To pozdrów Twoją siorę ode mnie i powiedz że nie jest sama. Ale na Władcy Perścieni i na Harrym Potterze 2 jak były pająki się tak nie bałam. problem jest jak się pojawia w realu.puma pisze:O boże od marca na to wygląda że mu dobrze ,fakt ze ich sie boję ale moja siostra sie panicznie boi pająków nawet tych małych spiepsza jak nic przed nimia jak byliśmy w kinie na władcy pierscieni i był pająk pokazany na cały ekran to myslałam że połamie mi ręke
Co Devotees robią w tym momencie?
-
cam101_little15
-
puma
Dobra spoko pozdrowie ją od Ciebie 
-
Fanta
nie dziekuje, coby nie zapeszycpuma pisze:Dokładnie czasem potrafią zaskoczyć wszystkich :)Dobra ja mykam przejść się z nim na spacerek obiecany od rana.Powodzenia na zlocie
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
cam101_little15
Dzięks Pumo!!! 
-
olz
- Ulubiony utwór: in your room
szykuje sie na seszyn 
I want your touches to scar me so I'll know where you've been
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Rżnę w karty na kurniku (turniej remika). I póki co, po 6 rundach prowadzę

-
ester
ja siedzę przy kompie, z którego zaraz zostanę zgoniona przez matkę, która musi uporządkować swoje projekty i wątpi, że jej to zajmie mniej niż 3 godziny, i ściągam z neta piosenki Goldfrapp'a 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
miszczyni

-
puma
Nudze się ,siedze na necie a póżniej zobacze co będzie
-
cam101_little15
Co Esty, w galerii się siedzi, co??? Ja sie nudzeeeee.........ester pisze:ja siedzę przy kompie, z którego zaraz zostanę zgoniona przez matkę, która musi uporządkować swoje projekty i wątpi, że jej to zajmie mniej niż 3 godziny, i ściągam z neta piosenki Goldfrapp'a
-
tomaszek
Puma - uwazaj- ja sie dosiadlem - wiec nudzic się nie bedziesz !!!puma pisze:Nudze się ,siedze na necie a póżniej zobacze co będzie
-
puma
No właśnie widze ,nie jestem zmęczona bo wypiłam kawusie w kubeczku u batmana także do rana dużo czasu 
-
tomaszek
juz juz.... teraaz siedzę przef kompem i nie chce mi się tylka ruszyć do kuchniu zeby jakieś piciu sobie zrobić,...
-
puma
Marsz do kuchni po picie
Ja mam kubusia
Smaczny jest taki mmm...... 
-
tomaszek
Nie idę do kuchni bo jak pojdę to zacznę jeść... a to niezdrowe...
-
puma
Mi tam jakoś zawsze na zdrowie idzie fakt że w boczki idzie ale mam wtedy dobry humor jak sie na jem pamietaj człowiek głodny człowiek zły
Zjadłam gdzies tak 30 minut temu zupke chińską i 3 bułki z serem i pieczarkami i pomidorem 
-
puma
Jeszcze została mi ostatnia bułeczka zostawiam sobie ją na czarną godzine.
-
tomaszek
Puma-przestań bo zaraz zadzwonię po calodowbowy pizza servis !!! Kurde no - zrobilem się głodny.... ZIUPA CHINSKA ALE ROBIJONA W RADONJIU >>>???
-
tomaszek
Puma-przestań bo zaraz zadzwonię po calodowbowy pizza servis !!! Kurde no - zrobilem się głodny.... ZIUPA CHINSKA ALE ROBIJONA W RADOMJIU >>>???
-
puma
Wiesz też już zrobiłam sie głodna.W sumie to ja nie wiem gdzie ona była robiona.Klient nasz pannnn