Best of Forum VI
-
stripped
- Ulubiony utwór: hajerlow
Ja jednak stawiam że jak Dragon tak napisał to chyba słuchał
"Murzyn wielkim wezyrem był i jest" - munlup
-
shodan
- Ulubiony utwór: Halo
Racja, tak napisałeś, choć ja tę wypowiedź odebrałem trochę inaczej.Hien pisze:20 lis 2024 12:29a czepiam się czego? prostytutka, dosłownie napisałem "na obronę Wuja" xDDDD idź się napij setki, czy coś.
Naprawdę nie mam ochoty na żadne przepychanki ani z Tobą, ani z Dragonem. Po prostu chciałem wiedzieć, czy Dragon słuchał albumu, o którym się wypowiada czy nie. Niestety nie potwierdził. Jego scrobble też nie potwierdzają. Uważam więc sprawę za zamkniętą. Amen.
-
stripped
Lol
-
Dragon
- Ulubiony utwór: Sexy Doll
Zdarzyło mi się, ale przede wszystkim odnosiłem się do tekstów TS. Trudno w takiej muzie aranżem reprezentować jakieś wartości chyba, ale nie słuchałem tego 150 razy, więc mg się mylić
Nie mówiąc o całej gamie artykułów kulturoznawców za dychę o tym zjawisku. Pewnie każdy z nas widział zajawę przynajmniej jednego, a wychodzi na to, że shodan nie. Dlatego to jeden z najbardziej losowych bulwersów w historii bulwersów.
Nie mówiąc o całej gamie artykułów kulturoznawców za dychę o tym zjawisku. Pewnie każdy z nas widział zajawę przynajmniej jednego, a wychodzi na to, że shodan nie. Dlatego to jeden z najbardziej losowych bulwersów w historii bulwersów.
-
Hien
Człowiek chciał bronić Wuja, dostał od Wuja po dupie. SPOKO XD Cofam obronę Wuja, możecie go zeżreć.
"Idę spać bo nienawidzę ludzi" - Murzyn
-
shodan
Myślę, że bulwers okładkowy był jednak bardziej od czapy.
Generalnie wszystko rozumiem, ale żeby wiedzieć co jest w tekście, to też trzeba przecież utwór przesłuchać. Albo go przeczytać na jakimś Tekstowo czy coś.
A artykułów o których piszesz właściwie od jakiegoś czasu nie czytam. Pismaki mają to do siebie, ze jak zwietrzą modny temat, to będą eksploatować do upadłego powielając siebie nawzajem. To tyczy się nie tylko muzyki, ale i innych dziedzin jak choćby sport.
Jeżeli chodzi o muzykę, to czasami rzucę jedynie okiem na jakieś recenzje albumów z ciekawości.
Generalnie wszystko rozumiem, ale żeby wiedzieć co jest w tekście, to też trzeba przecież utwór przesłuchać. Albo go przeczytać na jakimś Tekstowo czy coś.
A artykułów o których piszesz właściwie od jakiegoś czasu nie czytam. Pismaki mają to do siebie, ze jak zwietrzą modny temat, to będą eksploatować do upadłego powielając siebie nawzajem. To tyczy się nie tylko muzyki, ale i innych dziedzin jak choćby sport.
Jeżeli chodzi o muzykę, to czasami rzucę jedynie okiem na jakieś recenzje albumów z ciekawości.
-
mintaj
- Ulubiony utwór: No na pewno nie somebody
-
Hien
Burger Wuja i zainbione frytki z darmową Caca Colą
-
shodan
I myślisz, że się dam?Hien pisze:20 lis 2024 14:15Człowiek chciał bronić Wuja, dostał od Wuja po dupie. SPOKO XD Cofam obronę Wuja, możecie go zeżreć.
Hien broniący Wuja: "W obronie Wuja powiem, kto najedzie na Taylor, to Wuja mu nogi połamie i zęby powybija, taki awanturnik straszny przecież z niego, o czym wszyscy wiedzą!"
-
Hien
No, ale taka jest prawda. Ja się bardziej dziwię reszcie, że się dziwi Twojej reakcji.
-
shodan
No reakcja fest rzeczywiście. To już Ty bardziej się obruszyłeś na temat okładkowy.
W ogóle to fajnie się dyskutuje o dupie Maryni, ale może jednak lepiej by było, gdybyśmy tę energię spożytkowali w innych zaniedbanych tematach, jak np. "Najlepsze wersje utworów" lub "Tour by tour"? Nie samymi bestkami (i wyimaginowanymi aferkami) człowiek żyje.
W ogóle to fajnie się dyskutuje o dupie Maryni, ale może jednak lepiej by było, gdybyśmy tę energię spożytkowali w innych zaniedbanych tematach, jak np. "Najlepsze wersje utworów" lub "Tour by tour"? Nie samymi bestkami (i wyimaginowanymi aferkami) człowiek żyje.
-
stripped
Święta racja, nie zaśmiecamy forum.
Przeniosłem dyskusję na grupę xddddddd
Przeniosłem dyskusję na grupę xddddddd
-
Dragon
Czas Kultury, KryPol, Dwutygodnik? Pismaki śmieszne guwniarze się nie znajo (większość pewnie nawet tego nie ocenia jednoznacznie)
McDonalds już ma takie ceny, że chodziłem ostatnio tylko na kawę za 6 ziko
McDonalds już ma takie ceny, że chodziłem ostatnio tylko na kawę za 6 ziko
-
Hien
Ale kawę mają nadal bardzo dobrą. Niestety czasy cheesa za 2 zł dawno za nami.
-
Dragon
I jest dobra, zgadzam się. Jak na półkę cenową 'automaty na dworcu' to wręcz hit
-
Dragon
Panowie, nie wstydzimy się, wysyłamy 
-
Hien
No, od jakiegoś czasu mam wrażenie, że dla dwóch Panów na M, bestka jest jak szkoła, w niedzielę wieczorem trzeba odbębnić, żeby w poniedziałek nie było syfu.
-
stripped
ciężko się zebrać jak nadchodzi niedziela wieczur
-
Hien
Wiadomo, cały tydzień się człowiek szykuje na to. Ja tylko dodam, że jutro lecimy z wrzutami.