Best of Forum IV
-
Hien
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Mówimy jeszcze o tej 25-ce i kolejce bożonarodzeniowej. Chyba, że chcecie znowu beczeć, że shodan albo kto inny wrzucił coś mało świątecznego. W końcu to kolejka tematyczna, a nie jakaś tam.
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Ja w tym roku nie planuję wrzuty świątecznej więc i tak nie będzie spójna tematycznieshodan pisze:01 gru 2023 20:41Jestem oczywiście gotów do współpracy, o ile nie wynikną niespodziewane problemy. I proponuję na kolejkę bożonarodzeniową dać jednak odpust z dublami, żeby kolejka była jednak tematyczna.
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
Hien
Dobra, wyraziłem się nieczytelnie, ale chodzi mi o to, że możemy zrobić ten wyjątek na święta, o który prosisz. Ja sam nie wiem co ludzie powiedzą o mojej wrzucie, na pewno nie jest o świętach i nie jest świąteczna.shodan pisze:01 gru 2023 21:07Mówimy jeszcze o tej 25-ce i kolejce bożonarodzeniowej. Chyba, że chcecie znowu beczeć, że shodan albo kto inny wrzucił coś mało świątecznego. W końcu to kolejka tematyczna, a nie jakaś tam.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Ok to nie ma o czym mówić. Nie ma co dla mnie samego robić wyjątku. Była inna gadka w między czasie, ale niech tam.
-
Hien
Wuja robi dramę part 100 i to w momencie kiedy się mu idzie na rękę. Pisałem, że i tak popuszczamy z powtórzeniami od nasępnej 25tki, więc dla mnie to nie jest problem żeby zrobić crashtest w kolejce świątecznej. Nie wiem o co Ci chodzi Shodan, mówię nie to źle, mówię tak, to tez źle.
-
stripped
Tak Wujku, mówiliśmy o tym przed rokiem że ej już mogłeś napisać wtedy że masz coś fajnego na święta i czy możesz dubla i byśmy Ci uchylili nieba pewnie i takoż samo teraz Kuba chce uczynić, to nie problemos myślę dla nikogo jeśli chciałbyś się czymś tematycznym podzielić i istotnym
-
Hien
No, ja cały czas to piszę, nie wiem, może po chińsku.
-
shodan
No jaka drama? Rok temu było jak zapodawaliście te wszystkie Last Christmas to, że niektórzy się wyłamali, że nie wstrzelili w świąteczny temat. Była potem gadka o dopuszczeniu z tej okazji dubli. Pisałem, żeby za rok o tym pomyśleć, Hien pisał, że rzeczywiście trzeba pomyśleć o takiej ewentualności. Ale skoro zapowiadacie, że i tak świątecznych rzeczy nie wrzucicie, więc i mnie to już nie teges. Albo robimy wszyscy wrzutkę świąteczną, albo wcale. Prosta zasada. Silimy się na to wszyscy, albo wolna ręka. I nie mam nic do Was panowie, tylko chcę po prostu ustalić, czy z powodu takiej okazji coś robimy, czy nie.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
Ja generalnie byłbym za zakazem wrzucania Taylor Swift heheHien pisze:01 gru 2023 21:00W sumie od następnej 25tki planuje znieść zakaz powtórek (ale oczywiście na ścisłych zasadach, które niedługo tu omówimy), więc myslę, że mogę na to pozwolić. Tylko żeby to nie była Talor Swift.
DEPESZWIZJA 117: edycja klubowa
PACZKA
PACZKA
-
stripped
Ja generalnie chciałem rzec że kolejka ruszyła w niedzielę Panie mintaj i nawet już Pan żeś swoje mityczne 5 dni przekroczył więc słabo widzę i tak te nasze ustawki terminarza kolejek xddddd
-
Hien
Kilka osób mi pisało (np. Musiał), że mają świąteczne wrzuty, więc wziąłem to pod uwagę i tyle. Rok temu się spinałem żeby było świątecznie, to się niektórzy na to wykakali, to stwierdziłem, że nie będę już takich rzeczy wymuszał, ale jeśli są osoby, które coś planują takiego, to chciałem chociaż kolejkę dobrze ustawić. Ja nie będę miał kawałka z Christmas w tytule, czy w tekście, a czy muzycznie vibem podchodzi, to już ocenicie w swoim czasie, ja wiem, że numer dla mnie jednoznacznie związany jest ze świętami i nie wrzucę go w żadnej innej kolejce. Niemniej nie będzie to drugie Last Christmas.
-
mintaj
jutro sie wrzucęstripped pisze:01 gru 2023 21:40Ja generalnie chciałem rzec że kolejka ruszyła w niedzielę Panie mintaj i nawet już Pan żeś swoje mityczne 5 dni przekroczył więc słabo widzę i tak te nasze ustawki terminarza kolejek xddddd
ps nie mam okołoświątecznej muzyki, a jakożeem jeden z tych, co za takową nie przedpadą - obiecuję nie wrzucać nic związanego z tą tematyką
PACZKA
PACZKA
-
shodan
No ja takie rzeczy rozumiem. Rok temu nic nie ustalaliśmy. I tak bym nie miał nic do wrzucenia bez dubla. A i tak bym zresztą nie chciał, żeby świąteczny dubel był mi zaliczony jako ten właściwy dubel.
A z Taylor to się możecie śmiać ile wlezie. Jak jest naprawdę, każdy średnio zorientowany wie.
A z Taylor to się możecie śmiać ile wlezie. Jak jest naprawdę, każdy średnio zorientowany wie.
-
stripped
Wiemy wiemy, gdybyś był naszym tatą dodawałbyś nam ją do kanapek
-
mintaj
Tudzież do narkotyków
PACZKA
PACZKA
-
Hien
Dobra Wujek, gadu gadu, ale byś recenzje może wrzucił.
-
shodan
Nie mam czasu, bo słucham Taylor stare zgredy.
-
Hien
Ale Talor Swift to już nie jest muzyka dla młodych. Teraz się słucha Mery Spolsky.
-
shodan
Chyba Złotopolsky.