Ogolnie fajny kawalek, choc monotonny, ktos wie czego to sa odglosy, te metaliczne? Rura i mlotek?
Pipeline
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Nooo ta piosenka jest świetna! Zawsze jak zaczyna sluchać CTA to zaczynam od niej. Na marginesie, mojemu kumplowi sie nudzilo i nagral na kompie wlasną wersję (uderzając metalową palką o rurę kanalizacyjną w WC
) Nie pytajcie jak brzmialo

Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
szajajaba
No a dla mnie jest to jeden z gorszych utworów DM... Mam zawsze wrażenie, że zrobiony jakby na siłę...
-
SweetLittleGirl
Pipeline jest specyficzną piosenką. W miarę słuchania podoba mi się coraz bardziej.
-
Bojdis
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
Pipeline?! Chmmm.. szczerze to nie mój klimat. Jednak przyznac muszę że ma swój urok. Utwór nagrany na złomowisku, nagrany pociąg, piłeczka Ping Pong..
...itd. Coś w tym jest fajnego. Typowy przykład "Industrial"
-
SuNsHinE
lubie ten kawalek.... jest inny niz wszystkie..... ma specyficzny klimat.....
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Wlasnie jestem w trakcie słuchania australijskiego Pipeline ktorego dostalem na wymianie od wujka Bartiniego 
Utwor chyba najlepszy... ale ile razy to mozna pisac
Utwor chyba najlepszy... ale ile razy to mozna pisac
-
devotional
Australijskie..? 
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Tak dokladnie, Liberation Rec. - D30440 - ma inny nadruk niz wyd. europejskie. 
-
_precious_
- Ulubiony utwór: Barrel of a Gun
Pipeline pokochałem od pierwszego przesłuchania. Dodam, że Construction Time Again była moją pierwszą płytą.
-
kawoszka
Nigdy sie nie przekonalam do tego,jakos mi nie leży,sorry 
-
AdriannaDM
Hmmm ... dziwnwy jest ten kawalalek.
Chyba nawet troche sie
go boje
brrrrr ... zdecydowanie nie moj klimat.
Chyba nawet troche sie
go boje
-
HeadStaR
"Nastał czas budowy" i słychać dżwięki tej "budowy" w każdym takcie.To jakby fundamenty pod całą historię DM,która w tamtym czasie zaczęła nabierać rumieńców.Lubie posłuchać "Pipeline".Porusza mnie prostota tego utworu.Kto by pomyslał,ze kawałek rury,przejezdżający pociag, czy też piłeczka może zdziałać takie cudo.Zestawienie "instrumentów",które na codzień nie mają ze sobą nic wspólnego-tego nie potrafi zrobić każdy 
Przychylę się do zdania AdriannyDM,że to dziwny kawałek.Jednakże jest to koejny dowód na wszechstronność D@>-/--M.....Nie można się przy tej muzyce nudzić
Przychylę się do zdania AdriannyDM,że to dziwny kawałek.Jednakże jest to koejny dowód na wszechstronność D@>-/--M.....Nie można się przy tej muzyce nudzić
-
Ringhsilven
Ten Album to jeden z moich ulubionych w ogole, a Pipelin uwielbiam :)
Ta piosenka ma dla mnie jakas moc. Najbardziej mnie rozwala jak ludzie pytaja mnie, co to za pileczki pinpongowe w tle :P
Ta piosenka ma dla mnie jakas moc. Najbardziej mnie rozwala jak ludzie pytaja mnie, co to za pileczki pinpongowe w tle :P
-
Dr Haing S. Ngor
Pipeline jest tak niekonwencjonalnie a przy tym pieknie wykonanym utworem ze nie sposob go nie kochac. Oryginalnosc jest jego cecha. Idealnie pasuje do plyty. Panowie wiedzieli na ktorym krazku go umiescic. Fakt, ze do potanczenia sie raczej nie nada ale wylapywanie tego multum dzwiekow dostarcza tyle darosci ze kawalek i tak jest przepiekny.
-
MontanaDM
To jeden z niewielu utworów DM, które mi się nie podobają.
-
Hien
Genialne sa obie wersje "Pipeline" z trasy Masses Tour.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
TRUE LADY
- Ulubiony utwór: Rush
Ciekawy kawałek. Nie żebym sie zachwycała ale słucham go bez większego zmuszania się do tego czynu.
Oryginalnie wykonany, wręcz chyba pionierski. Chciałabym widzieć jak zespół bił w te wszystkie metalowe przedmioty i z nich nakręcał dzwięki na tą piosenkę. To musiało być coś niesamowitego.
-
devotional
Kawałek jest piękny, szczególnie wersja "extended" z People Are People z przewlekającym się intro. 
-
Newborn
Świetny pomysł był stworzenia tej piosenki. Ogólnie najbardziej mi się podoba wersja z koncertów Music For The Masses Tour z podkładem Stripped'a