pycha
Co Devotees robią w tym momencie?
-
The Darkest Star
Re: Co Devotees robią w tym momencie? Cz. 2
odsłuchuję nowy krążek Placebo
pycha
pycha
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Pije whisky, ot czort 
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Chyba sam sobie zaraz wleję ...
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Hien
ba! Tyle, że ja mam brzdki rip ze strama, jest już coś lepszego?The Darkest Star pisze:odsłuchuję nowy krążek Placebo![]()
pycha
A ja się szykuje zaraz na ostatni odcinek serialu Terminator, zdecydowanie dobry odcinek i zdecydowanie żal, że to koniec.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
em.
Czy to mylne wrażenie, czy fan Terminatora?
A ja, proszę Was staram się ogarnąć wstęp do teatrologii na jutro. Niestety, nic mi nie wchodzi do łba...
A ja, proszę Was staram się ogarnąć wstęp do teatrologii na jutro. Niestety, nic mi nie wchodzi do łba...
gwiazdy...
-
Hien
Fanatyk Terminatora i Aliensów, wychowałem się na tym i teraz jestem skrzywiony 
Dzisiaj cała noc przede mną uczenia się zagadnień z niefabularnych form filmowych ale mimo to mam dobry humor! HA!
Dzisiaj cała noc przede mną uczenia się zagadnień z niefabularnych form filmowych ale mimo to mam dobry humor! HA!
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Fanatyk Aliensów? To tak jak ja. To jest po prostu seria wszech czasów.
-
em.
O,proszę. No,różne ludzie mają skrzywienia 
Dostał pytania i się cwani!
Niefabularne formy filmowe-brzmi smacznie. Ciekawa ja, co tam robicie na tym...
przede mną noc cała z klasykami wiedeńskimi i konwencjami teatralnymi,a mimo to też humor dopisuje
Dostał pytania i się cwani!
Niefabularne formy filmowe-brzmi smacznie. Ciekawa ja, co tam robicie na tym...
przede mną noc cała z klasykami wiedeńskimi i konwencjami teatralnymi,a mimo to też humor dopisuje
gwiazdy...
-
Hien
@Shodan - Seria wszechczasów, AMEN!
Właśnie powstaje prequel pierwszych Aliensów i robią to bracia Scott. Nie wiadomo czego się spodziewać. Podobnie z nowym "Predatorem"...
@Em.ka - jakbyś te pytania zobaczyła to byś tak nie pisała
Jest tego więcej niż jeden biedny student może znieść, w dodadtku byłem na wszystkich zajęciach a połowy materiału w ogóle nie kojaże! Koszmar (z ulicy wiązów)!
Właśnie powstaje prequel pierwszych Aliensów i robią to bracia Scott. Nie wiadomo czego się spodziewać. Podobnie z nowym "Predatorem"...
@Em.ka - jakbyś te pytania zobaczyła to byś tak nie pisała
-
em.
Chętnie zapoznam się z materiałem 
No i niech Ci będzie, biedny studencie. Powodzenia w nauce w takim razie.
Ej,chociaż nie jestem wielka fanką, to ten nowy Predator mnie jakoś ciekawi.
A, że bracia Scott zajmują się nowym smaczkiem z serii 'obcy' to jeszcze w miarę rokuje, ale że reżyser ma doświadczenie jedynie w kręceniu reklam...nie wiem co o tym myśleć ;>
No i niech Ci będzie, biedny studencie. Powodzenia w nauce w takim razie.
Ej,chociaż nie jestem wielka fanką, to ten nowy Predator mnie jakoś ciekawi.
A, że bracia Scott zajmują się nowym smaczkiem z serii 'obcy' to jeszcze w miarę rokuje, ale że reżyser ma doświadczenie jedynie w kręceniu reklam...nie wiem co o tym myśleć ;>
gwiazdy...
-
shodan
A przede mną całe noc w łóżeczku.em. pisze:przede mną noc cała z klasykami wiedeńskimi i konwencjami teatralnymi
Jeżeli robi to Ridley Scott, to jest nadzieja. Chociaż Ósmego pasażera Nostromo i tak nic nigdy nie przebije.Hien pisze:Właśnie powstaje prequel pierwszych Aliensów i robią to bracia Scott. Nie wiadomo czego się spodziewać.
-
Hien
No i skończyłem oglądać, łzy wyciśnięte i wielki fak dla FOXa za to, że zdjął serial z anteny.

