Bylem, cos tam mowilem. Nie wiem czy trema. Chcialem osiagnac pewien efekt, tylko troche nie wyszlo tak jak chcialem. Ale who cares
A wrazenia: opisalem na jednej grupie:
#40DMPL
Kochana grupo, jak powszechnie wiadomo, ten weekend dla fanow DM, przebiegal przede wszystkim pod haslem konferencji oraz zlotu w Bydgoszczy, zorganizowanym przez bydgoski fan klub Aureola, pod szyldem akcji 40DMPL. To polaczone sily fan klubow DM z calej Polski.
Dzien ( a takze wieczor i noc ) byly szczegolne, wyjatkowe, owocne, a nawet mozna by rzec bezprecedensowe. Grupa prelegentow prezentowala przerozne programy zwiazane z tematyka DM. Wydarzeniu towarzyszyla wystawa prac zwiazanych z naszym zespolem i subkultura z tym zwiazana.
Po konferencji goscie mogli kontynuowac weekend z DM na ogolnopolskim zlocie fanow.
Konferencja odbyla sie w auli jednej z bydgoskich uczelni, a jej przebieg byl rowniez transmitowany online.
Pewnie chcialibyscie teraz dowiedziec sie co bylo na tej konferencji. Otoz nie powiem Wam, bo nie da sie strescic ponad 8 godzin wystapien i dyskusji w kilku, czy kilkunastu zdaniach. To po pierwsze. A po drugie, mysle, ze to moze byc dobry powod do dyskusji, jako ze prawdopodobnie wszyscy uczestnicy tej konferencji sa obecni na tej grupie. Ponadto jesli ktos mialby ochote zaglebic sie bardziej szczegolowo, mozna odtworzyc transmisje.
O zlocie powiem tylko tyle, ze byl w szczegolnie klimatycznym lokqlu. Natomiast chcialbym tylko wspomniec o fantastycznym gescie FC Aureola. Na zlocie w rece fanow trafilo kilkanascie toreb z presentami, w ktorych byly naprawde bardzo wyjatkowe i cenne nagrody. Niech opowiedza o tym te osoby, ktore byly wylosowanymi szczesliwcami.
Na koniec ja ze swojej strony chcialbym podziekowac wszystkim za wspaniqle spedzony czas. Za spotkanie z tymi, z ktorymi sie juz znalem bardziej lub mniej, a takze tym wszystkim ktorych poznalem osobiscie. Z wieloma osobami znalismy sie tylko z internetu, a teraz spotkalismy sie osobiscie.
Oby wiecej takich chwil, a pierldolniecie tego wszystkuego znaczaco sie opozni. Ludzie, dajecie mi wiare we wszystko.