Temat zakładam tak do otwartej dyskusji, przy okazji prosząc za wczasu (bo widzę, że już przejechaliście Some Great Reward i wchodzicie na Black Celebration), proszę nie pomińcie 101-ki w temacie dedykowanym - ciekawi mnie co na ten temat powiecie. Chyba, że macie w regułach gry, że tylko studyjne, to wtedy nie było pytania.
Rankingi - dyskusja ogólna
-
slick
- Ulubiony utwór: Everything Counts
Rankingi - dyskusja ogólna
Nie gram w te Wasze rankingi, bo rodzicielstwo mnie mocno pochłania, ale czytam od czasu do czasu co piszecie… te Wasze wywody o każdym kawałku z albumów dobrze się czyta.
Temat zakładam tak do otwartej dyskusji, przy okazji prosząc za wczasu (bo widzę, że już przejechaliście Some Great Reward i wchodzicie na Black Celebration), proszę nie pomińcie 101-ki w temacie dedykowanym - ciekawi mnie co na ten temat powiecie. Chyba, że macie w regułach gry, że tylko studyjne, to wtedy nie było pytania.

-
Hien
Omawiamy kawałkami we wszystkich (lub wybranych) wersjach, więc wykonania ze 101 wspominamy przy okazji kawałków tam zagranych, a raczej kto chce. Może się potem przelecimy po koncertówkach, pisząc bardziej pod kątem konkretnych wykonań. Im więcej pretekstów do pisania, tym lepiej.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
Lircze
Dobra, ja też zacznę bawić się w ranking