Boards of Canada
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Boards of Canada
no trzeba zacząć nie ma co
Fajnie, że w grudniu pisaliśmy o Tomorrow's Harvest, a od początku kwietnia ruszyła kampania promocyjna NOWEJ płyty BoC. Raczej nie będzie edgy, ale jak gdyby przewidziałem coś mroczniejszego - INFERNO brzmi dość jednoznacznie.
Myślałem, że zajawki na takie rzeczy są za mną, a tu proszę - zapisałem się na listę mailingową, przeglądam wieści, myślę o pre-orderze. 29 maja będzie wszystko jasne... na ten dzień zaplanowano premierę. Na liście dystrybutorów jest polski sklep, w takim razie raczej poczekam na ich zapowiedzi zamiast kupować od Brytoli. Forumowi Boardersi, zapraszam.
https://bleep.com/boards-of-canada-inferno
Fajnie, że w grudniu pisaliśmy o Tomorrow's Harvest, a od początku kwietnia ruszyła kampania promocyjna NOWEJ płyty BoC. Raczej nie będzie edgy, ale jak gdyby przewidziałem coś mroczniejszego - INFERNO brzmi dość jednoznacznie.
Myślałem, że zajawki na takie rzeczy są za mną, a tu proszę - zapisałem się na listę mailingową, przeglądam wieści, myślę o pre-orderze. 29 maja będzie wszystko jasne... na ten dzień zaplanowano premierę. Na liście dystrybutorów jest polski sklep, w takim razie raczej poczekam na ich zapowiedzi zamiast kupować od Brytoli. Forumowi Boardersi, zapraszam.
https://bleep.com/boards-of-canada-inferno
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Mogę jedynie pozazdrościć zajawki, ostatni raz czekałem na jakąś premierę jak miało wyjść Memento Mori. Ale uchem możliwe że rzucę i na BoC 
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
devotional
- Ulubiony utwór: Master And Servant
Ja już nie czekam na premiery czegokolwiek, trochę mam wyrąbane w nowości wszelkiego rodzaju, wolę wracać do starych rzeczy. Nawet ulubionych wykonawców przestałem pod tym kątem śledzić. Inferno oczywiście posłucham gdyż BoC lubię, ale całe to promo mam w dupie.
Dialog jest językiem kapitulacji. ~Fronda.pl
-
Dragon
Ja też się cieszę 
-
Hien
Ja to jeszcze starszych rzeczy nie słyszałem, ale spoko, fajnie że żyjo.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Generalnie też się po sobie trochę tego nie spodziewałem, ale wsiadłem do hype trainu, czego praktycznie nigdy nie robię. Z jednej strony lekki strach przed rozczarowaniem jest, z drugiej - co jak co, ale ten zespół nie nagrał jeszcze niczego, co w moim odczuciu byłoby słabe i nie przerwałby ciszy po tylu latach bez konkretnego powodu.
DEPESZWIZJA 123: EDYCJA NOWOFALOWA
FINAŁ 21:15
FINAŁ 21:15
-
Arsendis
- Ulubiony utwór: I Feel Loved i Somebody
Spodziewałem się że ten rok może być rokiem ich powrotu. Jeszcze Aphex Twin mógłby wydać nowe LP.
-
Dragon
Rysiu od 2001 nagrywa trochę to samo, w jego przypadku trudniej byłoby czymkolwiek zaskoczyć...