauważą.
-
dejmien
Trump chce dobrze tylko dla siebie i swoich przydupasów. To jest qrwa największy majstersztyk tej bandy z nim i Muskiem na czele, że klub tech miliarderów przekonał czerwone karki z amerykańskiej prowincji, że nikt lepiej ich interesów nie będzie reprezentował. XD
-
Dragon
a no to git, można traktować ludzi jak śmiecishodan pisze:13 lut 2025 23:33Przy ich liczebności wojska na poziomie 1,3 mln nawet tego nie zauważą.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Ty to powiedziałeś. Ja tylko stwierdziłem fakt o wpływie tej decyzji na stan ich armii.
-
mintaj
Szybko się zestarzało jak mlekoCzez pisze:13 lut 2025 21:05Mentos, czy ja kiedykolwiek powiedzialem, ze to dobrze, ze Trump zostal prezyddntdm USA?mintaj pisze:13 lut 2025 11:26Swoją drogą nie minęły dwa miesiące, a stary dziadyga już zdążył tyle naodpierdalać, że aż nie nadążąm ze śledzeniem tego. Na pewno Czezu byłby w stanie mi wyjaśnić jak bardzo korzystne dla Polski i świata byłoby wyrzucenie Palestyńczyków ze swojego kraju na rzecz kompleksu wypoczynkowego, zalegalizowanie korupcji czy narzucenie ceł na Meksyk i Kanadę. Już nawet nie chce mi się pisać o tym, ze pewnie srednia temperatura też pierdzielnie, bo każdy wie, że globalne ocieplenie to wymysł lewactwa - wszak ktoś widział śnieg w grudniu, a ludzie nadal noszą kurtki.dejmien pisze:13 lut 2025 10:12Ciekaw jestem jak bardzo z punktu widzenia Polski, wczorajsza rozmowa Trumpa i z Putinem i jego wizja "pokoju" jest dla nas korzystna.
Jedyne co powiedzialem, ze to mniejsze zlo.
Absolutnie nie neguje, ze wyrzucanie Palestynczykow z Palestyny to, to, to... brak slow.
A cla... coz, ten czlowiek w swoim mniemaniu, chce dobrze dla swojego kraju, w przeciwienstwie do naszych politykow, czy to PiS, PO czy innych partii. Czy te cla sa dobre dla USA, tego nie wiem, ale o to niech martwia sie Amerykanskie.
Natomiast zrobil kilka dobrych ruchow. Wychodzi z WHO i wprowadza zapis, ze sa tylko dwie plcie.
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Jak sok jednodniowy
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn