MTV
-
Iwonka
-
Home
na mtv classic Bardzo często leci Depeche,np.w 3 w jednym,zy coś takiego...niedawno widziałam tam Master and Servant,World in my eyes i chyba stripped...A w ogóle w zeszłym roku był tam weekend z new romantic,no i Depeche...troszke sie mozna było poduczyć tam o dejwie i Martinie 
-
Bartini
ja tam etatowo widze co najwyzej enjoya i blasphemous...
-
NiNa
obecnie MTV jest chyba najgorszym programem muzycznym(oprócz polskiej vivy) jaki moze byc , jest tak głupawy i na dodatek ta muzyka jaka jest tam puszczana doprowadza mnie do nerwów , może kiedyś to jeszcze coś było z tego dziwnego programu ale teraz to jedynie pół nagie panienki którym sie wydaje ze potrafią spiewac , ja jestem za MTv classic 
-
EveS
- Ulubiony utwór: Never Let Me Down Again
Jeśli MTV to tylko MTV Classic. A zwłaszcza Lista Przebojów Wszechczasów z panem Niedźwieckim, godzinę z New Romantic albo wspomniane wyżej 3 nagrania wykonawcy. Jednak mimo wszystko ostatnio coś mocno się schrzanili, a wszystko przez zmianę dyrektora programowego, który od początku był nastawiony na granie komercyjne i zbliżanie się tematyczne do stacji komercyjnych nadających muzykę nową (cyt. "Nikt nie chce ogladać ciągle tego samego faceta w dziwnej fryzurze z lat 80") . Poza tym na onecie ostatnio wyczytałam, że MTV Classic ma wykupić właściciel stacji Viva. Toż to będzie koszmar 
-
DMartyna
Racja tylko MTV classic a zwykłego to już nie mogę oglądać no dosłownie każda piosenka to jakiś raper i jakieś murzynki w krótkich spódniczkach machające tyłkami
kaplica
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Ja czasami oglądam MTV Classic, to ostatnio coraz częściej HH itp.... Komercja wredna

Chociaż niedawno dwa teledyski Simpli widzialem (katują je bez przerwy) - Hypnotised i Belfast Child, jakby innych singli nie mieli.
A z dM to Blasphemous Rumours i Enjoy The Silence. Koniec. Też nie mają nic innego??
Chociaż niedawno dwa teledyski Simpli widzialem (katują je bez przerwy) - Hypnotised i Belfast Child, jakby innych singli nie mieli.
A z dM to Blasphemous Rumours i Enjoy The Silence. Koniec. Też nie mają nic innego??
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
shav
Calkowicie sie zgadzam, ze MTV ma racje bytu wylacznie w odmianie "Classic". Wszystkie te inne rodzaje - MTV, MTV2 (ktore kiedys lubilem, ale obecnie, niestety, nadaja jakas pseudo-alternatywe i inne pseudo-cosie), MTV Base... Wszystkie te programy mnie bola 
Ech, czasem jest mi naprawde teskno za programem Viva 2, na ktorym mozna bylo posluchac czegos ciekawego albo obejrzec relacje z Roskilde.
Pzdr.
Ech, czasem jest mi naprawde teskno za programem Viva 2, na ktorym mozna bylo posluchac czegos ciekawego albo obejrzec relacje z Roskilde.
Pzdr.
-
Bartini
Ja tam jestem za. Na szwabskiej vivie 1 i 2 bardzo czesto mozna uslyszec dm, front 242, czy inne kapele elektroniczne, z lat 80'tych itpEveS pisze:Poza tym na onecie ostatnio wyczytałam, że MTV Classic ma wykupić właściciel stacji Viva. Toż to będzie koszmar
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Racja. Na DB Vivie częęęęśto leci dM, jeszcze częściej SM (to nie żart!) - ostatnio widzialem w ciągu 3 godzin ok 7 klipów SM - Belfast Child, Let it All Come Down, She's a River, Up On The Catwalk, Love Song, Cry (nówka) i Waterfront w wersji live z Verony. Czekam na dzialania Szkopów!!!
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Jak to sie stalo ze mnie tu nie bylo
a tyle juz pisalem o MTV
hmmm napisze jeszcze raz.
No wiec rzecza oczywista jest ze jesli mowimy o "em ti wi" to pierwsze skojarzenie powinnismy miec z MTVClassic ktore "jeszcze"
trzyma jakis poziom. Ten kanal ogladam non stop z Discovery na przemian.
Jednak moj ktorki wywod chcialem poswiecic skomercjalizowanej skifie o nazwie MTV (bez classic
)
Zaintrygowal mnie tam jeden debilny program, nie wiem jak sie wami ale jest idiotyczny. Opisze go krotko. Grupa gosci zaklada sie ze beda wykonywac najbardziej kretynskie rzeczy. I faktycznie, ostatnio widzialem:
wsadzanie reki w krowi odbyt
uderzanie pilkami tenisowymi w klejnoty kolegi
przyczepianie czegos do mosznej (cos w stylu kogo mocniej zaboli i kto dluzej wytrzyma)
kto komu najmocniej przypiepszy z glana w goly zad
dobra wiecej nie pisze przykladow bo mi sie chce :zygi: a mam dobry jogurcik przed soba. Chodzi mi tylko to co to ma wspolnego do cholery z muzyka. I doszedlem do jednego wniosku - to jedna wielka amerykanstka skomercjalizowana kupa g...na ktorej nied a sie ogladac. A muzyka... 0 urozmaicenia same czarne bujajace sie ja rezusy dupki w lancuchach wazacych tyle co onis ami i spiewajacych joł joł tyle tylko ze po amerykansku
Jedyne co na zwyklym MTV ogladam to Beavis & Butthead, ale i tak sie dziwie czemu tego nie przeniosa na MTVC.
Koncze, i pomyslec ze majac 4-5 latek, z siostra kiedys sie ogladalo takie zajebiste numerki jak Cher z tym teledyskiem z dwoma córami
jak to bylo Shop Shop Song?
nie wazne, chce podkreslic ze bylo co ogladac a teraz wielkie g....
Juz od jakiegos czasu nawet na MTVClassic pojawiaja sie hip hopowe nuty a na gorze widnieje etykietka "Classic Hits". Wtedy wydaje mi sie ze prowadzacy audycje albo popili albo.... ehhhh
hmmm napisze jeszcze raz.
No wiec rzecza oczywista jest ze jesli mowimy o "em ti wi" to pierwsze skojarzenie powinnismy miec z MTVClassic ktore "jeszcze"
Jednak moj ktorki wywod chcialem poswiecic skomercjalizowanej skifie o nazwie MTV (bez classic
Zaintrygowal mnie tam jeden debilny program, nie wiem jak sie wami ale jest idiotyczny. Opisze go krotko. Grupa gosci zaklada sie ze beda wykonywac najbardziej kretynskie rzeczy. I faktycznie, ostatnio widzialem:
dobra wiecej nie pisze przykladow bo mi sie chce :zygi: a mam dobry jogurcik przed soba. Chodzi mi tylko to co to ma wspolnego do cholery z muzyka. I doszedlem do jednego wniosku - to jedna wielka amerykanstka skomercjalizowana kupa g...na ktorej nied a sie ogladac. A muzyka... 0 urozmaicenia same czarne bujajace sie ja rezusy dupki w lancuchach wazacych tyle co onis ami i spiewajacych joł joł tyle tylko ze po amerykansku
Jedyne co na zwyklym MTV ogladam to Beavis & Butthead, ale i tak sie dziwie czemu tego nie przeniosa na MTVC.
Koncze, i pomyslec ze majac 4-5 latek, z siostra kiedys sie ogladalo takie zajebiste numerki jak Cher z tym teledyskiem z dwoma córami
Juz od jakiegos czasu nawet na MTVClassic pojawiaja sie hip hopowe nuty a na gorze widnieje etykietka "Classic Hits". Wtedy wydaje mi sie ze prowadzacy audycje albo popili albo.... ehhhh
-
szajajaba
A może i popili, bo na trzeźwo chyba nie da się takich durnostojów gadać i robić... 
-
SuNsHinE
to o czym mowi slick to program "jackass"... fakt program prezentuje humor najnizszej klasy.... prymitywne zabawy i inne numery.... ale mnie sie bardzo podoba
..... lubie takie motywy... mam prawie wszystkie sezony jackass, na kompie....
