A ja się męczę, coś mi zaszkodziło i bóle niemożebne brzucha mam od paru godzin.
Poza tym, wyleżałam się i czas zabrać się za zmywanie i naukę.
powiedz to panom policjantomThe Darkest Star pisze:i pamiętajcie: Ius est ars boni et aequi((((((
Hien ?Hien pisze:Uradowany jestem, wynalazłem wspaniałe zestawienie efektów na multi i nie mam z kim o tym pogadać bo Panowie moderatorzy to tylko baśki mają
Newdress może podzielisz się z nami próbką swojej grynewdress pisze:A ja uwielbiam grać na garach
A ja Twoim największym fanem! Relacja 'meryt - słuchacz' działa w obie stronyem. pisze:Ale i tak ja jestem Twoją największą fanką!![]()
Szklaneczkęem. pisze: A co do garów-jak dziennie czegoś nie pozmywam to jestem chora. Dlatego muszę, chociaż szklaneczkę.
Po części;w czasach technikum,a więc ponad dekadę temu,z grupką przyjaciól mieliśmy kapelę i sprzęt w szkole,początkowo grałem na perkusji,jednak mnie zawsze ciągnęło do klawiszy,więc zacząłem grać na organach elektrycznych i keyboardzie.Hien pisze:Newdress -> grasz na garach serio czy się zgrywasz?prey pisze:Newdress może podzielisz się z nami próbką swojej grynewdress pisze:A ja uwielbiam grać na garach
Oj zdziwiłbys się Prej ile w dzisiejszych czasach można zdziałać.prey pisze:Tylko niestety takich kawałków nie uświadczysz zmasterowanych na cd. Ale multum ludzi tworzy, co należy podkreślić warto szukać. idem lulu.