Nigdy nie wiadomo. "Predators" robi Rodriguez (ten od "Małych Agentów") i modle się, żeby jego zapewnienia o kontynuacji pierwszej części i zrobienia tego na powaznie, miały się jakoś do końcowego produktu. Drugiego Aliens vs Predator : Beverly Hills nie zniose.em. pisze: Ej,chociaż nie jestem wielka fanką, to ten nowy Predator mnie jakoś ciekawi.
Jajca sobie robiłem, egzamin prosty będzie. Pokłony dla Ciebie i będe trzymał kciuki!em. pisze: No i niech Ci będzie, biedny studencie. Powodzenia w nauce w takim razie.
Ja najbardziej lubie Alien 3 ale to z niewielką przewagą nad resztą, bardzo równa seria, nawet Ressurection ma swoje momenty. Zawsze w okolicach świąt Bożego narodzenia robię sobie maraton z Aliensami, to już tradycja tak jak ubieranie choinki i Szklana Pułapkashodan pisze:Jeżeli robi to Ridley Scott, to jest nadzieja. Chociaż Ósmego pasażera Nostromo i tak nic nigdy nie przebije.Tam klimat po prostu przygniatał.
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Właśnie odświeżam sobie pamięc, i oglądam pierwszy sezon Skins. Kurywa, uwielbiam ten brytyjski akcent 
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
shodan
Najsłabszy film z serii, choć i tak lubię. Trochę przegięli z efekciarstwem chwilami i reżyser na siłę starał się wcisnąć tam niepotrzebny humor. Zresztą sam to później przyznał. Obcy to nie jest film do rozbawiania ludzi. Obcy powinien przerażać. Ale generalnie jak mówisz Hien - i ta część ma świetne momenty.Hien pisze:nawet Ressurection ma swoje momenty
A wracając do tematu - zaraz jadę na rybki. :bouncy:
-
em.
Oberwiesz.Hien pisze:Jajca sobie robiłem, egzamin prosty będzie.
Z lekka mam nerwa, moi mili. Niedługo muszę wyjść,a jeszcze mam ręcznik na głowie.
gwiazdy...
-
The Darkest Star
aaaa! ja też! akcent to jest coś na co choruję.. rozpływam się jak czekoladowy cukiereczekdevotional pisze:uwielbiam ten brytyjski akcent
układam włosy.
ubieram się.
wychodzę.
-
Rajca
Druga tura śniadania dnia dzisiejszego, jakieś TV, rzępolę na gitarze...
-
puma
@Em - Powodzenia! 
@Hien - Również i za Ciebie trzymam kciuki!Mi pomogły ,jak Em trzymała
Oglądam Pierwszą Miłośc.
Kur.. muszę zęba zrobic ,a koszt wynosi ok. 6 tys!
Powoli zbieram się na spacer z maluchem ,tylko czekam jak się obudzi bo chcem go nakarmic
@Hien - Również i za Ciebie trzymam kciuki!Mi pomogły ,jak Em trzymała
Oglądam Pierwszą Miłośc.
Kur.. muszę zęba zrobic ,a koszt wynosi ok. 6 tys!
Powoli zbieram się na spacer z maluchem ,tylko czekam jak się obudzi bo chcem go nakarmic
-
Hien
Daruj zycie Magdaleno!em. pisze:Oberwiesz.Hien pisze:Jajca sobie robiłem, egzamin prosty będzie.
Doigrałem się, egzamin był trudny i ledwo mi się udało.
Pytania były wredne a o każdą odpowiedź trzeba było się awanturować
Mam za swoje
A za Ciebie trzymałem cały dzień!
Pumo, stokrotne dzięki!puma pisze: @Hien - Również i za Ciebie trzymam kciuki!Mi pomogły ,jak Em trzymała
Chyba właśnie dzięki Tobie zaliczyłem bo niewiele brakowało mimo dwojenia i trojenia się. Ufff!
-
The Darkest Star
@Hien, ja też trzymałam za Ciebie kciuki! zaciskałam, że aż paluszki bolą! o! zobaczysz.. jak będzie dobra ocena to dzięki mnie
piorę.
sprzątam.
nastawiłam zmywarę pełną brudnych garów.
zaraz oglądam Klan
piorę.
sprzątam.
nastawiłam zmywarę pełną brudnych garów.
zaraz oglądam Klan