Co Devotees robią w tym momencie?
-
cam101_little15
Nie nic od was nieoczekuje...i nikogo z forumowiczów nie oskarzam, a jeśli to wynika z majnych postów to przepraszam wczoraj i przed wczoraj nie byłam sobą i źle się czułam z powodów wymienionych wyżej. Jeśli miałabym już kogoś oskarżać to tylko siebie, a niektóre rzeczy tylko temu dopomogły. nic więcej. A jeśli chodzi o terapię z owocków, to może poszukam czegos o tym... Sie sprawdzi. Dziexolz pisze:kochana @cam.
ja tez mam niewielka wade serca, ale jakos nie rozpowiadam o tym na lewo i na prawo. co wiecej, nie oskarzam kogos o to, ze jest przyczyna <b>poglebiania</b> sie tej wady![]()
czy tobie to sprawia satysfakcje, ze robisz z siebie ofiare? chcesz, zebysmy ci wszyscy wspolczuli?
-
Fanta
no wlasnie @Cam... nie miej pretensji o to, ze jestes traktowana tak a nie inaczejolz pisze:nie oskarzam kogos o to, ze jest przyczyna poglebiania sie tej wady![]()
jesli 5 osob mowi Ci zes pijana, lepiej idz sie połóż
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
cam101_little15
Ja o nic nie mam pretensji... Poprostu troche mi przykro, że ludzie oskarżaja mnie o to, czego nie zrobiłam i co nie jest moją winą.
-
Fanta
no to tak jak Ty oskarżasz ludzi o Twoj stan zdrowia 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
cam101_little15 pisze:A jeśli chodzi o terapię z owocków, to może poszukam czegos o tym... Sie sprawdzi.
Ja juz prawie znalazlem, twoja "kuzynka" mi troche pomogla w szukaniu ale jednak wyszlo tak, ze narazie sie wstrzymam z tymi bananami. Okazuje sie, ze troszke czasu musi jeszcze minac. Dam ci znac kamilko jak tylko bede mial wiecej informacji o tej "owockowej terapii".
-
Fanta
wlasnie ide jeść :bouncy:
-
cam101_little15
Ja jestem magdaslick pisze:cam101_little15 pisze:A jeśli chodzi o terapię z owocków, to może poszukam czegos o tym... Sie sprawdzi.
Ja juz prawie znalazlem, twoja "kuzynka" mi troche pomogla w szukaniu ale jednak wyszlo tak, ze narazie sie wstrzymam z tymi bananami. Okazuje sie, ze troszke czasu musi jeszcze minac. Dam ci znac kamilko jak tylko bede mial wiecej informacji o tej "owockowej terapii".
-
Bartini
To wszystko wina Platformy.olz pisze:nie oskarzam kogos o to, ze jest przyczyna
Dajcie BANANY!slick pisze:Ponoc jest jakas terapia z owocow egzotycznych. Banany czy cus.
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Są takie chwile kiedy tęsknię za Dydkiem... A kiść bananów jest dobra na wszystko, a już zwłaszcza na moje samopoczucie 
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Nienawidzę bananów !
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
Fanta
o takEveS pisze:kiść bananów jest dobra na wszystko
@Choin,nie wiesz co dobre
-
Choin
- Ulubiony utwór: Living On Video
Fanta, uwierz mi, że wiem ;]
Jadwiga, Jadwiga, dotknij mego dźwiga
/ http://www.lastfm.pl/user/choin
-
Disease
Trochę Was nie kminię
. W niektórych topicach są kilometrowe OT'y i jakoś nikogo to nie razi
. Czasem zdarzy sie komuś napisac coś niesamowicie osobistego i też się tego nie czepiacie
.
Młoda laska jest, oszołomiona światem forum, dajcie jej trochę czasu, może sie wyrobi. Jeżeli tak Was męczą pisane przez nią posty, to przecież dysponujecie symbolami władzy, zatem użyjcie ich. Proste
.
Żeby było jasne, ja tu nie bronię @ cam, tylko staram się cofnąc o jakieś dwanaście lat. Z Waszych reakcji wynika, że juz milion razy powinnam była wylecieć z obu for
.