-
slick
ja bym mogl z tego polewac tylko po uprzednim zalaniu sie 
-
EveS
Jackass to małe piwo przy angielskiej wersji tego programu, który już nie pamiętam jak się nazywa
W każdym razie raz trafiłam na odcinek kiedy angielscy panowie wbijali sobie w czoło pinezki: jeden sie nachylał nad stołem, na którym były one wysypane, a drugi go walił dechą po głowie
Choć Jackass to mocno prymitywny program, jeden numer był dobry w ich wykonaniu, mianowicie Knoxville i spółka jeździli po mieście karawanem z trumną. I przy restauracji karawan stawał i wypadała z niego trumna z człekiem, który oczywiście pozorował trupa. Dobre były miny konsumentów
Poza tym Party Boy jest niezły

Choć Jackass to mocno prymitywny program, jeden numer był dobry w ich wykonaniu, mianowicie Knoxville i spółka jeździli po mieście karawanem z trumną. I przy restauracji karawan stawał i wypadała z niego trumna z człekiem, który oczywiście pozorował trupa. Dobre były miny konsumentów
-
slick
a to pamietam, myslalem ze padne wtedyEveS pisze:jeden numer był dobry w ich wykonaniu, mianowicie Knoxville i spółka jeździli po mieście karawanem z trumną. I przy restauracji karawan stawał i wypadała z niego trumna z człekiem, który oczywiście pozorował trupa. Dobre były miny konsumentów![]()
-
SuNsHinE
ty mowisz natomiast o 'dirty sanchez"..... kolesie nie maja tyle stylu co ekipa z jackass
..... oba programy sa spoko... lubie takie malointeligentne programy rozrywkowe....
a co do mtv to pamietam, ze kiedys mtv2 bylo zajebista stacja.... duzo muzy w stylu industrial, metal, hardcore itd..... mtv classic tez kiedys ogladalem, ale nie polska wersje... zwykle mtv to badziew...jak juz napisal Slick; sama tandeta, pop i gibajace sie czarnuchy oblozone zlotymi lancuchami.... atomic tv, albo wbpm to byly dopiero fajne stacje muzyczne......
a co do mtv to pamietam, ze kiedys mtv2 bylo zajebista stacja.... duzo muzy w stylu industrial, metal, hardcore itd..... mtv classic tez kiedys ogladalem, ale nie polska wersje... zwykle mtv to badziew...jak juz napisal Slick; sama tandeta, pop i gibajace sie czarnuchy oblozone zlotymi lancuchami.... atomic tv, albo wbpm to byly dopiero fajne stacje muzyczne......
-
EveS
To ja się jeszcze wypowiem na temat Vivy Polska
MTV to przy tym pestka. Nie dość, że prezenterzy oficjalnie "wyłowieni z castingów" to w rzeczywistości córeczki/synusiowie znanych person kompletnie się nienadający się do tej roboty, vide pani Halber, córeczka pana z Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji znanego ze sławetnwgo sms-a, pan Dziki (jak na niego patrzę to dostaję niestrawności
), syn reżysera od repety w "Pustyni i w puszczy" i śp Darii Trafankowskiej, itp, itd.
W.w stacja tv puszcza jedynie polski prymitywny hip-hop. Jakaż była moja radość, gdy zobaczyłam, że mają również program poświęcony mocniejszym brzmieniom - "Hell's Kitchen", prowadzony przez odpychającego Dzikiego. Włączam sobie ten programik wieczorkiem i co widzę? Linkin' Park gra sobie w najlepsze
Zaraz potem Korn i inne pierdołowate zespoły nu-metalowe
Obecnie nie mam wcale kanału Viva polska w swoim odbiorniku telewizyjnym, bo nie chcę sobie podnosić ciśnienia. Już amerykańskie MTV oferujące komercyjną papkę jest tysiąckrotnie lepsze od tego polskiego chłamu.
W.w stacja tv puszcza jedynie polski prymitywny hip-hop. Jakaż była moja radość, gdy zobaczyłam, że mają również program poświęcony mocniejszym brzmieniom - "Hell's Kitchen", prowadzony przez odpychającego Dzikiego. Włączam sobie ten programik wieczorkiem i co widzę? Linkin' Park gra sobie w najlepsze
Obecnie nie mam wcale kanału Viva polska w swoim odbiorniku telewizyjnym, bo nie chcę sobie podnosić ciśnienia. Już amerykańskie MTV oferujące komercyjną papkę jest tysiąckrotnie lepsze od tego polskiego chłamu.
-
slick
Wiec czas na ankiete w takim razie... 
-
szajajaba
Hehe, a ja mam tylko 1, 2 i 3 TVP, czasem Polsat i to wsio... Jaki z tego wniosek? Nie oglądam MTV, nie znam i nie zanosi się na to w najbliższej i dalszej przyszłości