A tak moim zdaniem My Joy brzmi wyczepiście i ten SOFADowy głos Dave'a
My Joy
-
MontanaDM
My Joy
Tak sobie wypatrzyłem, że nikt nie dyskutuje na temat kawałka My Joy, który jest b-sidem do singla Walking In My Shoes. Wydawajcie opinie na temat tego utworu, naprawdę warto.
Muzyka też niczego sobie. Jednym słowem kocham ten utwór
Każdemu kto jest tego samego zdania stawiam 
-
JIGGA_SOUND_GEAR
Potwierdzam niedoceniony bardziej niż 'Nothing'.
A co do piweczka, obyczaj nakazuje nie przychodzić z pustymi rękami, zawsze mam przy sobie wódeczkę.

A co do piweczka, obyczaj nakazuje nie przychodzić z pustymi rękami, zawsze mam przy sobie wódeczkę.
-
MontanaDM
Wypowiadajcie się dalje z łaski swojej 
@JIGGA_SOUND_GEAR jak masz wódeczkę to ja chętnie. No to chlup
@JIGGA_SOUND_GEAR jak masz wódeczkę to ja chętnie. No to chlup
-
JIGGA_SOUND_GEAR
No to chlup w ten głupi dziób za NLMDA
, Fletch'a
i Alan'a

-
Hien
My Joy, dobry...
Ale remix z singla o wiele lepszy. Jakby tak te dwie wersje stanowiły jedność to miałbym faworyta ery SOFAD.
Ale remix z singla o wiele lepszy. Jakby tak te dwie wersje stanowiły jedność to miałbym faworyta ery SOFAD.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
precious one
ja z kolei nie nawidze remixów jakichkolwiek tego kawałka. W oryginale jest dla mnie najlepszy
-
AdriannaDM
Niezly,dobry,ciekawy - My Joy.
-
BlackDorothy
Witajcie! Właśnie odkryłam, że na stronie RMF MAXXX można posłuchać utworek "My Joy"! Wersja jest naprawdę fantastyczna!
Szczerze polecam każdemu - zaraz wytłumaczę jak ją znaleźć. Klikamy na linka http://www.rmfmaxxx.pl/index.html?art=fabryka, następnie w lewej dolnej części strony rozwijamy listę z utworkami, wyszukujemy "My Joy", klikamy na niego i słuchamy
Można także głosować na ten utworek, opcja do głosowania znajduje się zaraz pod okienkiem z utworami, wówczas będziemy mogli słuchać go na antenie RMF MAXXX.
Ciekawe czy Wam też się tak spodoba jak mnie.
Pozdrawiam!
BlackDorothy
Szczerze polecam każdemu - zaraz wytłumaczę jak ją znaleźć. Klikamy na linka http://www.rmfmaxxx.pl/index.html?art=fabryka, następnie w lewej dolnej części strony rozwijamy listę z utworkami, wyszukujemy "My Joy", klikamy na niego i słuchamy
Można także głosować na ten utworek, opcja do głosowania znajduje się zaraz pod okienkiem z utworami, wówczas będziemy mogli słuchać go na antenie RMF MAXXX.
Pozdrawiam!
BlackDorothy
-
Newborn
My Joy uważam za średni kawałek. Jednak wole w wersji Slow Slide Mix 
-
Fanta
sredni?
piekny utwor,zwlaszcza do kochania 
moim zdaniem oczywiscie
moim zdaniem oczywiscie
Homo Gothikus Industrialis / back to life...
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
swietny utwor, i rownie dobry Slow Slide Mix 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
deserve
- Ulubiony utwór: the love thieves
Zdarza sie że słucham go 11 razy na dzień. Po prostu kocham to! Szkoda tylko że jest taki niedoceniany...
-
puma
Świetny utwór!
Wole w orginalnej wersji ,choc Slow Slide Mix też jest niezły.
Ale bym poszalała przy nim.
Wole w orginalnej wersji ,choc Slow Slide Mix też jest niezły.
Ale bym poszalała przy nim.
-
Mr.X
- Ulubiony utwór: Walking In My Shoes
"Moja Radość" - jedna z najlepszych na stronie B...
"Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila Twojego życia."
-
Marcin
- Ulubiony utwór: Secret to the End
''my joy to dla mnie wyjątkowy długo nie umiałem zdobyć płyty miałem tylko i to niecały utwór (od momentu z gitarą)zgrany z radia jak dla mnie my joy i newborn dwa najlepsze ''b'' side'y
Proszę nabrać powietrza...zatrzymać...i nie oddychać!
-
Rajca
newdress będziesz miał obiekcje oj będziesz miał 
A ja powiem, że widziałbym My Joy zamiast I Feel You na właściwym dysku. A co, a tak, a wolno mi
Ma takie kopyto ten utwór, być może kozie, bo ktoś na last.fm napisał, że zrozumiał "I've got a mountain goat".
Jeden z lepszych B-sideów.
A ja powiem, że widziałbym My Joy zamiast I Feel You na właściwym dysku. A co, a tak, a wolno mi
Ma takie kopyto ten utwór, być może kozie, bo ktoś na last.fm napisał, że zrozumiał "I've got a mountain goat".
Jeden z lepszych B-sideów.
-
Hien
A ja namieszam jeszcze bardziej przy czym ja na przykład nie jestem zwolennikiem podmieniania czegokolwiek na duzych płytch. Całość to całość i jest jak jest a przecież nie mażadnej różnicy czy kawałek jest na albumie, czy jest b-side'em czy bonusem czy innym srusem. Wazne ,ze jest i można sobie go słuchać.
A ja stawiam na My Joy ale nie oryginał tylko remiks z singla (nie pamiętam nazwy ale jest wszak tylko jeden). Jest tak rewelacyjny ,że buzia mała i to kolejny przykład tego ,że remiks może być lepszy od oryginału. Jakby dorzucić więcej wokalu to by był absolut.
A ja stawiam na My Joy ale nie oryginał tylko remiks z singla (nie pamiętam nazwy ale jest wszak tylko jeden). Jest tak rewelacyjny ,że buzia mała i to kolejny przykład tego ,że remiks może być lepszy od oryginału. Jakby dorzucić więcej wokalu to by był absolut.
-
Rajca
Zakładam, że kiedy płyta wyszła i dajmy na to stać by mnie było tylko na płytę, bez singli, wolałbym My Joy w zestawieniu.
A mi ten- My Joy (Slow Slide Mix), mi właśnie nie wchodzi.
A mi ten- My Joy (Slow Slide Mix), mi właśnie nie wchodzi.
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Dla mnie jest zasadniczą różnicą. Bo singli nie kupuję. A poza tym rzadko słucham pojedynczych utworów. Lubię łykać całe albumy. Dlatego ubolewam, że Newborn i Gost nie ma na żadnej płycie.Hien pisze:przecież nie ma żadnej różnicy czy kawałek jest na albumie, czy jest b-side'em czy bonusem czy innym srusem.
A My Joy - niezłe, choć do moich ulubionych nie należy.
-
Hien
Newborn o fuuuj... ja "Twoich" płyt DM nie chce słuchać 
BTW nie musisz kupować singli, mozesz je zassać z neta!
BTW nie musisz kupować singli, mozesz je zassać z neta!