BTW, żółtych bananów też nie znoszę
.
Młoda laska jest, oszołomiona światem forum, dajcie jej trochę czasu, może sie wyrobi. Jeżeli tak Was męczą pisane przez nią posty, to przecież dysponujecie symbolami władzy, zatem użyjcie ich. Proste
Żeby było jasne, ja tu nie bronię @ cam, tylko staram się cofnąc o jakieś dwanaście lat. Z Waszych reakcji wynika, że juz milion razy powinnam była wylecieć z obu for
BTW, żółtych bananów też nie znoszę
-
Fanta
dlatego tlumacze @cam w pm'ach co i jakDisease pisze:Młoda laska jest, oszołomiona światem forum, dajcie jej trochę czasu, może sie wyrobi.
btw.Dizz, jest pewien plan na 2.12, szykuj sobie wolny wieczor
-
Disease
Droga @ Fantuś
W tym co napisałam, nie miałam Ciebie na myśli
. W ogóle często mnie zadziwiasz reakcjami, ale ofkors, pozytywnie
.
Co do 2 grudnia, to piękne dzięki, ale o 17 mam ślub koleżanki z liceum, a później gnam na pierwsze urodziny przyszłej chrześnicy
. Impra będzie ostro zakrapiana, a ja będe miała własny powód do oblewania, więc zapewne wróce do domku po południu dnia nastepnego
.
Ale i tak bardzo mi miło, że o mnie pomyślałaś i, jeżeli to nie tajemnica, to chętnie dowiem się o Twoim szczwanym planie
.
Co do 2 grudnia, to piękne dzięki, ale o 17 mam ślub koleżanki z liceum, a później gnam na pierwsze urodziny przyszłej chrześnicy
Ale i tak bardzo mi miło, że o mnie pomyślałaś i, jeżeli to nie tajemnica, to chętnie dowiem się o Twoim szczwanym planie
-
Fanta
nie no, znowu wykręty
chcialam Cie wyciągnac do tomby 
-
Disease
Źle mnie oceniasz
. Wierz mi, że gdyby nie było tak, jak jest, to dałabym Ci się wyhaczyć z przyjemnością.
Z tych dwóch spędów, na które muszę sie powlec, właśnie chciałam się wykręcić. Ale ślub bierze moja przyjaciółka z liceum, z którą spedziłam tez cztery lata na studiach. A urodziny obchodzi Lenka-córka laski, która zrobiła dla mnie więcej niż ktokolwiek inny. Oddałabym wszystko, żeby się wyplątac z tych zobowiązań, ale nie mogę
.
Obiecuję, że kiedyś z ochotą dam Ci sie wyciągnąć. Ale jeszcze nie teraz
...
Z tych dwóch spędów, na które muszę sie powlec, właśnie chciałam się wykręcić. Ale ślub bierze moja przyjaciółka z liceum, z którą spedziłam tez cztery lata na studiach. A urodziny obchodzi Lenka-córka laski, która zrobiła dla mnie więcej niż ktokolwiek inny. Oddałabym wszystko, żeby się wyplątac z tych zobowiązań, ale nie mogę
Obiecuję, że kiedyś z ochotą dam Ci sie wyciągnąć. Ale jeszcze nie teraz
-
Fanta
trzymam za slowo
jak bedzie trzeba, za wlosy wytargam

-
Disease
Spox, nie będzie takiej potrzeby. Jestem z tych goopiutkich blondynek, które zwykle dotrzymują słowa.
Chociaż nie obiecuję, że dam sie wyciągnąć akurat na impre do Tomba Tomba, bo za electro, delikatnie mówiąc, nie przepadam
. Dlatego tak mało mnie widac na stołecznych depach
.
W lutym pobiję rekord dwunastu miechów z dala od Punktu. Dziwne, ale wcale mi nie żal
.
Chociaż nie obiecuję, że dam sie wyciągnąć akurat na impre do Tomba Tomba, bo za electro, delikatnie mówiąc, nie przepadam
W lutym pobiję rekord dwunastu miechów z dala od Punktu. Dziwne, ale wcale mi nie żal